Įkraunama...
Įkraunama...

Laparaskopija

QUOTE(Ice tea @ 2010 05 03, 16:03)
Nea, bum, NEA  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Čia aš save paguodžiau- man po LP mmm neateina- jau 9 dienos vėluouja  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tavo atvejo komentuoti negaliu  mirksiukas.gif

Aaaa doh.gif doh.gif Ot blondinė (čia apie save jei ką) hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 05 03, 16:10)
Aaaa doh.gif  doh.gif Ot blondinė (čia apie save jei ką) hihihi.gif

Mes blondinės paslaptingos rolleyes.gif wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Kiipshiuke,2010 05 03, 08:27]

Viskas bus gerai mirksiukas.gif Pažiūrėk kiek čia mūsų drebančių buvo,o visos grįžo su gerom naujienom. smile.gif Ir tau viskas bus ok.gif Laikau už tave kumštukus suspaustus ax.gif

Atsakyti
BUM,
gal ir užteks. tiesiog bandyk dabar jau mmm pamatyt. Aš kažkada kitokias ten gėriau irgi mmm iššaukimui, nes KT norėjau vartot o jų nebuvo jau 3 mėn tai teko tik 6 tabletkes gert-kitu rytu pramušo
Atsakyti
jau pradeda kinkos po truputi drebeti pries operacija doh.gif merginos kai jus gulde i ligonine (diena pries operacija) ar ta diena pusryciavote ar isvis visa para nevalgete ir gerete ta vandenuka? ax.gif skaiciau internete kad pries operacija 12 val nevalgyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *egzotika*: 03 gegužės 2010 - 18:25
QUOTE(*egzotika* @ 2010 05 03, 20:24)
jau pradeda kinkos po truputi drebeti pries operacija  doh.gif  merginos kai jus gulde i ligonine (diena pries operacija) ar ta diena pusryciavote ar isvis visa para nevalgete ir gerete ta vandenuka?  ax.gif skaiciau internete kad pries operacija 12 val nevalgyti

NEBIJOK, tikrai ten juokas, o ne operacija, čia tau 4u.gif ant drąsos mirksiukas.gif
aš, pamenu, lengvai pusę bandelės pusryčiams suvalgiau, daug gėriau mineralinio vandens. kai paguldė, tą dieną - valgyt uždraudė, tik į WC visokie varantys buvo gėralai, klizma vakare ir operacijos rytą doh.gif pirmą kartą tokį dalyką apturėjau blush2.gif
bet dabar tai juokas, svarbiausia, kad būtų geros žinios po operacijos bigsmile.gif
iš narkozės pirma prabudau, nes jau pasąmonėj kankino klausimas: "kas man yra?" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege555 @ 2010 05 03, 19:32)
NEBIJOK, tikrai ten juokas, o ne operacija, čia tau  4u.gif  ant drąsos  mirksiukas.gif
aš, pamenu, lengvai pusę bandelės pusryčiams suvalgiau, daug gėriau mineralinio vandens. kai paguldė, tą dieną - valgyt uždraudė, tik į WC visokie varantys buvo gėralai, klizma vakare ir operacijos rytą  doh.gif  pirmą kartą tokį dalyką apturėjau  blush2.gif
bet dabar tai juokas, svarbiausia, kad būtų geros žinios po operacijos  bigsmile.gif
iš narkozės pirma prabudau, nes jau pasąmonėj kankino klausimas: "kas man yra?"  doh.gif

greiciau viskas ateitu ir praeitu ax.gif laukiu nesulaukiu penktadienio, kai bus diena po operacijos praejusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 05 03, 14:54)
Dėl vėluojančių mmm viena mergina mane nuramino- mmm gali NET mėnesį vėluoti  mirksiukas.gif Pasirinkimas- laukimas arba KT  mirksiukas.gif Aš už LAUKIMĄ (nu blyn, pralaukiau 2 metus, palauksiu dar mėnesiuką) lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

bet tiek veluoti, tai irgi... mega_shok.gif Tai kurioj fazej dabar tavo ciklas?
As ir uz kantruma laukiant g.gif
Na ir sulauksim jauciu! ax.gif wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2010 05 03, 20:17)
bet tiek veluoti, tai irgi... mega_shok.gif  Tai kurioj fazej dabar tavo ciklas?

Turbūt trečioj lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nes O buvo ant operacinio stalo 04.13 (o buvo 17CD), o mmm pagal planą turėjo būti 04.25. Tai dabar kaip ir 10 dienų po tariamų mmm mirksiukas.gif

O kaip tu jautiesi bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(*egzotika* @ 2010 05 03, 19:24)
jau pradeda kinkos po truputi drebeti pries operacija  doh.gif  merginos kai jus gulde i ligonine (diena pries operacija) ar ta diena pusryciavote ar isvis visa para nevalgete ir gerete ta vandenuka?  ax.gif skaiciau internete kad pries operacija 12 val nevalgyti

Man sakė iš ryto PRIVALGYTI, nes paskui negausi mirksiukas.gif Tai kur aš tau valgysiu- stresas, baimė ir natūralus lakstymas į WC. Tiesa, ligoninėj dar gavau sriubos, tiksliau skystimo be tirščių lotuliukas.gif , o paskui Cololyt thumbup.gif thumbup.gif
Viskas bus gerai- juk TOKIA palaikymo kompanija už nugaros mirksiukas.gif
Parašyk Linutui į až kur ir kada tavo LP mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 04 gegužės 2010 - 08:14
Tau matyt nuo streso organizmas taip sureagavo doh.gif
Atsakyti
sveikos mergytes 4u.gif
jau rytoj reikia gultis i ligonine, o siandien gerklyte truputi maudzia, tikiuosi nieko tokio unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zeroo7 @ 2010 05 04, 09:52)
Tau matyt nuo streso organizmas taip sureagavo doh.gif

Man bigsmile.gif Oi NE schmoll.gif schmoll.gif rolleyes.gif Aš į operaciją ėjau SAVO noru ir dabar kaip niekad esu LAIMINGA mirksiukas.gif Jokio streso rolleyes.gif

Čia turbūt tiesa slypi kažkur anapus tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti