QUOTE(R.M. @ 2010 09 21, 14:57)
Esu europiete eurooje ir laikau save normalia. Prie moteru su nikabu jauciuosi laisvai- puikiausiai suprantu, kad ne visos jos tokios. Jei jau bijoti zmoniu, kurie potencialiai, pagal ziniasklaidos antrastes galetu kelti gresme, tai LT baidytis reiketu treninguitu, trumpai kirptu, sportisku vyruku, Anglijoj- juoduku paaugliu- mat policija daug juodaogziu paaugliu sugauna besinesiojant ar net naudojant peilius ir saunamuosius ginklus ir t.t. ir pan. Arba geriau is viso i gatve neiti. O kekviena praeivi vertinti pagal jo potencialiai atitinkancia isvaizda tam tikro nusikaltelio.
Bet ar jau ateme?

O kurioje salyje yra uztrausta vaiku tevams pradeti teisminius gincus del vaiku globos?

Isvis man kazkaip svetima nagrineti nepazistamu zmoniu gyvenimus, teisinius gincus- niekada iki galo nezinai, kuris yra teisus, kurio argumentai svaresni. Labiausiai del tevu nesutarimu kencia vaikai...
jo ,jo ...nikabas ,o n padra
Del vaiku :as gi kartoju -muslime mama man tai pasakojo vakar ,apie jokius tesimus ne kalbos nera ,nes tai spres religinis tas ju ..auksciausias teisejas ,kaip ji sake .Nors jau pries 4 metus jie issikyre ir globa buvo atiduota motinai .
QUOTE(Shania @ 2010 09 21, 14:59)
Man asmeniskai tai chamizmas - jei man esant su vyru ikyriai mirksi kitas vyras. Paciupta uz rankos irgi buti nenoreciau, nesvarbu kas ta darytu, man butu tieisog nemalonu. Beje jokiais zenklais uz tai taipogi nesimetyciau.
Tai, kas atrodo priimtina jums, dar nereiskia, jog turi buti priimtina man
Beje ne padra o carda kiek zinau.

ne as tuos zenklus meciau ,o murka .As tik papasakojau savo atveji ,kai muslimas uzkalbino as jam graziai atsakaiu ir viskas tuo baigesi -be jokiu akiu vartymu ar pasiulymu .
Papildyta:Ir ne chadra ,o nikabas