Įkraunama...
Įkraunama...

nuotakos suknytes

QUOTE(mmmune @ 2010 04 17, 12:56)
Taip dažniausiai ir būna, kai randi tą savąją, tai nieko aplink jau ir nematai  mirksiukas.gif  tongue.gif

thumbup.gif thumbup.gif tai jau taip 4u.gif as senesnei temelei buvau tokiu pustu prikelusi, nes paciai juokas ima, netikejau kad man gali tikti suknyte ale zuvytes formos, galvoju is kur pas mane tas uzpakaliukas, ar liemuo ryskus, bet ta suknyte pati viska isryskino.. gerassss drinks_cheers.gif wub.gif gaila nerandu jos internete, pareklamuociau thumbup.gif blush2.gif oi jus savo mergaites parodykit kokias issirinkot ar kokias turejot ? ax.gif gal kuri planuojat ant kuno svarovskiukus klijuotis ?? nerandu atskiros temeles, turiu idejuuu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilte24: 17 balandžio 2010 - 11:16
Na ta kurią vilkėjau savo vestuvėse, kataloge atrodo taip 4u.gif
user posted image
user posted image
Tik manoji buvo visiškai baltutėlė 4u.gif
Atsakyti
wub.gif pasaka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilte24 @ 2010 04 17, 12:30)
wub.gif  pasaka  thumbup.gif

Ačiū blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gintarelele @ 2010 04 16, 20:50)
3 ir 4 man thumbup.gif

drinks_cheers.gif man irgi super grazutes
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2010 04 17, 13:20)
Na ta kurią vilkėjau savo vestuvėse, kataloge atrodo taip  4u.gif
Tik manoji buvo visiškai baltutėlė  4u.gif

Dar kart pasikartosiu, mmmune, jusu suknyte lb grazute ir per savo vestuves atrodete nuostabiai wub.gif thumbup.gif

Senojoj temelej buvo ikelta ir mano suknyte, bet kadangi nauja temele, tai galiu ir dar karteli ikelti (manoji tik buvo deimantinio baltumo) ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GUCCI*: 17 balandžio 2010 - 11:52
GUCCI Jūsų irgi LABAI gražutė 4u.gif Kartais ji ne iš Maggie Soterro kolekcijos ? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmmune: 17 balandžio 2010 - 11:53
QUOTE(mmmune @ 2010 04 17, 13:53)
GUCCI Jūsų irgi LABAI gražutė  4u.gif Kartais ji ne iš Maggie Soterro kolekcijos ?  mirksiukas.gif

Jus pataiket tiesiai i 10-uka mirksiukas.gif atrodo jusu irgi is tos pacios kolekcijos? ar as klystu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 04 17, 12:57)
Jus pataiket tiesiai i 10-uka mirksiukas.gif atrodo jusu irgi is tos pacios kolekcijos? ar as klystu? ax.gif

drinks_cheers.gif Jūs visiškai teisi mirksiukas.gif Žiuriu, kad suknelės manekenė kažkur matyta ir foto stiliukas toks irgi matytas thumbup.gif Vat tai tau ir sutapimai tongue.gif
Atsakyti
Ikelsiu keleta grazesniu suknyciu wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
QUOTE(mmmune @ 2010 04 17, 14:01)
drinks_cheers.gif  Jūs visiškai teisi  mirksiukas.gif Žiuriu, kad suknelės manekenė kažkur matyta ir foto stiliukas toks irgi matytas  thumbup.gif Vat tai tau ir sutapimai  tongue.gif

Aha, tikrai foto stilius tai lb jau panasus, na kaip ir sant Patrick sukneles gali atpazinti vien jau tik is manekeniu ir pateikimo thumbup.gif Na kad man sios kolekcijos suknytes lb grazios, todel ir nuomavausi, o ir tame salone daug turejo is sio katalogo suknyciu ax.gif
Atsakyti

user posted image

wub.gif wub.gif wub.gif Pasakiška žuvytė wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2010 04 17, 14:09)
wub.gif  wub.gif  wub.gif Pasakiška žuvytė  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Tokiai suknytei reikia idealiu formu smile.gif
Atsakyti