Pagaliau aš namuose
Parašysiu trumpai, nes pilvelis kviečia į lovą- kažkaip keistai man jis tempiasi ir skaudena
Tai gal ir pradėsiu
Pirmadienį GERAI nusitriedžiau (vos išgėrus paskutinius gurkšnius Cololyt iki ryto). Bet galiu pasakyti, kad Cololytas atleidžia ne tik vidurius, bet ir protą- su palačioke žviegėm visą naktį iš juoko
Antradienį gulim ir laukiam "iškvietimo". Prikeltos buvom 6 val. Apsiprausėm, apsirengėm baltais sexi naktinukais ir susėdę laukiam

Taip belaukiant atėjo ir 10 valanda. Vis vežioja į operacinę neplanines moteras, o mudvi planinės LAUKIAM

Pirmą išvežė palačiokę, o po geros valandos ir mane. Taigi operacinėj buvau 12:33, o pooperacinėj 13:50. Iš operacinės atsimenu tik tai, kaip pradėjo leisti lašalines, vaistus, kaip uždėjo kraujo spaudimo matuoklį, kaip pririšo kojas ir LABAI greitai pradėjo svaigti galva. Ir plionkė trūko.
Pooperacinėj gavau porą dūrių nuskausminamųjų ir antrą kaldrą. Tada pamigau valandą ir vėl su palačioke žvengėm, bet jau santūriau, iki 21 valandos

Jau porą valandų po operacijos Vanago buvau pasodinta lovoje ir po 4 valandų buvau išvesta pamyžioti. Sesutei nepasisekė- pirmadienį buvau gerai nusitriedus, todėl alpinėjau. Bet lašalinės atpumpavo mane ir jau vakar po pietų šokliavau kaip triušis

Tiesa, naktį miegojau ant pilvo
Vakar išgirdau diagnozę, bet daktarų kalba

O šiandien išgirdau ir žmonių kalba, taigi man endo II ir išpjauta cistukė, "kuri neverta dėmesio, kad apie ją kalbėti" (Vanago žodžiai). Esu laiminga kaip livaras, nes PAGALIAU sužinojau nepastojimo priežastį

Dabar laukia 6 mėnesiai ND ir jei nebus rezultato- 2-3 mėnesių gydymas KT

Drilingo nedarė, nes ovuliacija pas mane vyksta kuo puikiausiai. O vyko kaip tik ant operacinės stalo, sakė buvo gražu žiūrėti
Tai va, tiek žinių iš manęs, jei ką dar įdomaus atsiminsiu parašysiu ryt
O jūs klauskit, jei kils klausimų. Vanagas SUPER

Pasiilgsiu jo anekdotų