Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeitusios tikejima i musulmones

QUOTE(murka1980 @ 2010 09 19, 15:46)
tai gal norvegijoj ir taip nesikabineja.o cia senis pagalvojo kad gali pakabint jauna mergina (ir buvau su vyru(vyras tik sekundei atsisuko kazka paimt)na nezinau jie man nepatinka

Svarbu Jūs jiems patinkate biggrin.gif Man asmeniškai labai gėda dėl tokių tautiečių elgesio...
Atsakyti
QUOTE(nendre @ 2010 09 20, 12:01)
Svarbu Jūs jiems patinkate biggrin.gif Man asmeniškai labai gėda dėl tokių tautiečių elgesio...

kokio elgesio?
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 09 18, 09:02)
Mes su vyru tuokdamiesi pasiraseme vedybu sutarti, kurioje nurodoma, kokia suma pinigu jis man turi ismoketi, kai paprasau ir t.t. Deja, sutartyje vaikai nebuvo minimi. Kai dabar vaikas pakeliui, susitariau su vyru, kad pasirasysime nauja sutarti, pagal kuria vaikai skyrybu atveju liks su manimi.

Kur cia logika doh.gif doh.gif nesinori leistis i diskusijas, bet nežinau tokios kategoriškos religijos kaip islamas doh.gif doh.gif blink.gif
Papildyta:
QUOTE(R.M. @ 2010 09 17, 22:21)

Dar karta pabreziu, kad pripazistu, jog zmoniu gyvenimas, deja nera idealus. Tiesiog tada visi puola kaltinti religines dogmas.

Labai abejoju,ar krikščione,išsiskyrusi su vyru,kaipo to priežastį įvardintu religija blink.gif
Atsakyti
QUOTE(murka1980 @ 2010 09 20, 13:35)
kokio elgesio?

Kaip suprantu, tai Jums toks elgesys yra norma.

QUOTE(murka1980 @ 2010 09 18, 16:55)
as esu moteris ir nenoriu kad mane grabaliotu kazkokie idiotai purvinom rankom,ir taip pat zynau savo teises uk.

QUOTE(murka1980 @ 2010 09 18, 16:34)
paruodziau faka

Atsakyti
QUOTE(perfekcioniste @ 2010 09 20, 14:49)
Labai abejoju,ar krikščione,išsiskyrusi su vyru,kaipo to priežastį įvardintu religija blink.gif

Ir ką tuom norite pasakyti? Kad daugumai krikščionių šiais laikais religija nedaro jokios įtakos gyvenui ar išvis nieko nereiškia? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nox: 20 rugsėjo 2010 - 14:04
ta,kad krikščionybės itaka santuokiniam gyvenimui yra ženkliai mažesne.
Atsakyti
QUOTE(Nox @ 2010 09 20, 14:02)
Ir ką tuom norite pasakyti? Kad daugumai krikščionių šiais laikais religija nedaro jokios įtakos gyvenui ar išvis nieko nereiškia?  doh.gif

Man atrodo, kad ji nori pasakyti, kad krikščionys dėl religijos nesiskiria g.gif aš taip supratau g.gif
Man atrodo muslimai tarpusavyje irgi dėl religijos nesiskiria.
Atsakyti
QUOTE(perfekcioniste @ 2010 09 20, 16:49)
Kur cia logika doh.gif  doh.gif nesinori leistis i diskusijas, bet nežinau tokios  kategoriškos religijos kaip islamas doh.gif  doh.gif  blink.gif

Kuo cia kategoriska? Teko girdeti, kad kai kuriose musulmonu salyse vyrai vedybu sutartyje uzraso dali savo imones akciju zmonai ir t.t. Gaila, kad mano vyras savo imones neturi, buciau uzsiprasiusi bigsmile.gif O kadangi imones neturi, galiu prasyti bet kokios sumos pinigu, kad ir milijono bigsmile.gif O kuo nelogiska, kad zmona gauna teisiu i vyro turta?
Papildyta:
QUOTE(perfekcioniste @ 2010 09 20, 17:12)
ta,kad krikščionybės itaka santuokiniam gyvenimui yra ženkliai mažesne.

Nu nu, jau gyventant pagal visas kataliku dogmas itaka butu milziniska.
Atsakyti
QUOTE(nendre @ 2010 09 20, 15:13)
Man atrodo, kad ji nori pasakyti, kad krikščionys dėl religijos nesiskiria g.gif aš taip supratau g.gif
Man atrodo muslimai tarpusavyje irgi dėl religijos nesiskiria.

Na jeigu norima pasakyti, kad skiriasi dėl skirtingų tikėjimų. Aš manau, kad prieš tuokiantis reikia išsiaiškinti visus skirtumus ir ar sugebėsite vienas prie kito prisitaikyti.
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 09 20, 13:33)
Kuo cia kategoriska? Teko girdeti, kad kai kuriose musulmonu salyse vyrai vedybu sutartyje uzraso dali savo imones akciju zmonai ir t.t. Gaila, kad mano vyras savo imones neturi, buciau uzsiprasiusi bigsmile.gif O kadangi imones neturi, galiu prasyti bet kokios sumos pinigu, kad ir milijono bigsmile.gif O kuo nelogiska, kad zmona gauna teisiu i vyro turta?
Papildyta:
Nu nu, jau gyventant pagal visas kataliku dogmas itaka butu milziniska.

Tureciau pasveikinti jus gavus turtinga vyra.
Pirmiausia tai manau yra skirtumas 'gauti teisiu i vyro turta' ir parasu patvirtinti kiek vyras tau gales duoti išlaidoms. Taip pat gal patvirtinti reikia parasu kiek kartu ir kaip praustis,kada nusivalyti nosi viesoje vietoje ir kt.Tai ,mano subjektyvia nuomone,per daug kategoriška.
Tame ir esme,kad krikščionys aklai netiki ir nesivadovauja visais krikščionybės įsakais. Ir nesukelia jokiu abejonių del pacios religijos teisingumo.

Papildyta:
QUOTE(Nox @ 2010 09 20, 13:38)
Na jeigu norima pasakyti, kad skiriasi dėl skirtingų tikėjimų. Aš manau, kad prieš tuokiantis reikia išsiaiškinti visus skirtumus ir ar sugebėsite vienas prie kito prisitaikyti.

Ne,mano atsakymas i R.M. teigini buvo visai kitokios minties.
Atsakyti
QUOTE(perfekcioniste @ 2010 09 20, 17:48)
Tureciau pasveikinti jus gavus turtinga vyra.
Pirmiausia tai manau yra skirtumas 'gauti teisiu i vyro turta' ir parasu patvirtinti kiek vyras tau gales duoti išlaidoms. Taip pat gal patvirtinti reikia parasu kiek kartu ir kaip praustis,kada nusivalyti nosi viesoje vietoje ir kt.Tai ,mano subjektyvia nuomone,per daug kategoriška. 
Tame ir esme,kad krikščionys aklai netiki ir nesivadovauja visais krikščionybės įsakais. Ir nesukelia jokiu abejonių del pacios religijos teisingumo.

Neturtingas jis irnesakyk.gif

Nesupratote del tos sutarties. Ta suma pinigu, irasyta musu sutartyje, skiriama 1 karta, kai zmona papraso. Pinigai islaidoms yra musu reikalas ir del ju jokios sutartys nepasirasinejamos.

Dauguma krikscioniu nesivadovauja isakais, bet yra ir tokiu, kurie vadovaujasi. O kas del kisimosi i santuokini gyvenima, mano nuomone katalikybe su savo kontraceptiku ir skyrybu draudimais kisasi daug labiau nei islamas.
Atsakyti
QUOTE(perfekcioniste @ 2010 09 20, 15:48)

Šiaip vedybinės sutartys nėra musulmonų sumanytos. Pasaulyje jos plačiai naudojamos (tik pas mus "ne lygis" vis dar smile.gif) ir jose tiek visko numatyta, kad nespėtumėt stebėtis skaitydama biggrin.gif
Atsakyti