Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI 22 Temuke

QUOTE(Tinar @ 2010 04 16, 11:39)
smagu tau thumbup.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

bet visvien apsilankyt kas kazkiek laiko reikia pas ortodonta po nuemimo?

tai metaline vielute nuimsnuo apatiniu dantuku po metu, o virsuje reikia nesioti. as kdangi pusmeciui isvaziuoju ir grysiu po to tai susitarem kad laikas nuo laiko pasirodysiu smile.gif
Atsakyti
As irgi prisipirkau Tepe sepetuku,turejau vienam dantukui,bet nusipirkau dar viena nauja,ir paprasta sepetuka,tai nearelus,nesu tokio gero turejos,ir kai nuispirkau pamaciau,kad tinka nesiojantiems breketus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 04 16, 22:27)
turbut viska apie ka dabar klausiu jau esi seniau parasiusi, nepyk, negaliu prisiminti, daug cia merginu uzeina, tad klausiu dar karta.... itariu, kad pas tave apacioj priklijuota vielute, o virsuj naktim nesioji plokstele? kaip ten su tom plokstelem, ar dantukai nekeicia vietos jei kelias dienas pamirsti uzsideti?  kiek jau tu laiko dziaugiesi holivudu?? blush2.gif

Pas mane ir virsuje ir apacioje vielutes ir dar naktimis miegu su plokstele. Liepa bus metai kaip as be breketu ir niekas pas mane nejuda smile.gif sazingai pasakysiu, kad plokstele visada isidedu naktimis, labai retai pamirtu.
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 04 18, 11:16)
As irgi prisipirkau Tepe sepetuku,turejau vienam dantukui,bet nusipirkau dar viena nauja,ir paprasta sepetuka,tai nearelus,nesu tokio gero turejos,ir kai nuispirkau pamaciau,kad tinka nesiojantiems breketus biggrin.gif

o koki ta nauja paprasta sepetuka nusipirkai?
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 04 19, 01:04)
o koki ta nauja paprasta sepetuka nusipirkai?

Ten Tepe,bet jis toks minkstas ir su skirtingo ilgio plaukeliais,tai labai labai fainas ir minkstas,taip atrodo visur graziai isvalo,esu labai patenkinta 4u.gif
http://www.dentist.n...-toothbrush.jpg
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 04 19, 09:58)
Ten Tepe,bet jis toks minkstas ir su skirtingo ilgio plaukeliais,tai labai labai fainas ir minkstas,taip atrodo visur graziai isvalo,esu labai patenkinta 4u.gif

Koks fainas thumbup.gif kur pirkai jie ne paslaptis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 04 19, 07:58)

atrodo tikrai faini sepetukai, sereliai tokie nuploninti... o Lt yra vaistinese? kokia kaina? as cia tokiu lyg ir nemacius...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ajaja: 19 balandžio 2010 - 09:50
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 04 19, 10:33)
Koks fainas  thumbup.gif kur pirkai jie ne paslaptis?  g.gif

gintarineje vaistineje,dabar tepe sepetukams 50% nuolaida,mokejau su nuolaida 4,70 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ajaja @ 2010 04 19, 10:50)
atrodo tikrai faini sepetukai, sereliai tokie nuploninti... o Lt yra vaistinese? kokia kaina? as cia tokiu lyg ir nemacius...

cia lietuviu gamintojai,tai visur LT vaistinese yra smile.gif4,70 su 50% nuolaida smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 04 19, 12:38)
gintarineje vaistineje,dabar tepe sepetukams 50% nuolaida,mokejau su nuolaida 4,70 4u.gif
Papildyta:

cia lietuviu gamintojai,tai visur LT vaistinese yra smile.gif4,70 su 50% nuolaida smile.gif

Liuks, reiks nusipirkt thumbup.gif
Atsakyti
sveiki 4u.gif
labai senei cia buvau. nebuvo laiko. tai pastebejau kad ir sarasiuke nebera manes. ir net i fotki albuma neina ieiti verysad.gif
pamaciau cia daug nauju veiduku.
tik vat norejau pasigirti ,kad mano breketukams jau greit metai.tai norejau pasidalinti nuotraukytem,tik kad jau sekiau,neileidzia manes i albumiuka blink.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Baby.. @ 2010 04 19, 16:00)
sveiki  4u.gif
labai senei cia buvau. nebuvo laiko. tai pastebejau kad ir sarasiuke nebera manes. ir net i fotki albuma neina ieiti  verysad.gif
tik vat norejau pasigirti ,kad mano breketukams jau greit metai.tai norejau pasidalinti nuotraukytem,tik kad jau sekiau,neileidzia manes i albumiuka  blink.gif  verysad.gif

Labas niekas man neatsako del safyriniu, nes mazai kas nesioja. Ar tavo naturaliai balti dantys ar ne? nes mano ir po higienos geltoni, toks jau kaulas baisus sad.gif bet as vistiek noriu tokiu breketu, kad kuo maziau matytusi ir negaila man daugiau sumoketi, juk ne savaite nesiosiu.
Tiesa, jus taip cia del tu Tepe sepetuku susidomeje, as jau nuo pat pradziu su tokiu valau ir visai ne tepe, pirmoje pasitaikiusioje parduotuveje toki panasu radau, nereikejo specialiai ieskoti. Juk ne tik Tepe tokius gamina.
Man jau treciadieni pirmas paverzimas, lygiai 7 savaites bus, kaip laukiu negaliu, net dega uodegiukas biggrin.gif nes man atsilaisvino visa viela nuo tu mano mankstu, tai kosmaras, lupa atsikiso, vaikstau kaip bezdzionka ir vel biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Baby.. @ 2010 04 19, 14:00)
sveiki  4u.gif
labai senei cia buvau. nebuvo laiko. tai pastebejau kad ir sarasiuke nebera manes. ir net i fotki albuma neina ieiti  verysad.gif
tik vat norejau pasigirti ,kad mano breketukams jau greit metai.tai norejau pasidalinti nuotraukytem,tik kad jau sekiau,neileidzia manes i albumiuka  blink.gif  verysad.gif

sarasiuke atsirado lb daug merginu, kurios nebeateina i foruma, todel temos kurejos paprase, kad visos esamos dalyves nusiustu savo duomenis dar karta. Paskutini karta Justyte kure tema, parasyk jai i az, kad itrauktu sekanti karta.

o albumuku duomenys tokie kokie buvo, gal sumaisei ka, parasysiu tau i AZ.

kaip tavo dantuku situacija? gal jau nebedaug liko nesioti?
Atsakyti