Įkraunama...
Įkraunama...

Dizaineriai, maketuotojai ir pan...

Toliau dalinamės įspūdžiais... 4u.gif
senoji tema umn.gif 000164.gif
Atsakyti
Mane domina,ar yra prosvaisciu susirasti dizaineres darba neturint patirties...? Esu studente, baigineju dizaino specialybe, dirbu visom reikiamom programom-nuo CorelDraw iki Autocad ir 3Dsmax,bet va,patirties nera schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(swajojuu @ 2010 05 04, 15:08)
Mane domina,ar yra prosvaisciu susirasti dizaineres darba neturint patirties...? Esu studente, baigineju dizaino specialybe, dirbu visom reikiamom programom-nuo CorelDraw iki Autocad ir 3Dsmax,bet va,patirties nera schmoll.gif

na kaip cia pasakius g.gif nebent turiu daug darbu pvz.
Buvo momentas kai priiminejo i mano ex-darba dizaineri, tai daugelis is akademijos ateje studentai nepraeidavo atrankos. Mat jie labai didelius menus noredavo kurt doh.gif pvz. duodavo sumaketuot elementariausia vizitine, o jie sedi ir kankinasi doh.gif zodziu, dar labai daug kas priklauso nuo taves pacios, ko tu nori ir kaip pati save pristatysi darbdaviui.
Atsakyti
Sveikos. Priimkite ir mane į dizainerių būrelį. Norėčiau paklaust, kaip reaguojate į savo klaidas.? Šiandien tokią smulkmenėlę padariau, bet taip negera pasidarė. Ar pas jus jų pasitaiko? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anndora @ 2010 05 25, 16:39)
Sveikos. Priimkite ir mane į dizainerių būrelį. Norėčiau paklaust, kaip reaguojate į savo klaidas.? Šiandien tokią smulkmenėlę padariau, bet taip negera pasidarė.  Ar pas jus jų pasitaiko? smile.gif

lotuliukas.gif tai aišku, kad pasitaiko. jei didesnis darbas, tai turbūt nesu padarius be kokių klaidelių, bet dažniausiai jas pastebiu tik pati smile.gif) toks gyvenimas.. pasikeiki, pazirzi biškį ir eini toliau dirbt
Atsakyti
Aš dirbu nedidelėje įmonėje. Jei pats ko išmoksti, tai gerai, o taip tobulėti nelabai kur yra. Darbas įtemptas, klientai reiklūs, viskas skubiai. Ech taip ir įsivelia tos klaidos... Dar nė dviejų metų nėra kai dizainere dirbu, betdarbas nelengvas, daug atsakomybės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anndora @ 2010 05 25, 18:19)
Aš dirbu nedidelėje įmonėje. Jei pats ko išmoksti, tai gerai, o taip tobulėti nelabai kur yra. Darbas įtemptas, klientai reiklūs, viskas skubiai. Ech taip ir įsivelia tos klaidos... Dar nė dviejų metų nėra kai dizainere dirbu, betdarbas nelengvas, daug atsakomybės 4u.gif

Klaidu visda pasitaiko doh.gif as jau dirbu apie 10 m. sitoj srity ir tai visko buna blush2.gif
Atsakyti
Sveiki..

kam gi tų klaidų nepasitaiko smile.gif
nu ką nusispjauni ir dirbi toliau... o būna, kad klaidos kaip iš gausybės rago pasipila.. tada jau pasidaro aišku: laikas atostogų
Atsakyti
keliu temelę viršun... štilis kažkoks čia kiba atostogaujat ir nieko neveikiat?
Atsakyti
QUOTE(rieduliukas @ 2010 05 26, 19:48)
Sveiki..

kam gi tų klaidų nepasitaiko smile.gif
nu ką nusispjauni ir dirbi toliau... o būna, kad klaidos kaip iš gausybės rago pasipila.. tada jau pasidaro aišku: laikas atostogų

Oj kaip tada blogai būna... doh.gif Ir svarbiausia visos klaidos pradeda išlindinėti pirmadienį, tai iki pat penktadienio jos ir lenda... schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos mergaiciukes, dizaineres 4u.gif
Ka darot, kai kurybineje veikloje pristinga ideju, kai tas ideju generatorius stringa ...?
Atsakyti
QUOTE(vikarma @ 2010 09 17, 17:38)
Sveikos mergaiciukes, dizaineres 4u.gif
Ka darot, kai kurybineje veikloje pristinga ideju, kai tas ideju generatorius stringa ...?

panikuoju, guglinu, ilsiuosi biggrin.gif
pastebejau, kad ypac stringa kai bloga nuotaika doh.gif
Atsakyti