Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI 22 Temuke

QUOTE(Mamce @ 2010 05 04, 15:25)
Ir tikrai del grozio tiek nevargciau ir tiek neinvestuociau. Kai jau tau link 40 , tai ir taip kiekvieni metai grozio neprideda, o dar "papuosimas" saves breketais keliems metams i prieki visai liudnai nuteikia  verysad.gif
Ai, nekreipkit demesio, ieskau paguodos  doh.gif  biggrin.gif . As ir siaip pesimiste gyvenime...
Bet smagu rasti palaikancia komanda  thumbup.gif

Na ner svajoniu svajone tie breketai tikrai, bet jei ryztiesi, tai praeini per tai su pakelta galva ir visi sunkumai ne tokie baisus pasirodo, kai viskas baigiasi mirksiukas.gif
Moterys ketvirtoj desimty ar daugiau tai gali didziuotis budamos geru pavyzdziu jaunajai kartai lotuliukas.gif Mano padruskiu paaugles mergickos jau ne su siaubu ir panika ziuri i breketus ar ploksteles, kurias gali tekti nesiot, nes mato kaip as nesioju ir gyva lotuliukas.gif Ir supranta, kad jei nesusitvarkysi paauglystej, tai tokiam amziuj reiks vargti lotuliukas.gif Mano dicke irgi sneka, kad jai padarys daktare plokstele, kad uzdes ant dantuku geleziuku cool.gif O mazoji paslepia kapa kartais taip, kad kelias dienas nerandu cool.gif
Kad teisingai sustumti dantys nesuges ir neiskris lygiai taip, kaip netaisyklingai ir neidealiai stovintys - jokios garantijos smile.gif Bet jei visa reikala iki galo uzbaigsiu, turesiu 4 implantuotus (kiekvienoj pusej po viena), tai turesiu ant ko protezus kabint, kai savi visi isleks lotuliukas.gif Kadangi sugebam is saves paciu pasijuokt ir izvelgt teigiama puse, tai viskas nera taip blogai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Shin @ 2010 05 04, 15:59)
dar nevisai uzsirasiau ax.gif  jau seip norejo tartis kad imam lauk, bet man nepatiko vieno dantuko aukstis tai ji truputi pakels ir sake jei viskas ok tai ta pacia savaite net nuims thumbup.gif perklijavo man turbut keturis breketus (nemaciau biggrin.gif ) pridave lapiu ir menesi liepe dar pasikankint  ax.gif kai perklijavo jau dantukai super atrodo  thumbup.gif  tik skauda  unsure.gif pusantros val isgulejau kedej pas ja  doh.gif  net galva apsisuko lotuliukas.gif

idek foto savo dantusiku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2010 05 04, 16:09)
idek foto savo dantusiku smile.gif

su visais elastikais ar be? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shin @ 2010 05 04, 16:19)
su visais elastikais ar be? smile.gif

gali ir su ir be smile.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2010 05 04, 16:19)
gali ir su ir be smile.gif

nu kaip negrazei atrodo fotkej sad.gif arba as nemoku nufotkint..
Atsakyti
QUOTE(Shin @ 2010 05 04, 16:30)
nu kaip negrazei atrodo fotkej sad.gif arba as nemoku nufotkint..

idek ivertinsim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 05 04, 16:26)
Na aš ir pasireikšiu  biggrin.gif  Visų pirma daugiausiai atvejų, dėl ko tiesinamės dantukus tai ne tik dėl grožio - kreivi dantys pirmas kelias link dantų netekimo, nes kreivus sunkiau išvalyt, kaupiasi apnašos, akmenys, galų gale dantukai pradeda klibėti - vistiek kad ir senatvėj paklotumėm nemažai tūkstančių protezam  mirksiukas.gif Antra - jei žmogus esi kompleksuotas, tai ar su breketais ar be breketu savim nepasitikėsi ir būsi sau panašus į ateivį.. Aš pažįstu nemažai moterų, kurios jau ne jauniklės, tvarkosi dantukus, šypsosi sau geležine šypsena ir vargo nemato, nes tiesiog pasitiki savimi  mirksiukas.gif Ir galų gale, grožis ne išorinis esmė, jei galvoj ne siūlas ausim prilaikyt, tai ir tavo tų breketų niekas nesureikšmins.  cool.gif Taip kad mergaitės, didžiuokimės savimi, esam pačios gražiausios  nail.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif pilnai sutinku 4u.gif va man kai apacioje dantukas kreivas islindo pasirodo kad pradeda gesti..juodas taskiukas tarpdantyje matosi..se tau ir kreivumas dantu ..vadinasi tik i bloga..reikia tiesint butinai nes senatvej kreivi dantys ir iskrist gali..buciau net nemaciusi to..matysim, galbut cia tik apnasos...ko labai tikiuosi..
o siaip tai apacioje issikraipe visi dantys kas sau..o tas uzlindes jau islindo..
tai atrodo visi dabar kreivi lotuliukas.gif ir skauda, nervuoja..vyksta kazkas matyt.
virsus nejuda vis dar nuo paverzimo...
.. g.gif
laukiu vizito gal po jo prades judeti..

QUOTE(Shin @ 2010 05 04, 16:54)
valioooooo kita menesi jau busiu su holivudine sypsena
p.s. snd kalbejau su drauge tai jos vaikino brolio mama neleidzia jam detis breketu.. vaikui 12metu ir jis ziaurei kompleksuoja del dantu ir pat sako kad nori breketu.. o mama nesupranta.. typo jai slikstu.. sake net i darba neprieme merginos vien del to kad ji buvo su breketais.. pasirodo dar yra tokiu tupu zmoniu kurie nesupranta.. doh.gif man tai vaiko gaila.. schmoll.gif

vajeee..na tikrai nepadekos jai uz toki nepalaikyma kai uzaugs vaikas. doh.gif

oj kaip tau faina thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .. 4u.gif idek ft 4u.gif

net nemaciau snd 3men jau breketam bigsmile.gif dar trys ir pusmetis bus..greit laikas bega.. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tinar: 04 gegužės 2010 - 15:42
QUOTE(justyte** @ 2010 05 04, 14:26)
manau tikrai ne tik atrodo bet taip ir yra. as tikrai sau grazsne su breketais ir lygiais dantimis nei kreivais dantim..
Papildyta:

nepyk biggrin.gif tiesiog idomu smile.gif

gal nori idet savo dantuku foto pries?  ax.gif
beje, NAUJOKES, SAVO DUOMENIS SIUSKIT AJAJA
ji kurs nauja temuke smile.gif

kad nera ka lyginti, po tiek laiko kiek nesioji tu ir as kai tiek panesiosiu, tai turbut irgi jau vel grazi jausiuos, tik manau kad labai nervins tai, kad ant virsutiniu jie bjaurybeles labai matysis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylima26 @ 2010 05 04, 11:15)
Uz pirma vizita (konsultacija) mokejau 20eur, uz virsutini 1100eur, kiek kiti kainuos nezinau, sake priklausys ka darys. Sesei dejo kitokius briketus, tai jai virsus kainavo 1500.
Bet galutine suma uz virsu ir apacia gausis iki 3000eur.
Kiek tau iseina pas airi moketi?
Mano kolega dejosi, tai sumokejo 5500+konsultacija unsure.gif Bet jam iskart virsu ir apacia dejo (cia pas airi gydytoja)

as i konsultacijas kai pradejau eiti kainos buvo apie 5000-5500e, bet prasidejo krize ir kainos pakrito smile.gif is viso mokejau 3900e, cia ieina konsultacija, nuotraukos, breketai virsuj ir apacioj, visi vizitai/paverzimai/vieluciu keitimai, visi emergencu (jei nukrenta breketas ar kazkas panasaus), nuemimas ir plokstele/vielute jau po nuemimo.

as dar galvojau i siaure vaziuoti, nes ten galima uz 2500svaru susideti, bet pagalvojau kad vazinejimas ir iseigines man ta pati kainuos..

o tau dar uz vizitus ir paverzimus ir vieluciu keitimus reikes moketi, ar cia jau viskas included??

QUOTE(Mamce @ 2010 05 04, 11:35)
Kaip as tave suprantu, Congeniality....  As jau 3 m. turiu problemu su zandikaulio sanariu. Kaip man nusibodo tos nesamoningos problemos. Jau 2 m. pravaiksciojau su kapa. Mano gydytoja breketu bijojo det del egzostoziu, nors reiketu tvarkyt sakandi. Pasikonsultavau su D.L., tai ji nebijo det breketu ant mano dantu ir tiki, kad bus rezultatas. Plius dar herbsta det... 

Tai skaitau jusu temuke ir galvoju, is kur pas jus tiek drasos ir optimizmo smile.gif Man net ranka nekyla skambinti registruotis pas gydytoja sad.gif Taip as nenoriu dar tiek laiko kenteti skausmus, kompleksuoti del sypsenos...  O jei dar nepades, ir tikrai tie mano dantys "nevaikscios", tai bus visi tie metai "be grozio"  isbraukti is mano gyvenimo  doh.gif  Bet, matyt, cia poziurio reikalas smile.gif

o kas yra egzostozes??

o del kompleksu, as tau atvirai pasakysiu, kad kai dar breketu nenesiojau daug labiau kompleksavau del sypsenos, net ranka prisidengdavau burna kai juokdavausi. o juos uzsidejus sypsaus iki ausu smile.gif prisidengiu nebend jei tik pavalgius bunu ir nespejus issivalyti smile.gif po breketu uzdejimo man daug laisviau pasidare. nors ir breketai mano visi metaliniai ir metu man toli grazu nebe 18 ax.gif

QUOTE(Congeniality @ 2010 05 04, 12:14)
jau galvojau kad cia neuzsuksiu, nes nesiseka man cia bendrauti su nuolat besisypsanciomis breketistemis, nes man mano situacija kiek kitokia..... bet kartu ir tikiu, kad viena diena vel atgausiu savo nuotaika, grozi ir pasitikejima savimi. Todel galiu tave tik paraginti detis juos, gal turesi laimes nelaimeje kaip as, bent pradzioje gal neskaudes, nors mano dantys dideli ir tvirti. Sekmes apsisprendziant, jei sugalvosi dar ko paklausti, tai rasyk smile.gif

smagu, kad ir tu jau optimistiskiau nusiteikus, jei tiki tai tikrai atgausi savo pasitikejima savimi ir busi saug grazi. viskas musu paciu galvelese, kaip uzsiprogramuosim taip ir jausimes. tau atrodo, kad kai kurios merginos taves nesupranta, o tu ju nesupranti, taip ir yra, nes dauguma cia gal ziuri i situacija is kitos puses negu tu, bet as manau mums cia reikia visokiu zmoniu, visokiu situaciju, juk taip idomiau 4u.gif galu gale juk visos vienoj valty sedim, ta pacia kryptim judam.

QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 05 04, 13:26)
Na aš ir pasireikšiu  biggrin.gif  Visų pirma daugiausiai atvejų, dėl ko tiesinamės dantukus tai ne tik dėl grožio - kreivi dantys pirmas kelias link dantų netekimo, nes kreivus sunkiau išvalyt, kaupiasi apnašos, akmenys, galų gale dantukai pradeda klibėti - vistiek kad ir senatvėj paklotumėm nemažai tūkstančių protezam  mirksiukas.gif Antra - jei žmogus esi kompleksuotas, tai ar su breketais ar be breketu savim nepasitikėsi ir būsi sau panašus į ateivį.. Aš pažįstu nemažai moterų, kurios jau ne jauniklės, tvarkosi dantukus, šypsosi sau geležine šypsena ir vargo nemato, nes tiesiog pasitiki savimi  mirksiukas.gif Ir galų gale, grožis ne išorinis esmė, jei galvoj ne siūlas ausim prilaikyt, tai ir tavo tų breketų niekas nesureikšmins.  Taip kad mergaitės, didžiuokimės savimi, esam pačios gražiausios  nail.gif  wub.gif

pritariu thumbup.gif
gyventi reikia cia ir dabar, su breketais ar be ju, kiekviena gyvenimo akimirka reikai dziaugtis. jei galvosi, kad busiu laiminga (ar mylesiu save) kai "nuims breketus" ar "kai numesiu 5kg" ar kai "turesiu tiek pinigu saskaitoj", tai ta laiminga diena niekad neateis, nes po breketu nuemimo bus dar kazkas ne taip... musu laimes jausmas yra musu viduje, salin kompleksus, esam pacios paciausios nail.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Congeniality @ 2010 05 04, 16:41)
kad nera ka lyginti, po tiek laiko kiek nesioji tu ir as kai tiek panesiosiu, tai turbut irgi jau vel grazi jausiuos, tik manau kad labai nervins tai, kad ant virsutiniu jie bjaurybeles labai matysis cool.gif

na linkiu kuo greiciau pralinksmet ir galvot biski optimiskiau smile.gif sekmes smile.gif linkiu, kad viskas tau susitvarkytu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinar @ 2010 05 04, 16:38)
drinks_cheers.gif pilnai sutinku 4u.gif va man kai apacioje dantukas kreivas islindo pasirodo kad pradeda gesti..juodas taskiukas tarpdantyje matosi..se tau ir kreivumas dantu ..vadinasi tik i bloga..reikia tiesint butinai nes senatvej kreivi dantys ir iskrist gali..buciau net nemaciusi to..matysim, galbut cia tik apnasos...ko labai tikiuosi..
o siaip tai apacioje issikraipe visi dantys kas sau..o tas uzlindes jau islindo..

Mano irgi antrukas kai išlindo tai baisus kaip nežinau kas... Kraštas pageltęs kažkoks, nesuprasi nuo ko, jaučiu irgi dar pora metų ir būtų pradėjęs rimtai gesti.. dabar irgi tikiuosi kad tik apnšos doh.gif Šeip mane kas labiausiai pastūmėjo breketam tai mano odontologė, kuri papasakojo kaip tvarko vienam jaunuoliui dantis, jie labai kreivi ir jau du priekiniai kliba doh.gif Nes tiesiog prastai prižiūrėjo, nenaudojo kreiviem dantim visokių papildomų priemonių, ir šakės doh.gif Tai aš iškart po poros dienų užsiregistravau pas ortodontę biggrin.gif Ir dabar jai vis dėkoju kad davė gerą spyrį thumbup.gif
Atsakyti
merginos, kurios norit buti itrauktos i sarasiuka temos pradzioje (kuriu dar ten nera), arba pas kurias kas nors pasikeite rasykit man i AZ
Reikia situ duomenu: miestas, breketu dejimo data virsuj ir apacioj, breketu rusis, gydytojo vardas ir pavarde.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ajaja: 04 gegužės 2010 - 16:22