na ka mergaites balandzio menuo i pabaiga.oras silteja tai ir nuotakeles viena po kitos atsiranda.taigi,renkames greiciau suknytes ir tekam tekam...
Jo, oras tikrai nuotaika pakelia
as savaja sunkyte jau turiu,bet vis tiek uzmetu aki i sai tema
nes kaip rinkausi sunkele tai ji man atrode tobula bet kuo arciau ta lauktoji diena tuo as pradeju abejoti ar ji man tiks(bet jauciu man ne taip vienai yra) juk norisi sia diena atrodyti tobulai
Merginos, visų pirma pabaigiam senąją temą ir kraustomės į naują.
Be to, temos pavadinimą reikia rašyti lietuviškomis raidėmis - taip reikalauja SM forumo taisyklės
Be to, temos pavadinimą reikia rašyti lietuviškomis raidėmis - taip reikalauja SM forumo taisyklės
merginos, turiu klausimuka, gal kartais zinot kokios firmos sukneles nomuoja Birutes salonas Kaune, viena matavausi ir nusiziurejau, bet internete niekaip nerandu to modeliuko, o visai gal noreciau pasisiut
QUOTE(šifonyte @ 2010 04 15, 22:10)
merginos, turiu klausimuka, gal kartais zinot kokios firmos sukneles nomuoja Birutes salonas Kaune, viena matavausi ir nusiziurejau, bet internete niekaip nerandu to modeliuko, o visai gal noreciau pasisiut 
Ivairiomis, as ten irgi viena nusiziurejus turiu tai ji is Mon Cheri
QUOTE(cipendeile @ 2010 04 15, 19:23)
as savaja sunkyte jau turiu,bet vis tiek uzmetu aki i sai tema
nes kaip rinkausi sunkele tai ji man atrode tobula bet kuo arciau ta lauktoji diena tuo as pradeju abejoti ar ji man tiks(bet jauciu man ne taip vienai yra) juk norisi sia diena atrodyti tobulai 
as manau jei tada pajutai kad tai suknute , kad tinka patinka tai ir lik porie jos .
As irgi savaja jau turiu ir nesiruosiu kitos ieskoti
3 ir 4 man
QUOTE(mmmune @ 2010 04 16, 19:57)
Man gal kiek per daug atvira
QUOTE(mmmune @ 2010 04 16, 19:57)
sutinku