Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Oho, kiek gražių darbų bigsmile.gif
Asseni, visi be išimties gražūs, o jau žolė žolė bigsmile.gif
Xdina Paslapčių sodas wub.gif

Merginos ir vaikinai, gal turite išsisaugoję nuorodą kaip gaminti marcipanines mašinytes? Tikrai buvo, žiūrėjau ir niekur nerandu dabar rolleyes.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Asseni.... tie du.... su alyvinem gelytem, su kitty wub.gif as ziuiru ir ziuriu... nu man ta alyvine spalvyte, kurios taip ieskau, nereali... o ta kitty, tokia ideali... o paksutinio torto krasteliai-tos zagagulinos, nu graziau negali but... zodziu prittrukau zodziu sitiems tortams doh.gif
Atsakyti
OI merginos kokie grožiai...Asseni kaip visada pribloške žaviais torčiukais.....
Atsakyti
Asseni, swoon.gif tas su Kitty, nerealus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 04 27, 08:52)
Asseni.... tie du.... su alyvinem gelytem, su kitty  wub.gif as ziuiru ir ziuriu... nu man ta alyvine spalvyte, kurios taip ieskau, nereali... o ta kitty, tokia ideali... o paksutinio torto krasteliai-tos zagagulinos, nu graziau negali but... zodziu prittrukau zodziu sitiems tortams  doh.gif

drinks_cheers.gif grynai mano mintys biggrin.gif Viska taip pat norejau parasyti biggrin.gif
Asseni - nerealu wub.gif
Atsakyti
Asseni, Tu į darbą dar eini??? g.gif lotuliukas.gif nu šakės pavarius šedevrų thumbup.gif fantastiški, su bremeno muzikantais nerealus, ir su kitte, visi nepriekaištingi thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Asseni, kokie torčiukai thumbup.gif Su natom labai puiki įdėja bigsmile.gif ir bremeno muzikantai žavūs thumbup.gif , a ta alyvinė spalvytė ir mane pakerėjo wub.gif
Atsakyti
ASSENI, kazkas nerealaus, labai grazu tos violetines gelytes......... wub.gif
Atsakyti
Nu čia užsukus tai širdis apsala - šitiek tortų viens per kitą gražesnių user posted image šaunuolės visos 4u.gif
Asseni, galėčiau žiūrėt ir žiūrėt į tavo tortus NEREALŪS VISI wub.gif gražuolė kitte - beje, sveikinu su nauju stilium 4u.gif su natom koks žavus ir linksmas tortukas wub.gif Bremeno ir su meškiuku - niu pasaka ne tortai wub.gif jau kam duota talento tai duota lotuliukas.gif laukiu nesulaukiu dar vieno tavo torto laugh.gif

rekaliuke, koks ežiukas fainuolis wub.gif o su drugeliais toks švelnus švelnus torčiukas - laaaaabai man mielas wub.gif

Fortuncike, gražus krepšiukas labai labai wub.gif

red69, va čia tai bent prisistatymas blink.gif labai gražūs tavo tortai wub.gif su nekantrumu lauksiu sekančių...

EDCKA, labai gražus dviaukštis tortukas tavo wub.gif tik kitą kart dėk didesnes nuotraukytes, kad nereiktų žabalinėt laugh.gif lens.gif

xdina, koks paslapčių sodas gražuuuuuus wub.gif dailutės figūrėlės ir tortas-kamštis geras good.gif

Beje, šiandien sveikinam Agniuką su gimtadieniu user posted image linkiu visų tavo svajonių išsipildymo happybday.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 27 balandžio 2010 - 14:50
Merginos padek...
Gal galit imesti nuoroda blizgaus sokolado???
Nu niekaip as jo nesurandu doh.gif
ACIU.
Atsakyti
Asseni, jau tos linksmosios natos, tai mane uzbure, jau koks dailus, nemoku apakyti, jei galima copy paste as ji rolleyes.gif o del to su alyviniu meskiuku, tai seniai svaigstu, toks dailus wub.gif

..............................

o cia mano drugelis, nieko mandro
viduje medutis, puosta aisingu, gelytes pastiliazas

user posted image
Atsakyti
QUOTE(eglejk @ 2010 04 27, 17:24)

Jetau, koks zaismingas bigsmile.gif
Atsakyti