Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI 22 Temuke

QUOTE(ajaja @ 2010 04 14, 10:07)
Vilmosius- sveikinimai- grozis neispasakytas  4u.gif 
ar ploksteliu gavai, ar vielytes klijavo??

Congeniality- o kokius tu pratimus darai zandikauliui?

Svajaaa- sveikinimai su 1.5 metuku, man jau tavo dantukai pasiruose holivudui, as nebematau ka dar jiem reikia daryti  ax.gif

o kodel man viena menesiuka nukabinai lotuliukas.gif man jau metai ir 6 menesiai thumbup.gif aciu uz komplimentus blush2.gif 4u.gif
vilmosius,nuostabu,jausmas turbut labai geras bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajaaa: 14 balandžio 2010 - 14:59
QUOTE(Congeniality @ 2010 04 14, 12:51)
idealiai pas mane niekada nebuvo, nes vaikysteje nesiojau plokstele, bet apatiniu atsikisusiu ilciu nesimatydavo, o virsus buvo patemptas kazkiek ant apatiniu ir situacija bent jau jaunysteje buvo gera, sypsena normali, gerai atrodydavo nuotraukose ir visa kita, zandikaulis buvo mazokas, ne taip kaip pas kitus buna kad issizioja placiausiai, didziausia, kad dugnas matosi smile.gif ir veliau pradejo augti protiniai, as net nesupratau to, nes nesilankydavau pas dantistus, nebuvo poreikio, jausdavau kaip rakina zanda, kai ziovauju ar pan., bet drauge nuramindavo, kad ir jai taip budavo ir ramu, pamirsdavau tai, o su laiku emiau pastebeti, kad kazkas ne taip, issikraipe viena veido puse, apacia isryskejo snekant, lupos kreivai deliojosi, dantys apacioje susigrudo, nuo to pailgejo ir eme matytis, virsus irgi pagedo, maziau vietos atsirado, padoresne sypsena iseidavo tik labai besistengiant delioti dantis ir lupas. Taip galiausiai tapau su breketais ir nezinau ar pavyks atitaisyti unsure.gif man D.L. kitaip nei kitiems apie zandikaulio operacija nekalbejo, gal nera taip blogai, bet vizualiai visgi situacija baisi, as tikrai neperdedu, nes lyginu su tai kaip buvo anksciau. Nebent dar paaiskes kad bus reikalinga operacija unsure.gif

sveikutė, o tu mūsų albumiuke esi? ax.gif
ajaja, ir kiek sumokėjai už vizitą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kavytė: 14 balandžio 2010 - 15:25
QUOTE(Kavytė @ 2010 04 14, 16:25)
sveikutė, o tu mūsų albumiuke esi?  ax.gif

lyg ir ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 04 14, 13:56)
o kodel man viena menesiuka nukabinai  lotuliukas.gif man jau metai ir 6 menesiai thumbup.gif aciu uz komplimentus blush2.gif  4u.gif
vilmosius,nuostabu,jausmas turbut labai geras bigsmile.gif

tai kad nea, nenukabinau... 1.5 (pusantru) metuku ir reiskia 1 metai ir 6 menesiai ax.gif

QUOTE(Kavytė @ 2010 04 14, 14:25)
sveikutė, o tu mūsų albumiuke esi?  ax.gif

nemokejau. pas mane viskas iskaiciuota. pradzioj sutarem kaina ir dabar uz nieka nebemoku. nereikes nei uz nuemima, nei uz ploksteles, visas gydymas ieina pilnai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(breketininke @ 2010 04 14, 13:19)
sveikos smile.gif
as ka tik is vizito smile.gif  4u.gif
pakeite vielute, nuimant senaja nukrito vienas bretektukas, tai perklijavo smile.gif sake, kad viskas labai gerai, sparciai veiksmas vyksta smile.gif
tai.... geguzes 17 d. deda apacia smile.gif
kaip gera isgirsti geras naujienas.... blush2.gif

vaje kaip tau viskas greitai,man tik geguzes 20d.pirmas vizitas biggrin.gif ax.gif
vilmosius labai grazus dantukai wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brendy: 14 balandžio 2010 - 15:48
QUOTE(ajaja @ 2010 04 14, 16:39)
tai kad nea, nenukabinau... 1.5 (pusantru) metuku ir reiskia 1 metai ir 6 menesiai  ax.gif
nemokejau. pas mane viskas iskaiciuota. pradzioj sutarem kaina ir dabar uz nieka nebemoku. nereikes nei uz nuemima, nei uz ploksteles, visas gydymas ieina pilnai smile.gif

oi kokia kvaila as doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmosius @ 2010 04 14, 01:19)
Labukas visoms smile.gif pries savaite tapau HOLIVUDINES SYPSENOS SAVININKE VALIOOO smile.gif
user posted image

Linkiu ir visoms kitoms siekti tikslo smile.gif

P.S. nuemimo procedura ne is maloniuju smile.gif bet po keliu valand "kankinimo" pamatyti tai ko laukei 2metus yra nuostabu!!! Ir tikrai virsija lukescius smile.gif

na va pagaliau ir sulaukei, nemazai ir pranesiojai.... bigsmile.gif sveikinu labai grazu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

ka toliau darysit?
gal vielute usdejo is vidaus apacioje palaikymui?ar ploksteles nakciai tik reiks?

QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 04 14, 13:35)
Man už valandos vizitas  thumbup.gif Spėju vėl kalnelius klijuos, ir gal paverš  cool.gif Noriu greičiau kad tas antrukas išlystų, o tai jau būtų svarus žingsnis link bent dalinio "Holivudo"  mano atveju  cool.gif  biggrin.gif

tai pavers pavers.. biggrin.gif
gal jau atsiras gi pagaliau jam ietos ir islys bigsmile.gif
Atsakyti
pas mane tai rezultatai matosi pirmuke thumbup.gif ,nes kaip supratau pliomba yra tai ji vis labiau matosi,idomu kaip ta dantuka sutvarkys g.gif smile.gif
reikes pasiklausti per vizita ax.gif .vis kaupiasi klausimu sarasas bet bus taip kad viska uzmirsiu kai nueisiu biggrin.gif
Atsakyti
sveikutės,gal yra tokių kas lankosi pas J.Stomą? ax.gif
Atsakyti
Na aš po vizito irgi... OMG kaip SKAUDA bash.gif Pirmą kart taip po breketų uždėjimo... doh.gif

Tai žodžiu situacija tokia, kad kalnelio nedėjo, nes sakė jei griežiu dantimis, tai dėk nedėjęs, neatlaikys jie pas mane... schmoll.gif Bet užtai, ant to nelemto antruko iš vidinės pusės priklijavo kažkokią gumą, pritvirtino ją su kažkuo panašiu į plombą, ir įtempė per kelis dantukus.. Nu nemoku paaiškint biggrin.gif (nufotkinčiau, bet ryt kolis, reik eit mokytis, o su tais fotkinimais užsiknisiu paskui..) Bet esmė tame, kad ŽIAURIAI suveržė tą gumą, ir vielą, nu žodžiu... Noriu išsiimt dantis žinokit biggrin.gif Tai ikaliau ketanovo, laukiu nuskausminimo biggrin.gif
Beje, vizitas po dviejų savaičių clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(*4ever @ 2010 04 14, 16:51)
sveikutės,gal yra tokių kas lankosi pas J.Stomą? ax.gif

siaip negirdeta parvarde.... paziurek pirmam puslapy yra sarasiukas mergyciu ir ju gydytoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 04 14, 19:37)
Na aš po vizito irgi... OMG kaip SKAUDA  bash.gif Pirmą kart taip po breketų uždėjimo...  doh.gif

Tai žodžiu situacija tokia, kad kalnelio nedėjo, nes sakė jei griežiu dantimis, tai dėk nedėjęs, neatlaikys jie pas mane...  schmoll.gif Bet užtai, ant to nelemto antruko iš vidinės pusės priklijavo kažkokią gumą, pritvirtino ją su kažkuo panašiu į plombą, ir įtempė per kelis dantukus.. Nu nemoku paaiškint  biggrin.gif (nufotkinčiau, bet ryt kolis, reik eit mokytis, o su tais fotkinimais užsiknisiu paskui..) Bet esmė tame, kad ŽIAURIAI suveržė tą gumą, ir vielą, nu žodžiu... Noriu išsiimt dantis žinokit  biggrin.gif Tai ikaliau ketanovo, laukiu nuskausminimo  biggrin.gif
Beje, vizitas po dviejų savaičių  clap_1.gif

sveika. man su antruku irgi taip darė. pas mus tikrai panaši situacija thumbup.gif bet žinok - labai veiksmingas toks būdas, kai iš vidaus užklijuoja ir tempia - man būtent po šito bandymo ir parėjo tas dantukas į priekį thumbup.gif
Atsakyti