Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

eglejk, koks ryškus drugelis thumbup.gif Man tik užrašas kažkaip ne taip žiūrisi g.gif nei čia perkelta, nei kaip g.gif
Atsakyti
Asseni kai padave groziu!!!Per kiek laiko iskepei visus??dailus visi be isimties,turi talenta,mergina,turi..

eglejk,taviskiu tortu laukiu kaip ir Migles,jie labai grazus thumbup.gif

xdina,labai tikroviski tavo veikejai...visi thumbup.gif

red69,oho kiek iskepei,saunuole,kazkaip atves is anksciau neprisimenu,tu cia naujoke???
Kas dar ten buvo???eziukas grazus wub.gif ,krepsiukas,dar kazka praleidau...
Ai,svarbiausia kepat,stengiates,netinginiaujat...
Atsakyti
eglejk, super grazus drugelis

Aciu, mergaites

QUOTE(Olesta @ 2010 04 27, 13:05)
Asseni, Tu į darbą dar eini???  g.gif 

Nu gi aisku unsure.gif

QUOTE(daividija @ 2010 04 27, 17:25)
Asseni kai padave groziu!!!Per kiek laiko iskepei visus??

Cia savaites darbai, plius dar ciumadanas ir knyga ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 27 balandžio 2010 - 17:39
QUOTE(Asseni @ 2010 04 27, 19:38)
eglejk, super grazus drugelis

Aciu, mergaites
Nu gi aisku unsure.gif 
Cia savaites darbai, plius dar ciumadanas ir knyga ax.gif

Man atrodo, kad ASSENI naktim nemiega blink.gif liux thumbup.gif gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 04 27, 17:58)
Man atrodo, kad ASSENI naktim nemiega  blink.gif  liux  thumbup.gif  gražu  thumbup.gif

Aga, as zombi lotuliukas.gif
Atsakyti
Na, as cia neprilygsiu nei vienam sauniam tortininkui biggrin.gif Bet visvien ikeliu savo vakardienos darba.
Kepiau sesei i darba, tai kaip tyyycia, nejo graziai papuosti kaip ta mano pirma bandyma - Barbe doh.gif plysinejo man soniukai biski, ale tikiuosi kad bus bent jau skanus, tai atpirks tuos plysimus biggrin.gif

Rafaelo svajone, MMG.

user posted image

Tik pasakysiu teisybe, likusia MMG mase nuo barbes torto laikiau saldytuvo nulineje kameroje, vis isimdavau apziureti ir paragaudavau. Galiu pasakyti, kad skonis ir visa kita nepakito. Tik va jau minkyti ir kocioti buvo baisi beeeda.
O dengiant plysinejo, trukinejo, tai atrode kaip odinis papuosimas biggrin.gif

Ir dar noriu paklausti, ar nei vienam is jus ne per saldus Rafaelo svajone? Man norisi rugsties g.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksiuke @ 2010 04 26, 15:29)
Pasirodau su savo kukluciu Kirbes medutis, sokoladas, marcipanas

Aciu Kirbei uz gera ir GREITA meducio recepta
Ir visai ne kuklutis bigsmile.gif Kaip skaniai atrodo wub.gif . Papasakokit, kaip medžius padarėt.
Prašom ir man į AŽ tą receptą 4u.gif
QUOTE(xdina @ 2010 04 26, 18:16)
Man asmeniskai tai maka paka atrodo kad panasiausiai nulipdziau, nors ji paskutini ir lipdziau... smile.gif
Žavulingas paslapčių sodas, labai tikroviški personažai, ai, ką čia be pridursi, puikuma wub.gif
QUOTE(Asseni @ 2010 04 27, 08:44)
Linksmosios natos
Bremeno muzikantai
Asseni, ar tu tikrai tik dvi auskines rankas turi? Puiku, nuostabu wub.gif Šitie du paminėti man labiausiai patiko.
QUOTE(eglejk @ 2010 04 27, 16:24)
o cia mano drugelis, nieko mandro

Nu nieko sau nemandro blink.gif Jau kokį penktą kartą vis atsidarau pasižiūrėti, labai nuotaikingas drugelis, kruopštus darbas. Super wub.gif
Atsakyti
QUOTE(xdina @ 2010 04 26, 19:16)
Ikeliu pora savo tortuku:
pirmasis: viduje jogurtinis tortas, dengta saldainiu mase.
user posted image
Antrasis: Pirmas aukstas jogurtinis tortas, antras aukstas karamelinis su morengo gabaliukais, dengta saldainiu mase, figureles didziosios- pagrinde is marcipano, o kai kas is kitu masiu(nes turiu visokiu masiu likuciu tai vis ir naudoju po truputi), zolyte daryta su aisingu, nors zadejau su beze bet kazkaip lietingas oras buvo tai gal galvojau netinka, nes kazkur buvo rasyta kad beze dregmes bijo.
Man asmeniskai tai maka paka atrodo kad panasiausiai nulipdziau, nors ji paskutini ir lipdziau... smile.gif
user posted image

super super super thumbup.gif abu nuostabus thumbup.gif
Atsakyti
Kokias spalvas maisytu, kad gauti juoda???
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2010 04 27, 17:30)
eglejk, koks ryškus drugelis thumbup.gif Man tik užrašas kažkaip ne taip žiūrisi g.gif nei čia perkelta, nei kaip g.gif

is tikruju realiai tas uzrasas taip nesimato, kad yra skeltas. Matau, kad biski blogai uzrasiau, bet nebegalejau jau pataisyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(benomama @ 2010 04 27, 21:05)
Kokias spalvas maisytu, kad gauti juoda???

kazkuri mergyte sakius buvo, jei gerai prisimenu, lygtais ruda su melyna g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kutvela: 27 balandžio 2010 - 21:34
QUOTE(Elentari @ 2010 04 27, 20:27)

Prašom ir man į AŽ tą receptą  4u.gif

Receptukas yra medaus torto temukej

QUOTE(kutvela @ 2010 04 27, 22:34)
kazkuri mergyte sakius buvo, jei gerai prisimenu, lygtais ruda su melyna g.gif

viršutinej temoj yra spalvu lentele.....arba va čia
user posted image
Atsakyti