QUOTE(Auksiuke @ 2010 04 26, 16:29)
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 04 26, 16:38)
aciu
Aciu Kirbei uz gera ir GREITA meducio recepta
Noriu paklausti ar jus Rafaelo svajone labai sulaistot?
Ir kokiu greiciu plakti reiketu sviesto - kondensuoto krema?
Zinau, kad ne cia reiketu klausineti, bet pamilau sita tema ir kasdien aplankau.
QUOTE(Auksiuke @ 2010 04 26, 15:29)
Pasirodau su savo kukluciu Kirbes medutis, sokoladas, marcipanas
toli grazu ne kuklus.. labai simpatiskas.. O kaip taip lygiai islyginat sokolado mase? As su peiliu kai lyginu tai man tokiais smorais gaunas
QUOTE(jolanka @ 2010 04 26, 18:32)
Noriu paklausti ar jus Rafaelo svajone labai sulaistot?
Ir kokiu greiciu plakti reiketu sviesto - kondensuoto krema?
Zinau, kad ne cia reiketu klausineti, bet pamilau sita tema ir kasdien aplankau.
Man asmeniskai ir ne tik man ,skaniau nelaistyti visai biskvitai ...o plaku ant 4 greicio
Ikeliu pora savo tortuku:
pirmasis: viduje jogurtinis tortas, dengta saldainiu mase.

Antrasis: Pirmas aukstas jogurtinis tortas, antras aukstas karamelinis su morengo gabaliukais, dengta saldainiu mase, figureles didziosios- pagrinde is marcipano, o kai kas is kitu masiu(nes turiu visokiu masiu likuciu tai vis ir naudoju po truputi), zolyte daryta su aisingu, nors zadejau su beze bet kazkaip lietingas oras buvo tai gal galvojau netinka, nes kazkur buvo rasyta kad beze dregmes bijo.
Man asmeniskai tai maka paka atrodo kad panasiausiai nulipdziau, nors ji paskutini ir lipdziau...

pirmasis: viduje jogurtinis tortas, dengta saldainiu mase.

Antrasis: Pirmas aukstas jogurtinis tortas, antras aukstas karamelinis su morengo gabaliukais, dengta saldainiu mase, figureles didziosios- pagrinde is marcipano, o kai kas is kitu masiu(nes turiu visokiu masiu likuciu tai vis ir naudoju po truputi), zolyte daryta su aisingu, nors zadejau su beze bet kazkaip lietingas oras buvo tai gal galvojau netinka, nes kazkur buvo rasyta kad beze dregmes bijo.
Man asmeniskai tai maka paka atrodo kad panasiausiai nulipdziau, nors ji paskutini ir lipdziau...

QUOTE(happy @ 2010 04 26, 19:01)
toli grazu ne kuklus.. labai simpatiskas.. O kaip taip lygiai islyginat sokolado mase? As su peiliu kai lyginu tai man tokiais smorais gaunas 
as su siltu bet sausu peiliu. Ji laikiau prie torto pavirsiaus (kaip spinduli), o pati torta sukau apie savo asi.
QUOTE(xdina @ 2010 04 26, 19:16)
nu del nei vieno personazo tikroviskumo nesuabejociau. Sauni kopija
QUOTE(Auksiuke @ 2010 04 26, 16:40)
prašom...kad tik mačytų......
Xdina jau tas dviaukštis tai kažkas tokio
xdina, man antrasis labai patiko
Merginos, o kiek laiko ir kur reikia laikyti jau nulipdytas marcipanines figūrėles?
ir jūs marcipaną baltais dažais dažot, kad jis toks baltas būna
nes šiaip jie gelsvas
Merginos, o kiek laiko ir kur reikia laikyti jau nulipdytas marcipanines figūrėles?
niekur jų nereikia laikyti, nusilipdai iš vakaro, ryte dedi ant torto, arba tuoj pat... tik ne ant grietinėlės...patiš...o pagamintas ilgai galima laikyti spintelėje sausai...
Red69, super, kiek daug tortuku, kur tu anksciau buvai
Darsė, labai mielas vaikiskas tortas
rekaliuke, koks eziukas
Tam su drugeliais man kiek truksta ryskumo
Fortuncike, labai geras darbas, labai tvarkingas superinis pynimas. Zinai, tau reikejo siek tiek apipjaustyti tortuka apacioje ir suapvalinti virsuje. butu tikras krepselis, bei virsuje uzbaigimo truksta, kasytes, tada jis atrodytu pilnesnis ir putlesnis/apvalesnis
ilja, grazi spalvyte aisingo, tik jis pas tave per skystas, reikejo daugiau paplakt, arba pudros dadet, paziurek virsutineje papuosimu temoje, ten parodyta, kaip turi atrodyti aisingas, t.y. jo konsistencija. Plakant ant mikserio sluoteles ar sauksto ji turi stoveti, o ne kabeti ir tikrai nevarveti, tada aisingas geras
jurate_b, ogo, kaip pasisieke Dainiui
EDCKA, kaip gaila kad fotkeje neiziuret gerai
Auksiuke, bet KOKS valgomas tortas, super, kokia trupiniu spalva grazi
xdina, tikras paslapciu sodas
, koks grazu
Atnesu ir as kelis vaikiskus tortukus
Linksmosios natos

Jogurtinis su vaisiais, MMG, beze
Bremeno muzikantai

Medaus, grietinele, marcipanas, drozles, trupinukai
Alyvinis meskiukas

jogurtinis su vaisiais, MMG, aisingas
Hello Kitty

Jogurtinis su vaisiais, MMG, pabarstukai, aisingas
ir paskutinis
Po su ramunem

su varskes kremu, vaisiais. MMG, beze, pabarstukai
Darsė, labai mielas vaikiskas tortas
rekaliuke, koks eziukas
Fortuncike, labai geras darbas, labai tvarkingas superinis pynimas. Zinai, tau reikejo siek tiek apipjaustyti tortuka apacioje ir suapvalinti virsuje. butu tikras krepselis, bei virsuje uzbaigimo truksta, kasytes, tada jis atrodytu pilnesnis ir putlesnis/apvalesnis
ilja, grazi spalvyte aisingo, tik jis pas tave per skystas, reikejo daugiau paplakt, arba pudros dadet, paziurek virsutineje papuosimu temoje, ten parodyta, kaip turi atrodyti aisingas, t.y. jo konsistencija. Plakant ant mikserio sluoteles ar sauksto ji turi stoveti, o ne kabeti ir tikrai nevarveti, tada aisingas geras
jurate_b, ogo, kaip pasisieke Dainiui
EDCKA, kaip gaila kad fotkeje neiziuret gerai
Auksiuke, bet KOKS valgomas tortas, super, kokia trupiniu spalva grazi
xdina, tikras paslapciu sodas
Atnesu ir as kelis vaikiskus tortukus
Linksmosios natos

Jogurtinis su vaisiais, MMG, beze
Bremeno muzikantai

Medaus, grietinele, marcipanas, drozles, trupinukai
Alyvinis meskiukas

jogurtinis su vaisiais, MMG, aisingas
Hello Kitty