Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI 22 Temuke

QUOTE(justyte** @ 2010 04 20, 20:00)
mama mokejo 7lt smile.gif as tai 3men negaleciau islaikyt nenupirkus naujo.. nes pas mane jau po menesio buna sereliai labai issisakoja  doh.gif  nervina net keist kas men..

tia gal per stipriai spaudi ta sepetuka? gi nereikia jegu kad dantukus valyt mirksiukas.gif del to ir susidevi tie sepetukai greit.
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 04 20, 20:28)
tia gal per stipriai spaudi ta sepetuka? gi nereikia jegu kad dantukus valyt  mirksiukas.gif  del to ir susidevi tie sepetukai greit.

nespaudziu as tu sepetuku, normaliai valausi dantukus, bet vistiek mano sepeteliai greit susidevi..
Atsakyti
as irgi esu nusipirkus tu tepe sepetuku bet kad man nelenda tarp dantu,tai nenaudoju.nezinau gal nemoku? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Brendy @ 2010 04 20, 21:08)
as irgi esu nusipirkus tu tepe sepetuku bet kad man nelenda tarp dantu,tai nenaudoju.nezinau gal nemoku? g.gif  blush2.gif

paprasta sepetuka ar plona toki- tarpdanciu sepetuka?
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 04 20, 21:13)
paprasta sepetuka ar plona toki- tarpdanciu sepetuka?

tarpdanciu sake kai uzdejo breketus butinai nusipirk,nusipirk bet arba nemoku juo naudotis arba man jis netinka g.gif schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brendy: 20 balandžio 2010 - 20:14
O aš, tai nusipirkus elektrinį šepetuką.. smile.gif Tokį mažiuką apvalų, tai irgi labai fainas kol kas.. Po vieną dantuką pabrūžinu, tikiuos gerai jis man išvalo.. biggrin.gif Norėjau tą specialų šepetuką breketams pirkti, bet nežinojau nei kokios firmos, nei kur man jo ieškot.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blondie-girl @ 2010 04 20, 21:31)
O aš, tai nusipirkus elektrinį šepetuką..  smile.gif  Tokį mažiuką apvalų, tai irgi labai fainas kol kas.. Po vieną dantuką pabrūžinu, tikiuos gerai jis man išvalo..  biggrin.gif  Norėjau tą specialų šepetuką breketams pirkti, bet nežinojau nei kokios firmos, nei kur man jo ieškot..  smile.gif

as irgi norejau nusipirkti elektrini sepetuka,bet odontologe nepatare nes jeigu kiekviena diena valyt tai pakenktu emaliui,sake su tokiais sepetukais is viso gerai butu viena karta i savaite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2010 04 20, 11:49)
as kita savaite einu daryt panoramine foto smile.gif ir geguzes 12 i vizita  4u.gif

Justyte, as prisimentu, kad tau turejo kovo gale operacija daryti del protiniu dantuku, bet lyg nedare? ar as kazka praleidau? g.gif

QUOTE(Kavytė @ 2010 04 20, 15:45)
O PAS mane viskas po vienu stogu. visi daktarai ten dirba. tai labai džiaugiuos, kad niekur laksyt nereik mirksiukas.gif

aš einu poryt, bet pas Eglę irgi maždaug gegužės 12 reik užsirašyt  smile.gif

kaip fainai, kad viskas po vienu stogu, tikrai daug laiko susitaupo ir jie ten bendradrbiauja. labai tau gerai pasiseke Kavyte smile.gif

beje man vizitas irgi geguzes 12d smile.gif

QUOTE(natale @ 2010 04 20, 18:28)
tia gal per stipriai spaudi ta sepetuka? gi nereikia jegu kad dantukus valyt  mirksiukas.gif  del to ir susidevi tie sepetukai greit.

man irgi mazdaug kas menesi tenka keisti. nors dabar kai vakarais elektrini naudoju, o rytais paprasta, tai 2 men pratempiu. ziureiu jau reikes elektrinio galvute keisti
Atsakyti
QUOTE(Brendy @ 2010 04 20, 21:36)
as irgi norejau nusipirkti elektrini sepetuka,bet odontologe nepatare nes jeigu kiekviena diena valyt tai pakenktu emaliui,sake su tokiais sepetukais is viso gerai butu viena karta i savaite smile.gif

sita ir as zinau.
as irgi buvau nusipirkus "vieno dantuko sepetuka" bet valiau ne tarp dantu bet tik aplink breketus isvalydavau. o tarpdancius tik su siulu valiau, man sepetukai tarp dantu neilenda schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 04 20, 21:40)
Justyte, as prisimentu, kad tau turejo kovo gale operacija daryti del protiniu dantuku, bet lyg nedare? ar as kazka praleidau? g.gif
kaip fainai, kad viskas po vienu stogu, tikrai daug laiko susitaupo ir jie ten bendradrbiauja. labai tau gerai pasiseke Kavyte smile.gif

beje man vizitas irgi geguzes 12d smile.gif
man irgi mazdaug kas menesi tenka keisti. nors dabar kai vakarais elektrini naudoju, o rytais paprasta, tai 2 men pratempiu. ziureiu jau reikes elektrinio galvute keisti

nedare nes susirgau ir nukeliau i vasaros viduri kazkur ax.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 04 20, 21:47)
sita ir as zinau.
as irgi buvau nusipirkus "vieno dantuko sepetuka" bet valiau ne tarp dantu bet tik aplink breketus isvalydavau. o tarpdancius tik su siulu valiau, man sepetukai tarp dantu neilenda  schmoll.gif

as irgi valiau anksciau tik aplink breketus,bet dabar ir tai nevalau nes man pakanka issivalyt su sepeteliu nevalgau dazniausiai to kas isivelia tarp breketu smile.gif
tai dabar nenaudojami padeti
Atsakyti
QUOTE(Brendy @ 2010 04 20, 21:36)

O rupūžioke.. doh.gif O aš nežinojau, kad brūžinu kelis kart dienoj išsišiepus.. doh.gif biggrin.gif Tai koks tada pats geriausias ne elektrinis šepetukas? Ir kur jo ieškot? 4u.gif
Atsakyti