Įkraunama...
Įkraunama...

nuotakos suknytes

As jau savo suknyte irgi turiu... 4u.gif Apsilankiau tik vienam salone, ir radau savaja thumbup.gif keisciausia tas kad norejau visiskai kitokios nei issirinkau, visada galvojau kad tekesiu su pusta swarovskiuota suknyte, bet ... ax.gif Tai ka as norejau pasakyti, kad yra viena ziureti nuotraukas internete, ir visai kas kita matuotis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilte24 @ 2010 04 17, 08:37)
As jau savo suknyte irgi turiu... 4u.gif  Apsilankiau tik vienam salone, ir radau savaja  thumbup.gif  keisciausia tas kad norejau visiskai kitokios nei issirinkau, visada galvojau kad tekesiu su pusta swarovskiuota suknyte, bet ... ax.gif  Tai ka as norejau pasakyti, kad yra viena ziureti nuotraukas internete, ir visai kas kita matuotis thumbup.gif

100% sutinku su tavim. Viena yra ziureti nuotraukose, ar netgi realiai, o visai, kas kita ta suknute matyti konkreciai ant saves ax.gif As savaja taip pat jau isrinkau, taciau pries tai turejau vizijoj visai kitokia, kito stiliaus, pasimatavau as ja ir supratau, kad mano vizijai nelemta issipildyti, o ir nenoriu, kad jinai issipildytu biggrin.gif Todel niekada aklai nepirkciau suknutes is internetiniu tinklapiu, maciusi ja tik nuotraukoj.... g.gif Bet, kiekvienam savo mirksiukas.gif
Atsakyti
As taip pat savaja suknele jau turiu. Is pradziu ziurinejau internete, svarsciau kokios noriu, ir pirma karta ziurint sukneles man i aki krito viena, bliamba galvoju man ji superine, taciau turejau ir antra varianta. Kai nuvaziavau matuotis salone pamaciau ta savaja, apsivilkus ji man lipo, tai nusprandziau ja ir imti. Visada galvodavau, nu jau issirenkant vestuvine suknele tai turesiu vargo... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linute&D: 17 balandžio 2010 - 09:20
na merginos man ir taip atsitiko, buvau nusiziurejus vienokias sukneles, o pasimatavau ir labai patiko kitokio stiliaus nei norejau biggrin.gif tik va beda, kad niekur internete nerandu tos suknytes, nors birutes salone sake kad ji is Fara sposa kolekcijos, o as visai noreciau pasisiut suknele verysad.gif
Atsakyti
As pries eidama i salonus zinojau, kad noriu tik baltos, be jokiu petneseliu ir ne pustos smile.gif na kokios norejau, tokia ir gavau. Bet konkretaus modeliuko neturejau.. tiesiog pasimatavau ir isimylejau savo suknute wub.gif
Atsakyti
O aš tai internete pirmiausia nusižiūrėjau vieną nerealią, ją apžiūrėjau ir salone, bet atėjus laikui nuomotis, nusižiūrėtos suknelės kaina pakilo 500 Lt visai netikėtai blink.gif Tuomet pradėjau vartyti suknelių katalogą iš naujo ir visiškai nesigailiu, kad pataupiau tuos 500 Lt ir išsinuomavau kitą, nes visų nuomone, ta kurią vilkėjau vestuvių dieną buvo daug šaunesnė už nusižiūrėtą internete mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2010 04 17, 12:07)
O aš tai internete pirmiausia nusižiūrėjau vieną nerealią, ją apžiūrėjau ir salone, bet atėjus laikui nuomotis, nusižiūrėtos suknelės kaina pakilo 500 Lt visai netikėtai  blink.gif Tuomet pradėjau vartyti suknelių katalogą iš naujo ir visiškai nesigailiu, kad pataupiau tuos 500 Lt ir išsinuomavau kitą, nes visų nuomone, ta kurią vilkėjau vestuvių dieną buvo daug šaunesnė už nusižiūrėtą internete  mirksiukas.gif

Svarbiausia, kad nesigailit thumbup.gif bet salonas tai nelb graziai pasielge, nes juk ta suknyte jus rezervavot ir avanseli palikot, o jie sitaip padare doh.gif man kaip tik 100lt nuleido nuo suknytes, kai atejau atsiimti suknytes tai buvo savininke salono ir pasirode, kad ten mamos pazistama, tai ta proga dar nuolaidele gavau thumbup.gif
Atsakyti
Aš jos dar nebuvau rezervavusi, tiesiog viena darbuotoja paklausė kada vestuvės, pasakiau, kad liepos gale, o suknelę žiūrėjau balandį, tai sako liepą išnuomosim už tiek ... . O kai atvažiavau jau su pritariančiūjų palyda, kita darbuotoja jos kainą ir iškėlė, nors buvo ir anloji, bet nepuoliau jau aš ten aiškinti kas kaip ir ką sakė... tongue.gif Be to ir ta suknelė neatrodė ant manęs stulbinamai, tokia paprastesnė lyginant su išsinuomota tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2010 04 17, 12:17)
Aš jos dar nebuvau rezervavusi, tiesiog viena darbuotoja paklausė kada vestuvės, pasakiau, kad liepos gale, o suknelę žiūrėjau balandį, tai sako liepą išnuomosim už tiek ... . O kai atvažiavau jau su pritariančiūjų palyda, kita darbuotoja jos kainą ir iškėlė, nors buvo ir anloji, bet nepuoliau jau aš ten aiškinti kas kaip ir ką sakė... tongue.gif Be to ir ta suknelė neatrodė ant manęs stulbinamai, tokia paprastesnė lyginant su išsinuomota  tongue.gif  4u.gif

Tai zodziu kaip supratu ta pirmoji suknyte apie kuria galvojote nuomotis nebuvo tokia jums "WOW wub.gif "?
Atsakyti
taip, vat būtent, kad kataloge nusižiūri kažką atrodo nerealus, o realybėje tai pasirodo ganėtiniai elementaru mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Man ir panasiai smile.gif Visada galvojau, jau kad mano vestuvine suknele bus swarovskiais siuvineta, ar kokiom gelytem ir pan. O issirinkau tokia suknele ant kurios nera nei vieno kristaliuko, karoliuko ar gelytes biggrin.gif tiesiog kai uzsidejau ja, viskas sakiau mano suknele biggrin.gif ir paskui kitas dar matavausi, bet akys ne i veidrodi ziurejo, bet i ta salia pakabinta "mano" suknele blush2.gif
Atsakyti
Taip dažniausiai ir būna, kai randi tą savąją, tai nieko aplink jau ir nematai mirksiukas.gif tongue.gif
Atsakyti