Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(rikke @ 2010 04 17, 17:53)
sveikos
o kokiu groziu pridejot  bigsmile.gif ,saunuoles
noriu paklausti kiek laiko ruosiat-sukat  aisinga g.gif
aciu

as tai aisinga suku sakute, bet neilgiau 3min. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglejk @ 2010 04 17, 17:25)
as tai aisinga suku sakute, bet neilgiau 3min. smile.gif

ir dedi viska kaip cipsiuko recepte g.gif
aciu uz atsakyma
Atsakyti
QUOTE(rikke @ 2010 04 17, 20:25)
ir dedi viska kaip cipsiuko recepte  g.gif
aciu uz atsakyma

proporciju tikrai nepasakysiu, bet as darau aisinga pagal savo mama, tai kiausinio baltymas, citrinos rugstele ir cukraus pudra (jos dedu tiek, kad dziubukai stovetu, o nesubliukstu) smile.gif
Atsakyti
niu merginos ir tortų gražumaaaaassss karsta.gif swoon.gif swoon.gif super, net neįsivaizdavau, kad šitokių auksarankių yra thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Guziukas Pas mane žolytei toks, kur 233nr
http://www.sugarshac..._Decorating_Tip

http://www.sugarshac...Decorating_Tips
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 17 balandžio 2010 - 19:50
huh.gif huh.gif huh.gif huh.gif huh.gif ...... pribaigėt ..user posted image...
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2010 04 17, 20:59)
huh.gif  huh.gif  huh.gif  huh.gif  huh.gif ...... pribaigėt ..user posted image...

Baznycia uz kokiu 200 m, tai uzpirksiu misias lotuliukas.gif ir sau tuo paciu lotuliukas.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(eglejk @ 2010 04 17, 19:37)
proporciju tikrai nepasakysiu, bet as darau aisinga pagal savo mama, tai kiausinio baltymas, citrinos rugstele ir cukraus pudra (jos dedu tiek, kad dziubukai stovetu, o nesubliukstu) smile.gif

tavo tie dziubukai labai graziai stovi ,as bandziau daryt man tyzta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2010 04 17, 21:48)

bigsmile.gif Aciu tau labai,einu ieskot,ar pas mane yra mesmales principas lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 04 17, 21:03)
Baznycia uz kokiu 200 m, tai uzpirksiu misias  lotuliukas.gif ir sau tuo paciu  lotuliukas.gif  blink.gif

Ąčiū mieloji , nes aš jau nebenueisiu angel.gif
Atsakyti
Sveikos auksarankės 4u.gif
prisižiūrėjus jūsų grožių, jaučiu kad jau baigiu pribrest imtis tortą puošt kitaip nei buvau įpratus, t.y. tiksliau visai nepuošdavau blush2.gif Bet turiu vieną klausimą: noriu daryt papuošimus iš tos saldainių masės, bet kiek maždaug sunaudojat saldainių jei apdengiat visą tortą? Nes mano torto forma yra 28 cm skersmens, tai kiek man tų saldainių reiktų nusipirkt, kad uždengčiau visą torto viršų ir jo kraštus?
Atsakyti
QUOTE(Eudora @ 2010 04 17, 22:35)
Sveikos auksarankės  4u.gif
prisižiūrėjus jūsų grožių, jaučiu kad jau baigiu pribrest imtis tortą puošt kitaip nei buvau įpratus, t.y. tiksliau visai nepuošdavau  blush2.gif Bet turiu vieną klausimą: noriu daryt papuošimus iš tos saldainių masės, bet kiek maždaug sunaudojat saldainių jei apdengiat visą tortą? Nes mano torto forma yra 28 cm skersmens, tai kiek man tų saldainių reiktų nusipirkt, kad uždengčiau visą torto viršų ir jo kraštus?

2 pakelių turėtų pakakti, na, nuo torto aukščio irgi priklauso, bet šiaip su pilna norma apsidengia nemažas plotelis 4u.gif
Atsakyti