Įkraunama...
Įkraunama...

Kada galima darytis nėštumo testą?

Lexana, sveikinu clap.gif clap.gif clap.gif
O kiek laiko tau velavo kai testuka dareisi? Man va siandien neatejo, tai nebeiskenciu doh.gif Nusipirkau testuka ir tikriausiai ryt darysiu.... Zinau, kad ankstoka unsure.gif Nors gal dar ryt pavyks atsilaikyt nepasidarius? rolleyes.gif
Atsakyti
Man velavo tris dienas, bet vaikelis buvo planuotas, tad giliai sirdyje jauciau, kad esu nescia. laugh.gif Esu dekinga uz sveikinimus! wub.gif wub.gif wub.gif Jus nuostabios, merginos! thumbup.gif
Atsakyti
Sveikinu, sveikinu man irgi siandien daktare patvirtino kad jau ten mazius sedi clap.gif Nes niekaip po testo patiket negalejau, bet daktare sake , kad jeigu testas teigiamas ir abi linijos aiskios , tai reiskia , kad nescia. Dazniau buna , kad rodo neigiama ,o is tikruju teigiama thumbup.gif Tikslumas 99% thumbup.gif Pati niekaip patiketi negaliu ir visas kitas sveikinu clap_1.gif
P.S Testa reikia daryti menesinem uztrukus, nes jei anksciau, tai gali neuztekti harmonu kiekio parodyti, kol jis vos susiformaves. doh.gif
Atsakyti
As si karta testa dariau 2 kartelius. Pirma karta gal per anksti, nes patikejau uzrasu ant testo pakuotes, kad nustato jau 7-10 dienu po apvaisinimo. Nesamone! Rode neigiama rezultata. Bet kai tik menesines viena diena uztruko, iskart vel pasidariau smile.gif . Na, kazkaip jauciau, kad esu nescia, nors jokiu simptomu nebuvo. Tiesiog moteriska nuojauta biggrin.gif . Ir si karta buvo teigiamas clap.gif clap.gif clap.gif !!!!
Atsakyti
GVEN,AISTEBA sveikinu dar karteli rolleyes.gif smile.gif
Oi kaip gera.... nezinau mergaites ar cia braskiu afrodiziakai veikia ar kas yra, bet vaisingumas birzelio tai pavydetinas laugh.gif
Tikiuosi labai labai, kad liepa bus tokio pat gero vaisingumo ar dar vaisingesne nestuke.gif

gero Jums nesiojimo mergaites 2.gif
Atsakyti
mano nestumas nedaugiau nei trys savaites, sako dvi su puse turbut ir jau nestumo testas parode labai ryskia antra juostele! thumbup.gif Turbut busiu pirmoji su gera naujiena liepos menesi!! clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
Atsakyti
Sveiki, turiu didele problema... Mes nesisaugom menesi, iki menesiniu dar turetu buti kokios 3 dienos (na, tikiuosi ju nesulaukti), bet jau 3 dienos kaip man laikosi temperatura (37.3) ir visiskai nekrenta, bijau gerti vaistus, nes nesu isitikinusi, kad esu nenescia. Mano ginekologe man nieko padeti negalejo... (tipo tik "ponas dievas" gali pasakyti ar tu nescia kol nezinau ar menesines veluos ar ne. Sake, kad ir tie vienkartiniai testai nieko nerodys, nes jie veikia tik nesulaukus menesiniu..)
Atsakyti
Pabandyk krauja issitirt.
Jei esi vilniete, tai yra tokia privati laboratorija Naugarduko gatveje. Pasiskambink i informacija, susizinok laboratorijos telefona ir pasiteirauk. Sekmes wink.gif
Atsakyti
O tai gal netycia ir tos laboratorijos Naugarduko gatveje tel. zinai?
Papildyta @ [mergetime]1093098255[/mergetime]
O gal netycia kas nors nors koki kontakta turi, kur galeciau kreiptis? Tikrai nelengva vaikscioti 3 dienas is eiles su besiskunacia galva ir kreciamai salcio... o vaistu gerti bijau... Juk taip noriu mazycio...
Atsakyti
Tryimu laboratorija "Geromeda"
Naugarduko 50-11
Tel. 216-20-50
Darbo laikas
Pirmad.-Ketvirtad. 7.20 - 19.00
Penktadieni 7.20 - 18.00

Tiria krauja, slapima ir dar visoki velnia smile.gif

Beje, informacijoj sake, kad ir siandien dirbo, bet jau baige darbo diena. Tad laiko netikslinau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Upsiukas: 21 rugpjūčio 2004 - 16:32
o is tikruju, griztant prie nestumu testu... Negi rimtai man reikia laukti tos turimai ivykti menesiniu dienos ir dar paskui 5 dienu tam, kad galeciau nustatyti nestuma slapimo testu?
Atsakyti
Gali pabandyti padaryti iprasta nestumo testa. Skaiciau, kad jau savaite po menamo pastojimo galima daryti nestumo testa, nes pastojus, jau po savaites hormono slapime padaugeja simteriopai.
Atsakyti