Įkraunama...
Įkraunama...

Laparaskopija

QUOTE(dendule @ 2010 04 15, 16:17)
et kaip fainai jau pasimatysi su savo stebukliuku greitai...jau ir dabar pilnai issivystes gimimui...o gal suzinojot ka turesit?

...bernužėlį tikriausiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 04 15, 23:53)
Rute, kaip tau KT?  g.gif  Man per smegenus "kirpo" Žinok vaikai kieme nebedžiugina  g.gif  Antras ciklas ir vėl po ND tepliot pradėjo  doh.gif

Geriu ir vargo nejaučiu. Galiu tik pasidžiaugti: liko pakuotė ir 8 d. Neteplioja, labai didelių šalutinių poveikių nejaučiu, kartais veidą spuogais skaudžiais pamėto, bet gyventi galima. Kiti įdomūs pojūčiai, tai kad paskauda šonus, tai vieną, tai kitą, vis pamastau, kad čia gal gyja tai kas buvo išpjaustinėta ir viskas gerai.. O va dėl smegenų - nežinau kas man konkrečiai kirto per smegenis ar KT ar tiesiog susiklosčiusios aplinkybės, bet nuotaikos nebuvimas ir pilkų spalvų matymas mane irgi gerokai spaudžia. Dalį nuotaikos 'nebuvimo ir kaitos' visgi skiriu KT. Nu va, ir aš pasiguodžiau 4u.gif
Dabar tiesiog laukiu, kol sugersiu paskirtus KT ir baigsis visas tas briedas.
Atsakyti
Sveikos, panelytes,
Smagu skaityti palaikancias zinutes ir linkejimus kuo griciau tapti nestuke.gif
Dziaugiuosi dar karta, kad mums su Ice tea ir Adrute 13 diena buvo sekminga:) Mums gydytoja irgi liepe nieko nelaukiant pradeti darbuotis, bet bent jau kol kas as dar nelabai galiu mastyti apie tai g.gif
Linutas, atsiusiu tau i az info apie save, kad galetum itraukti i sarasiuka Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2010 04 16, 10:17)
O va dėl smegenų - nežinau kas man konkrečiai kirto per smegenis ar KT ar tiesiog susiklosčiusios aplinkybės, bet nuotaikos nebuvimas ir pilkų spalvų matymas mane irgi gerokai spaudžia. Dalį nuotaikos 'nebuvimo ir kaitos' visgi skiriu KT. Nu va, ir aš pasiguodžiau  4u.gif

nu vat ir man čia atrodo jau linksma bėgu darau, čia vėl tamsuma-kaltinkim KT drinks_cheers.gif Ech kaip gerai kai tau nedaug liko. Mano ginė šiandien tik patvirtino visus 4 KT ciklus. reprodukciniai organai kaip prie KT idealios būklės, ta kairė kiaušidė kur operuota mažesnė smile.gif kaip ir sakė Ž.
Atsakyti
laba diena mergytes 4u.gif
neliko nei menesiuko iki laparaskopijos operacijos unsure.gif antroji bus po negimdyvinio, bet baime vistiek juntama blush2.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif

LINUTAI spaudžiu už tave kumštukus mirksiukas.gif
Stiprybės rytoj geriant tą marmalą doh.gif ,o pirmadienį ramybės viskas bus ok.gif
Atsakyti
labas
rytas, kojos rankos dreba,
prisiduodu: jau isvykstu ligoninen unsure.gif
Tikuosi liksiu gyva doh.gif
Gero savaitgaliuko ie savaites pradzios visom! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2010 04 18, 12:34)
labas
prisiduodu: jau isvykstu ligoninen  unsure.gif
Tikuosi liksiu gyva  doh.gif
Gero savaitgaliuko ie savaites pradzios visom!  4u.gif

Labas rytas 4u.gif
laikysim stipriai suspaustus kumstukus ir lauksim sugryztancios.. console.gif friends.gif viskas bus gerai.. mirksiukas.gif nors as jau dabar bijau, o man dar tik uz dvieju savaiciu... doh.gif rolleyes.gif geiciau ateitu, maziau bijot reiktu..
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2010 04 18, 10:34)
labas

Ši operacija tikrai daug kam padeda tapti nestuke.gif: , Tavo vietoje ne drebėčiau, o labai laukčiau jos mirksiukas.gif . Viskas bus gerai, sekmytės : 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2010 04 18, 11:34)

Linutas, laikau tau už kojos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2010 04 18, 10:34)
labas

Net tokių minčių prašau neįsileisti galvon nono.gif
Viskas bus gerai ,visos išvykdavom su didele baime,o grįžom su gerom naujienom(ačiū Dievui).Taip ir tau bus. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O kur gi visos merginos dingusios?Kiba ND stropiai atlikinėja ir neturi kada prie kompo prisėst lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2010 04 18, 11:34)
kojos rankos dreba,

nu kas gi čia dabar ? taigi pati daug mačius ir patyrus ir puikiai žinai, kad viskas čia būna gerai ir dar superinį gydytoją išsirinkai - tai ko čia bijai lotuliukas.gif
reiks ištvert tik savaitėlę ir vėl būsi žmogus kaip iki šiol, tik su keliom skylutėm bigsmile.gif
tad aukščiau nosį ir lauksim gerų rezultatų thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Adrutė @ 2010 04 18, 14:35)
O kur gi visos merginos dingusios?Kiba ND stropiai atlikinėja ir neturi kada prie kompo prisėst  lotuliukas.gif

aha, tikrai mūsų puslapis apmiro verysad.gif
ne, aš tai paplūdau mmm, kaip paauglystėj, seniai taip bebuvo blush2.gif
taigi dabar jau ir aš tikiuosi normalaus ciklo ir nestuke.gif
Atsakyti