Įkraunama...
Įkraunama...

Laparaskopija

Kelias dieneles praleisk ir va kokios naujienos thumbup.gif
Ar as nesakaiu, kad Ingutevi ir Ice tea reikes prie nestuke.gif prirasyti. Na truputi apsirikau, bet del vienos merginos pasirodo pataikiau ! assa.gif
Sveikinimai kuo nuosirdziausi, dyyydeliausi ir silciausi!!! ploja.gif ploja.gif ploja.gif

Pakaikom visos kiskiu, kuriai siandien didzioji isbandymu diena !!!!
Atsakyti
Sveikutės mergaitės bigsmile.gif
Nedėkosiu dar, už visų jūsų sveikinimus, bet labai malonu, kad džiaugiatės kartu blush2.gif
Spaudžiu kumščius už Kiškių thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingutevi: 03 gegužės 2010 - 08:02
QUOTE(Linutas @ 2010 05 03, 08:59)
Ar as nesakaiu, kad Ingutevi ir Ice tea reikes prie  nestuke.gif prirasyti. Na truputi apsirikau, bet del vienos merginos pasirodo pataikiau !  assa.gif

Aha bigsmile.gif tu mūsų geroji ragana thumbup.gif thumbup.gif
Prašyčiau ir man pradžiai mmm prišaukti, o sekantį ciklą ir nestuke.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Linutas @ 2010 05 03, 08:59)
Pakaikom visos kiskiu, kuriai siandien didzioji isbandymu diena !!!!

Jau laikau kumštukus suspaudus thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 05 03, 08:02)
Aha  bigsmile.gif  tu mūsų geroji ragana  thumbup.gif  thumbup.gif
Prašyčiau ir man pradžiai mmm prišaukti, o sekantį ciklą ir  nestuke.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Jau laikau kumštukus suspaudus  thumbup.gif  thumbup.gif

o tu dar nesulaukei??? blink.gif blink.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikutes!
Ingutevi, sveikinimai 4u.gif

Man jau taip neramu, taaaip neramu sad.gif
Atsakyti
laba diena mergaites 4u.gif
arteja man irgi isbandymu diena, t.y. ketvirtadieni unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 05 02, 20:32)
O aš iš skausmo penktadienį  vos į priimamajį nevažiavau
Kaip tu šiandien laikaisi?
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2010 05 03, 09:44)
Kaip tu šiandien laikaisi?

šiandien dursto tą patį dešinį šoną. g.gif vaikščiot galiu-tik jokių staigių judesių. Vaistų nuo skausmo gerti irgi nereikia. Užklausiau gydytojo. Žiūrėsiu ką paporins man paguodžiančio. g.gif

kaip tavo bendravimas su KT? bigsmile.gif
Atsakyti
Laikau stipriai kumščius už kiškių!!! LAukiam grįžtant 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2010 05 03, 09:26)
o tu dar nesulaukei???  blink.gif  blink.gif  doh.gif

schmoll.gif schmoll.gif ir esu baisiam pasimetime verysad.gif - išskyrų GAUSYBĖ ir tiesiog kliuksi- vis lakstau į tūliką ir tikrinu ar ne raudonosios doh.gif

*****, ir pas ką paklausti ir KO klausti g.gif - "kur mano mmm ??" tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Gal Duphastono pagerti, kad mmm iškviestų g.gif Kažin kiek dabar laukti g.gif
Negi reiks nusižeminti prieš save ir skambinti ginei (sakiau į ją kreipsiuosi tik kai II išvysiu blush2.gif ) doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Kiipshiuke @ 2010 05 03, 09:27)
Man jau taip neramu, taaaip neramu sad.gif

friends.gif sveika nerimauti, bet ATSIMINK, kad mes su tavim wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 05 03, 10:16)
schmoll.gif  schmoll.gif ir esu baisiam pasimetime  verysad.gif - išskyrų GAUSYBĖ ir tiesiog kliuksi- vis lakstau į tūliką ir tikrinu ar ne raudonosios  doh.gif

*****, ir pas ką paklausti ir KO klausti  g.gif - "kur mano mmm ??" tongue.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Gal Duphastono pagerti, kad mmm iškviestų  g.gif Kažin kiek dabar laukti  g.gif
Negi reiks nusižeminti prieš save ir skambinti ginei (sakiau į ją kreipsiuosi tik kai II išvysiu  blush2.gifdoh.gif  doh.gif
Papildyta:

oi, kaip smagu, kad vienai jau II matosi thumbup.gif drinks_cheers.gif 4u.gif

Ice Tea, lauk kantriai ir neskambinek. juk sake gydytojas, kad gali issiderinti? man irgi buvo 31 diena, kai visada tik 23 dienų ciklas. ir nieko NIEKIENo neklausinek biggrin.gif nieks nieko padoraus nepasakys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 05 03, 10:16)
schmoll.gif  schmoll.gif ir esu baisiam pasimetime  verysad.gif - išskyrų GAUSYBĖ ir tiesiog kliuksi- vis lakstau į tūliką ir tikrinu ar ne raudonosios  doh.gif

tai gal visgi nėščia????
Atsakyti