Įkraunama...
Įkraunama...

Laparaskopija

DIDELIAUSI SVEIKINIMAI DUNIU

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2010 04 15, 11:43)
Merginos manau Duniu nesupyks, bet pranesiu visoms gera zinia - balandzio 8d. gime jai sunelis 4u.gif

Dideliausi sveikinimai seimynai wub.gif

Sveikinu wub.gif
user posted image
Atsakyti
Pagaliau aš namuose mirksiukas.gif
Parašysiu trumpai, nes pilvelis kviečia į lovą- kažkaip keistai man jis tempiasi ir skaudena doh.gif

Tai gal ir pradėsiu lotuliukas.gif
Pirmadienį GERAI nusitriedžiau (vos išgėrus paskutinius gurkšnius Cololyt iki ryto). Bet galiu pasakyti, kad Cololytas atleidžia ne tik vidurius, bet ir protą- su palačioke žviegėm visą naktį iš juoko lotuliukas.gif

Antradienį gulim ir laukiam "iškvietimo". Prikeltos buvom 6 val. Apsiprausėm, apsirengėm baltais sexi naktinukais ir susėdę laukiam g.gif Taip belaukiant atėjo ir 10 valanda. Vis vežioja į operacinę neplanines moteras, o mudvi planinės LAUKIAM doh.gif Pirmą išvežė palačiokę, o po geros valandos ir mane. Taigi operacinėj buvau 12:33, o pooperacinėj 13:50. Iš operacinės atsimenu tik tai, kaip pradėjo leisti lašalines, vaistus, kaip uždėjo kraujo spaudimo matuoklį, kaip pririšo kojas ir LABAI greitai pradėjo svaigti galva. Ir plionkė trūko.
Pooperacinėj gavau porą dūrių nuskausminamųjų ir antrą kaldrą. Tada pamigau valandą ir vėl su palačioke žvengėm, bet jau santūriau, iki 21 valandos lotuliukas.gif Jau porą valandų po operacijos Vanago buvau pasodinta lovoje ir po 4 valandų buvau išvesta pamyžioti. Sesutei nepasisekė- pirmadienį buvau gerai nusitriedus, todėl alpinėjau. Bet lašalinės atpumpavo mane ir jau vakar po pietų šokliavau kaip triušis thumbup.gif Tiesa, naktį miegojau ant pilvo thumbup.gif thumbup.gif
Vakar išgirdau diagnozę, bet daktarų kalba lotuliukas.gif O šiandien išgirdau ir žmonių kalba, taigi man endo II ir išpjauta cistukė, "kuri neverta dėmesio, kad apie ją kalbėti" (Vanago žodžiai). Esu laiminga kaip livaras, nes PAGALIAU sužinojau nepastojimo priežastį thumbup.gif Dabar laukia 6 mėnesiai ND ir jei nebus rezultato- 2-3 mėnesių gydymas KT mirksiukas.gif Drilingo nedarė, nes ovuliacija pas mane vyksta kuo puikiausiai. O vyko kaip tik ant operacinės stalo, sakė buvo gražu žiūrėti wub.gif
Tai va, tiek žinių iš manęs, jei ką dar įdomaus atsiminsiu parašysiu ryt mirksiukas.gif
O jūs klauskit, jei kils klausimų. Vanagas SUPER thumbup.gif thumbup.gif Pasiilgsiu jo anekdotų mirksiukas.gif
Atsakyti
Labutis visom 4u.gif
Ačiū kas už mane laikėte kumštukus.Aš pagaliau jau namie,nors neilgam sekmadienį vėl išvykstu šį kart į pajūrį savaitėlei į sanatoriją.
Jaučiuosi neblogai,pilvas tik papūstas dar.Chepka jau parašė mano dgn.Taip kad liepė dabar darbuotis kuo greičiau.
Ice tea, Odotus smagu kad ir pas jus geros naujienos.Dabar draugiškai visos lauksim nestuke.gif

Diuniu sveikatėlės tau ir tavo mažąjam
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adrutė: 15 balandžio 2010 - 14:16
Ice tea 4u.gif sveika sugryzus, et faina visai prisimint ta jausma po operacijos tokia ramuma ir tiek geros nuotaikos 4u.gif linkiu dabar vaisingu ND!Pagausit ir jus zirni jauciu tai 4u.gif
Atsakyti
DIDELIAUSI SVEIKINIMAI DUNIU IR JOS SŪNELIUI 4u.gif
Kuri kažin bus sekanti? Ar tik ne mano eilė artėja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2010 04 15, 15:07)
DIDELIAUSI SVEIKINIMAI DUNIU IR JOS SŪNELIUI  4u.gif
Kuri kažin bus sekanti? Ar tik ne mano eilė artėja  mirksiukas.gif

et kaip fainai jau pasimatysi su savo stebukliuku greitai...jau ir dabar pilnai issivystes gimimui...o gal suzinojot ka turesit?
Atsakyti
Nusiunčiau savo foto į albumuką blush2.gif
Ir dar pažiūrėjau į sąrašą tai KMUK daugiausia nestuke.gif tai taip smagu ant širdies pasidarė,gal ir man pasiseks g.gif ?
Atsakyti
Oi kiek naujienų, matyt ir aš naujos temos buvau neužsiprenumeravus g.gif
Merginos manau Duniu nesupyks, bet pranesiu visoms gera zinia - balandzio 8d. gime jai sunelis 4u.gif

Dideliausi sveikinimai seimynai wub.gif

Duniu
, sveikinimai wub.gif ramių naktelių ir daug pienuko 4u.gif

QUOTE(Ice tea @ 2010 04 15, 14:43)
Pagaliau aš namuose  mirksiukas.gif

Nu šaunuolė! Stiprėk ir darbuokitės, tikėkimės, kad tas išgirtasis daktaras įpūtė ir tau gerųjų virusų, nuo kurių greitai tampama nestuke.gif smile.gif Nuoširdžiai linkiu kuo greitesnio rezultato mirksiukas.gif

QUOTE(Adrutė @ 2010 04 15, 15:14)
Labutis visom 4u.gif
Odotus smagu kad ir pas jus geros naujienos.Dabar draugiškai visos lauksim  nestuke.gif

Audrutei ir Odotus galioja tokie patys linkėjimai kaip ir Ice tea wub.gif wub.gif greito mums visoms nestuke.gif wub.gif
Atsakyti

saldaus pienelio, ramių naktelių wub.gif

QUOTE(Ice tea @ 2010 04 15, 14:43)
Drilingo nedarė, nes ovuliacija pas mane vyksta kuo puikiausiai. O vyko kaip tik ant operacinės stalo, sakė buvo gražu žiūrėti  wub.gif

jetaus tai gražiai čia aprašei, kad ir aš užsimaniau pažiūrėti bigsmile.gif wub.gif O šiaip smagu kad endo tik II, kuo vaisingesnių tų 6 mėn.

Rute, kaip tau KT? g.gif Man per smegenus "kirpo" Žinok vaikai kieme nebedžiugina g.gif Antras ciklas ir vėl po ND tepliot pradėjo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siguliukas: 15 balandžio 2010 - 22:55
QUOTE(Adrutė @ 2010 04 15, 16:32)
Nusiunčiau savo foto į albumuką blush2.gif
Ir dar pažiūrėjau į sąrašą tai KMUK daugiausia nestuke.gif tai taip smagu ant širdies pasidarė,gal ir man pasiseks g.gif ?

aisku pasiseks mirksiukas.gif nespesi susiprasti o pradesi rinkti lelytej jau rubelius 4u.gif
Atsakyti
Tikiuosi taip ir bus smile.gif
Kažko šiandien šoną pamaudžia verysad.gif eisiu pagulinėt daugiau.
Atsakyti