Įkraunama...
Įkraunama...

Laparaskopija

QUOTE(Adrutė @ 2010 04 18, 14:35)

O kur gi visos merginos dingusios?Kiba ND stropiai atlikinėja ir neturi kada prie kompo prisėst  lotuliukas.gif

Sveikute. As tai sode darbuojuosi visa dienele, mano ten pagrindines pareigos sakas deginti,tai ir kurenu sau lauzeli. Tik jauciu,kad siandien truputeli persistengiau blush2.gif

O tu jau ryt isvaziuoji i Sventaja?
Atsakyti
Turėjau išvažiuot šiandien,bet dėja neišeis man pabūti pajūryje verysad.gif
Kadangi prie mūsų dgn kelialapis nepriklauso tai aš ruošiausi pati mokėti už procedūras ir maitinimą,o gydytoja susitarė,kad gyvenimas bus nemokamas.Tokiu atvėju aš būčiau komercinis ligonis smile.gif o tokiem pacientam sanatorijos gydytojai negali pratęsti nedarbingumo lapelio verysad.gif kuris man duotas iki antradienio.Kadangi kitą pirmadienį jau turiu būt darbe niekaip neįsitekau su laiku. verysad.gif Gaila aišku,bet MB žadėjo mane vėliau išleisti parelaksuoti.
Dabar stenksimės nuoširdžiai pasidarbuoti,nes man reik paskubėt patapti nestuke.gif nes didelė tikimybė kad mano kiaušintakiai vėl suaugs cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adrutė: 18 balandžio 2010 - 18:40
Na ND atliekami tik ritmui palaikyt blush2.gif tigi TOKIA diena tik svečius ir gamtą lankyt ax.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės už palaikymą ir kad kartu su manim džiaugiatės rolleyes.gif wub.gif thumbup.gif

Šis ciklas mums bus POILSIO blush2.gif Nes kažkaip man iš vidaus skaudena pilvelį, siūlių kaip ir jau nejaučiu. Tai iki ND man net mintys neneša, nors noras YRA doh.gif Nu dzin, sulauksim šią savaitę mmm ir jau TADA bigsmile.gif oi bus MB hihihi.gif

Beje šiandien einu siūlų traukt, tai užeisiu paieškot Linuto ir padrąsinsiu mirksiukas.gif Juk KGN yra tik 8 palatos, tai TIKRAI rasiu mirksiukas.gif O kas man durnai, jei reiks, tai ir garsiai pradėsiu šaukti "Li-nu-tai" ploja.gif

Beje, gal kuri žinot adresą, kur yra tas mūsų albumėlis, nes slaptažodį turiu, o adreso nea lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

Kumščiai suspausti už Linutą bigsmile.gif

Aš tai kaip visada su klausimais blush2.gif Ar galima prieš laparo gerti duphaston? Jau užkniso tas ciklas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 04 19, 10:16)
Aš tai kaip visada su klausimais blush2.gif Ar galima prieš laparo gerti duphaston? Jau užkniso tas ciklas doh.gif

Man atrodo kad galima, juk čia ne hormonų tyrimas, kad iškraipytų rezultatus rolleyes.gif
Atsakyti

doh.gif o tu PYP. doh.gif Nori mmm anksčiau iššaukt? Net nežinau. ginių reiktų klaust
Atsakyti
Sveikutes mirksiukas.gif siūlus aš tai pati sau išsiėmiau blush2.gif nebaisu visai buvo,labiau būčiau bijojusi jei kas svetimas butu krapštęs cool.gif įdomu kuri iš musu gausaus būrio po laporaskopiju pataps pirma nestuke.gif wub.gif g.gif
Atsakyti
Suspausti kumščiai už Linuto sėkmę thumbup.gif

Aš tai kaip visada su klausimais blush2.gif Ar galima prieš laparo gerti duphaston? Jau užkniso tas ciklas :

Tikrai galima. Man liepė sugerti, kad nesigautų kaiulystės dėsnis, prasidedantis kraujavimas operacijos dieną doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2010 04 19, 11:05)
Suspausti kumščiai už Linuto sėkmę  thumbup.gif
Tikrai galima. Man liepė sugerti, kad nesigautų kaiulystės dėsnis, prasidedantis kraujavimas operacijos dieną  doh.gif

O tau darė kiaušidžių drilingą? ax.gif
Atsakyti

As irgi geriau pries laparoskopija Duph,nes man be ju isvis mm nebuvo.
Atsakyti
Sveikutes,

laikau kumščius už Linutą 4u.gif 4u.gif 4u.gif Manau, kad jau greitai jinai ką nors mums čia parašys smile.gif

QUOTE(zeroo7 @ 2010 04 19, 10:55)
Sveikutes mirksiukas.gif  siūlus aš tai pati sau išsiėmiau blush2.gif nebaisu visai buvo,labiau būčiau bijojusi jei kas svetimas butu krapštęs cool.gif  įdomu kuri iš musu gausaus būrio po laporaskopiju pataps pirma  nestuke.gif  wub.gif  g.gif

ir aš siūlus pati išsiėmiau drinks_cheers.gif kažkaip jau reikėtų, kad kuri pirma atidarytų sezoną ir pramuštų viena paskui kitą nestuke.gif

Man tai šeštadienį mmm prasidėjo, laparoskopija nepagelbėjo man palengvinti skausmų, endo daro savo - neišlipau iš lovos doh.gif Nu nieko... naujas ciklas, žiūrėsim kaip bus...
Atsakyti