Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Ir man nupinkit, Eglejk mane dabaigė su tuo savo žaliu - nemoku apsakyti, kiek jis man gražus wub.gif wub.gif wub.gif papasakok, kaip skaičius dariai, nu tokie geruliai 4u.gif

Spyglis2, kokia iškalbinga šiandien, klausyk, skaičiai irgi pastrigo, labai labai dailūs ir tortukas pats liuksiškas, labai originalu thumbup.gif
Atsakyti
joooo pavaret cia jus blink.gif jei liks eglisakiu ir nors pora geliu man irgi prie to pacio prasom nupint, eglejk fantastiskai tasalias atrodo, prasom nuo a iki z kaip forma isgavai, kaip denges, zodziu viska smulkiai
kitos irgi sauniai padirbejot, yra kur akis paganyt ir ideju prisirinkt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2010 04 17, 13:03)
mano kuklus bet nemažas,beveik 3 KG biggrin.gif
tailandietiškas bananų,žolė grietinėlė,gėlės-pastiliažas.
išsinešu-tuoj suvalgysim biggrin.gif

Labai gelytes grazios wub.gif

QUOTE(eglejk @ 2010 04 17, 13:09)

Eglejk, visi grazus, nu bet jau tas zaaalias wub.gif blink.gif thumbup.gif Be zodziu...

Adriu, labai grazus torciukas wub.gif

Ir dar su dalmantinu labai istrigo wub.gif
Atsakyti
eglejk nu tas salotinis good.gif good.gif nerealus
Atsakyti
mergaites, biskuti ne i tema, noriu suzinoti sios pardes adresa nu ir niekiap nerandu arba nematau
http://www.sugarshack.co.uk/index.html
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 04 17, 14:30)
Spyglis2, kokia iškalbinga šiandien,

tai ką čia po vieną girt, geriau visas urmu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

eglejk, visi gražūs, bet tas žalias - įspūdingas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

adriu, liuks thumb_yello.gif

QUOTE(mamkaa @ 2010 04 17, 15:07)
mergaites, biskuti ne i tema, noriu suzinoti sios pardes adresa nu ir niekiap nerandu arba nematau
http://www.sugarshack.co.uk/index.html

čia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spyglis2: 17 balandžio 2010 - 15:14
Labai aciu mergaites uz pagyras 4u.gif man irgi tas zalias grazus blush2.gif

o forma tai nusipiesiau ant lapo ir paskui ispjausciau is medaus lakstu, apsidenge jis be didesniu sunkumu, kaip ir iprastiniai tortai, sakyciau paprasciau man ji dengti nei kvadratini smile.gif pirma vienas aukstas tada kitas ir uzkeliau tada viena ant kito. Kringeliai padaryti su skylutes antgaliu nr. 1, tie apvadai su zvaigzdute nr. 32. o skaicius isdiubinau ant maiselio sukisau i juos mediniuspagaliukus, kai sudziuvo ismeigiau i torta, tiesa, kad jie butu tvirtesni, nes siaip jie baisiai trapus, is blogosios puses aptepiau mikrej islydytu baltu sokoladu smile.gif va ir visos paslaptys wink.gif
Atsakyti
Panos,o su kokiu antgaliu darot zolyte??????? Ieskau papuosimu temoj bet butent zolytes nerandu doh.gif tik nerasykit numeriu,gal pavizdi galit ikelt,nes mano turimi be jokiu numeriu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 04 17, 12:19)

dabar šitas, nežinau kaip Jūs taip gražiai padarot sijonus lėlėms iš biskvitinių tortų, man čia grynų gryniausia varpinė  doh.gif  pasakykit kaip padaryti gražiai.... šitam kritikos tai ir pati negailiu  doh.gif  blush2.gif  tragedija ne formavimas man iš biskvitinio, viduje baltas biskvitas ir vyšninis varškės pertepimas...

na aš kai darau barbe,tai kepu aukštesny biskvita ir tada tepu aš jy siaurindama po truputy y viršu......jokiu formu neturiu,tiesiog reikia gražiai susiarint y viršu ir viskas...... 4u.gif
Atsakyti
sveikos
o kokiu groziu pridejot bigsmile.gif ,saunuoles
noriu paklausti kiek laiko ruosiat-sukat aisinga g.gif
aciu
Atsakyti
QUOTE(rikke @ 2010 04 17, 14:53)
sveikos
o kokiu groziu pridejot  bigsmile.gif ,saunuoles
noriu paklausti kiek laiko ruosiat-sukat  aisinga g.gif
aciu

As plaku mikseriu kokias 5 min lotuliukas.gif