Įkraunama...
Įkraunama...

Bankai, kortelės, įkainiai

Apklausa: Su kokiu banku labiausiai draugaujate? (544 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Aš tai pasiulyčiau hansa banko . Jei nusiimi iš hanso banko automato nereik procentų mokėt . Iš kitu pvz vilniaus lita nuskaito ir mažiausia suma nusiėmimui 50 lt iš vilniaus , o hansoj mažiausia suma .20 . tik nereik imt snore su hansos kortele , nesvarbu kokia suma 10 lt nuskaito cry.gif .
Atsakyti
QUOTE(happymother @ 2005 10 03, 07:08)
Aš tai pasiulyčiau hansa banko . Jei nusiimi  iš hanso banko automato nereik procentų mokėt .  Iš kitu pvz vilniaus lita nuskaito ir mažiausia suma nusiėmimui 50 lt iš vilniaus , o hansoj mažiausia suma .20 . tik nereik imt snore  su hansos kortele , nesvarbu kokia suma 10 lt nuskaito  cry.gif .

VB ir po 10Lt kai kur bankomatai duoda (pvz. Studentų g.) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(happymother @ 2005 10 03, 07:08)
Aš tai pasiulyčiau hansa banko . Jei nusiimi  iš hanso banko automato nereik procentų mokėt .  Iš kitu pvz vilniaus lita nuskaito ir mažiausia suma nusiėmimui 50 lt iš vilniaus , o hansoj mažiausia suma .20 . tik nereik imt snore  su hansos kortele , nesvarbu kokia suma 10 lt nuskaito  cry.gif .

Jeigu turi Vb kortelę, tai išėmimas nemokamas ne tik Vbbankomatuose, bet ir Nord LB.
O šiaip visi įkainiai visų bankų yra nurodyti jų internetiniuose puslapiuose.
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2005 10 11, 11:09)
Jeigu turi Vb kortelę, tai išėmimas nemokamas ne tik Vbbankomatuose, bet ir Nord LB.
O šiaip visi įkainiai visų bankų yra nurodyti jų internetiniuose puslapiuose.

Netiesa - VB nuskaito už išgryninimą iš savo ir iš NordLB bankomatų po 1 LT uz operaciją.
Hansa už iš savo bankomatų išgryninimą nenuskaito.

Pati turiu ir VB ir Hansa korteles, tad tikrai galiu garantuoti kad sakau tiesą.
Atsakyti
QUOTE(Agniux`s @ 2005 10 01, 14:41)
Sveikos...noriu pasiimti kreditine kortelia gal kas gali patarti is kurio banko naudingiau butu ja pasiimti smile.gif

Ir man kažkaip prikeikė kreditinės kortelės... norėčiau patarimų sulaukti iš jau turinčių 4u.gif
Kokią geriau imti Visa ar Mastercard?
Kur geresni kretito procentai? mažesnis aptarnavimo (kortelės) mokestis ir pan. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gudra @ 2005 10 11, 14:15)
Netiesa - VB nuskaito už išgryninimą iš savo ir iš NordLB bankomatų po 1 LT uz operaciją.
Hansa už iš savo bankomatų išgryninimą nenuskaito.

Pati turiu ir VB ir Hansa korteles, tad tikrai galiu garantuoti kad sakau tiesą.

Nemokamas išėmimas yra, jeigu esi studentas arba jeigu kortelė yra imta per darbovietę (arba darbovietė pervedinėja į tą kortelę atlyginimą), kuri pasirašius sutartį su banku dėl nemokamo pinigų išėmimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maza:) @ 2005 10 11, 15:36)
Ir man kažkaip prikeikė kreditinės kortelės... norėčiau patarimų sulaukti iš jau turinčių 4u.gif
Kokią geriau imti Visa ar Mastercard?
Kur geresni kretito procentai? mažesnis aptarnavimo (kortelės) mokestis ir pan. g.gif

Aš kreditinės neimiau specialiai. Nes ji yra tikrai tik tuo atveju, jei tu turi pakankamai daug lėšų, ypač Vilniuje. Daug geriau yra pirkimo išsimokėtinai kortelės: turiu dvi: snoro banko "Saulėgrąža" ir hansos "Ego". Man jos daug geriau. Tiesiog nusistatai kasmėnesinę įmoką ir viskas. Žinai palūkanas, jei naudosies kreditu ir tiek.
Nors nė su viena neapsimoka išsiminėti grynųjų pinigų, nes tada nuskaičiuoja labai daug nuo nuimtos sumos.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2005 10 13, 09:20)
Aš kreditinės neimiau specialiai. Nes ji yra tikrai tik tuo atveju, jei tu turi pakankamai daug lėšų, ypač Vilniuje. Daug geriau yra pirkimo išsimokėtinai kortelės: turiu dvi: snoro banko "Saulėgrąža" ir hansos "Ego". Man jos daug geriau. Tiesiog nusistatai kasmėnesinę įmoką ir viskas. Žinai palūkanas, jei naudosies kreditu ir tiek.
Nors nė su viena neapsimoka išsiminėti grynųjų pinigų, nes tada nuskaičiuoja labai daug nuo nuimtos sumos.

Man reikia būtent kreditinės,kadangi važinėju po užsienį tai dėl mašinų nuomos,bilietų užsakymo ir etc. būtent tokios reikia ax.gif
Atsakyti
Nu šiaip tai tomis kortelėmis irgi gali atsiskaityti. ax.gif
Atsakyti
Jei i uzsieni vaziuoji, tai patartina Vissa classic , nes Visa electron ar Maestro ne tokios prestizines ir daug kur uzsenieciams jos isduodamos tik socialiai remtiniems.
Atsakyti
QUOTE(Vėsuma @ 2005 10 13, 15:28)
Jei i uzsieni vaziuoji, tai patartina Vissa classic , nes Visa electron ar Maestro ne tokios prestizines ir daug kur uzsenieciams jos isduodamos tik socialiai remtiniems.

Galbūt nusimanai kokiame banke palankiausios sąlygos ją imti? g.gif 4u.gif
na kur mažesnis kortelės tvarkymo, atnaujinimo mokestis, procentai ir etc. ax.gif
Atsakyti
Procentai yra mazesni naudojantis kreito kortele "Visa" ar 'Maestro ", nei " Saulegrazos " ar "Ego".
Atsakyti