Man testas parodė 2 juosteles, nors iki menamų mėnesinių dar buvo likusios kelios dienos. Kaip šiandien atsimenu - mėnesinės turėjo prasidėti 15 d., o testą dariausi 13 - ą. Rekomenduoju testą Rapi-preg. Kai pamatysi 2 juosteles ir temperatūrą pamirši . Be to, tavo temperatūra nėra tokia aukšta, kad jau reikėtų vaistus gerti. Gerk daugiau skysčių, pagulėk - viskas bus gerai...
pritariu, man ta pati ginekologe sake, geri testai ( rapipreg pvz.) gali parodyti 8-10 d. nestuma, laikas nuo apsivaisinimo jeigu skaiciuojamas, taip kad begte i vaistine pirkti testo ir ryt laukiau rezultatu
pritariu, man ta pati ginekologe sake, geri testai ( rapipreg pvz.) gali parodyti 8-10 d. nestuma, laikas nuo apsivaisinimo jeigu skaiciuojamas, taip kad begte i vaistine pirkti testo ir ryt laukiau rezultatu
Butent, man tas rapipreg testas parode 2 juosteles po savaites, iki menesiniu gal buvo like 2 sav. Ginekologe nepatikejo... Tiesa is pradziu rode viena juostele, po kazkur 10 minuciu tik isryskejo antroji..
nusipirakau Rapi preg testa. Pasidariau testa ir parode dvi juosteles. Nepatikejau is karto, todel pasidariau antra testa - AS NESCIA!!!!! Bet... temperatura nekrenta... net gi kyla...
nusipirakau Rapi preg testa. Pasidariau testa ir parode dvi juosteles. Nepatikejau is karto, todel pasidariau antra testa - AS NESCIA!!!!! Bet... temperatura nekrenta... net gi kyla...
Kiek teko girdeti, tai nescia moteris turi pastoviai siek tiek didesne nei 37 T. Jei ji nukristu tai reiskia persileidima , bent jei jau kalbama apie BT.
Smagu girdėti, kad dar vienas leliukas pakeliui . Lali, sveikinu tapus . Manau, kad temperatūrą įveiksi ir linkiu, kad visas nėštumas būtų sklandus.
Tai va... susitikau su ginekologe. Mano temperatura pakilo del nestumo... Kai zinau tai, tai ir 37.5 temperatura neatrodo varginanti... Jau pradejau megzti visokius maziukus megztukus
Sveika mano nestumas irgi panashaws amzhiaus kaip ir tavo testa darewsi taippat zymiai ankscew. ir jis buvo teigiamas. Manaw visiska nesamone kad negalima jo pasidaryti ankscew o temperatura manaw pakyla visosms. man ir dabar rankos beprotiskai sala.darbe sian visa diena su liemene prasedejaw kad tik silcew butu. Aciu dievui tuoj vyras is darbo grish tei prasysiu kad sildytu lovytej po kaldra
Sveikos, mergickos Tai va, su vyru per vaisingas dienas nesisaugojau ir nors nesu tikra faktų dėka, bet jauciu , kad galiu tikėtis teigiamo rezultato. Temperatura praejus jau 15 dienų po tos meiles nakties nekrenta zemiau nei 37,16. Ir toks malonus dilkciojimas yra pilvo apacios srityje. Testo dar nedariau, bet turbut jau vertetu. Vienas neramumas tas, kad lengvai tepliojo 4 dienas, lyg ir isskyru padaugejo, nors lyg ir sausos dienos turetu buti (bet sako, kai pastoji padaugeja isskyru ir sausu laikotarpiu). Turbut teks begti i vaistine ir pirkti Rapi Preg. Palinkekite man sekmes.
Sveikinu visas, kurioms pasiseke! O gal galite pasidalinti, kokie yra ankstyvo nestumo pozymiai, t.y., dar iki nesulauktu menesiniu, pvz., savaites ar dvieju. Ar is viso tokie buna? Aciu!
Gali pabandyti padaryti iprasta nestumo testa. Skaiciau, kad jau savaite po menamo pastojimo galima daryti nestumo testa, nes pastojus, jau po savaites hormono slapime padaugeja simteriopai.
Tikrai taip, jau po 7 d. nuo pastojimo hormonų kiekis šlapime pastebimai pasikeičia ir testas yra teisingas 99 proc. Jei labai mažai dienų praėję gali būti, kad antroji juostelė bus neryški, bet ją įžiūrėti galima jau po 7 dienų.