Įkraunama...
Įkraunama...

Laparaskopija

QUOTE(Tino @ 2010 05 03, 10:20)
Ice Tea, lauk kantriai ir neskambinek. juk sake gydytojas, kad gali issiderinti?

Nesakė verysad.gif Tiksliau sakė- tai tu man atsakysi verysad.gif Žodž- nieko konkretaus ir aiškaus mirksiukas.gif
Nu jei TAU užsitempė, tai tada ir aš išliksiu IŠDIDI ir ištikima SAU rolleyes.gif

AČIŪ tau wub.gif mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Siguliukas @ 2010 05 03, 10:27)
tai gal visgi nėščia????

NT I verysad.gif
Atsakyti
man irgi vėlavo mm po operacijos ir buvo lb daug išskyrų,viskas matyt taip turi būti mirksiukas.gif
INGUTE wub.gif thumbup.gif nestuke.gif wub.gif wub.gif wub.gif clap.gif clap.gif assa.gif :assa

KAIP SMAGU MAN wub.gif wub.gif
GAL IR LANKYSIESI PAS E.T. PER NĖŠTUMĄ?
Atsakyti
QUOTE(zeroo7 @ 2010 05 03, 10:47)
man irgi vėlavo mm po operacijos ir buvo lb daug išskyrų,viskas matyt taip turi būti  mirksiukas.gif

Ačiū aciuks.gif Tikrai ramiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zeroo7 @ 2010 05 03, 10:47)
GAL IR LANKYSIESI PAS E.T. PER NĖŠTUMĄ?

Kad ne ax.gif Žinai man važinėt 60km dėl vizito, jau reikia arba MB derint prie laiko, arba pačiai vairuoti, tai žinai, Via Baltica tarp fūrų lankstytis stresų patirti pastoviai reikia. Vietoje pas savo ginę eisiu.
Tiek, kad kitą savaitę planuoju nuvažiuoti pas E.T. nuvešiu gėlių ir pasiimsiu pagaliau išrašą apie operaciją lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2010 05 03, 09:52)
Kad ne  ax.gif Žinai man važinėt 60km dėl vizito, jau reikia arba MB derint prie laiko, arba pačiai vairuoti, tai žinai, Via Baltica tarp fūrų lankstytis stresų patirti pastoviai reikia. Vietoje pas savo ginę eisiu.
Tiek, kad kitą savaitę planuoju nuvažiuoti pas E.T. nuvešiu gėlių ir pasiimsiu pagaliau išrašą apie operaciją  lotuliukas.gif

TAI REGISTRUOSI VIZITUI? as ir galvoju kad reikėtų nuvaziuoti pasiimti išrašą, bet nesiregistruosiu kad moketi nereikėtų už konsultacija nes man jos kaip ir nereikia.bet kaip smagu dėl tavęs wub.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 05 03, 09:51)
kaip tavo bendravimas su KT?  bigsmile.gif
PAs gydytoją galėtum nuvažiuoti kad apžiūrėtų.. nejuokas kai dursto.

Kiekvieną dieną išgerdama tabletuką labai džiaugiuosi, kad tai paskutinė pakuotė. Su nekantrumu vis žiūriu kaip mažėja (liko nepilnos 3 savaitės)... Stogas raunamas nerealiai, svorį labai sunku išlaikyti vietoje - vis nori augti.. Nurašau viską tiems patiems KT, nes maisto nepadauginu. Užtat sportklubyje praleidžiu gerokai nemažai laiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zeroo7 @ 2010 05 03, 10:56)
TAI REGISTRUOSI VIZITUI?  as ir galvoju kad reikėtų nuvaziuoti pasiimti išrašą, bet nesiregistruosiu kad moketi nereikėtų už konsultacija nes man jos kaip ir nereikia.bet kaip smagu dėl tavęs

Taip registruosiuosiu. Poryt nueinu pas šeimos gydytoją, dėl siuntimų pas endokrinologę, o jau paskui skambinsiu į VK. Aš irgi litus taupiau, nevažiuodama pas ją, ji man liepė po 1,5~2 mėnesių atvykti, bet jei atsiras mm pasidaryti PRG, tai aš prasitempiau laiką laukdama antrų mm, kad jau galėčiau su PRG atsakymais nuvažiuoti lotuliukas.gif Na va gausis, kad nuvažiuosiu su kitom žiniom rolleyes.gif
Papildyta:
Pažiūrėjau, Zeroo7, kad tau dar mėnuo nepraėjo, palauk, paskui žiūrėk irgi nuvažiuosi su kitokiom naujienom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2010 05 03, 11:12)
PAs gydytoją galėtum nuvažiuoti kad apžiūrėtų..  nejuokas kai dursto.

važiuosiu ryt poryt blush2.gif Kaip gerai tau, kad jau paskutinė. Aš tai prieš paskutinę vartot pradėjau doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

Jūs čia nemažai su PKS kiek žinau. Gal kas žinot ar užtenka 8 dienų duphaston ar būtinai reik 10 gerti kad mmm iškviesti? Išgėriau 8 d kol baigėsi pakuotė ir daugiau nenusipirkau, dabar išsigandau kad per mažai bus blush2.gif
Atsakyti
Dėl vėluojančių mmm viena mergina mane nuramino- mmm gali NET mėnesį vėluoti mirksiukas.gif Pasirinkimas- laukimas arba KT mirksiukas.gif Aš už LAUKIMĄ (nu blyn, pralaukiau 2 metus, palauksiu dar mėnesiuką) lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 05 03, 15:54)
Dėl vėluojančių mmm viena mergina mane nuramino- mmm gali NET mėnesį vėluoti  mirksiukas.gif Pasirinkimas- laukimas arba KT  mirksiukas.gif Aš už LAUKIMĄ (nu blyn, pralaukiau 2 metus, palauksiu dar mėnesiuką) lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Čia po duphastono dar mėnesį? swoon.gif
Nu blyn man reikia kad greičiau ateitų, nes po to su atostogom laparo sutaps, o bilietai jau nupirkti sad.gif Tektų dar mėnesiui atidėt doh.gif (jau tada tikrai KT rinkčiaus)
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 05 03, 16:01)
Čia po duphastono dar mėnesį? swoon.gif
Nu blyn man reikia kad greičiau ateitų, nes po to su atostogom laparo sutaps, o bilietai jau nupirkti sad.gif Tektų dar mėnesiui atidėt doh.gif (jau tada tikrai KT rinkčiaus)

Nea, bum, NEA lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Čia aš save paguodžiau- man po LP mmm neateina- jau 9 dienos vėluouja lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Tavo atvejo komentuoti negaliu mirksiukas.gif
Atsakyti