Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeitusios tikejima i musulmones

QUOTE(perfekcioniste @ 2010 09 20, 12:49)
Labai abejoju,ar krikščione,išsiskyrusi su vyru,kaipo to priežastį įvardintu religija blink.gif

Kazka ne taip supratote mano pasisakyme g.gif Tiksliai nezinau, ka jame iskaitete, bet as tikrai neturejau omey, kad kazkas ivardija religija, kaip skyrybu priezasti g.gif

Jei imti ta mano teigini, kuri jus cituojate, tai as tiesiog pasakiau, kad yra skirtumas tarp zmoniu (netobulu) gyvenimo ir religijos, kuri is esmes nera bloga.
Atsakyti
O as dabar papasakosiu ,ka isgirdau pries gera valanda ,pakalbejus su muslime .
Ji pries 4 metus issikyre su vyru ,mergaites 2 buvo paliktos su ja ,bet vyras su savo motina dabar uzsimane jas pasiimti ,todel kreipsis i auksciausia teiseja(kaip ten jis vadinas -neatsimenu ,neisidemenjau ) ir reikalaus mergaiciu sau .Motina meldziasi diena nakti ,pas mergaite viena sustiprejo astma is nervu ,nes pas teva nenori .Motina atsisveikindama paprase manes -melskis ,jei tu meldiesi , uz mane ,nes man tik maldos gali padeti ,daugiau niekas .Va taip va
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo =Tamara=: 20 rugsėjo 2010 - 18:47
Murka ,kazkuria tai diena perskaiciau tavo reakcija i rankos paemima .Nu ir man vaklar paeme tas su turbanu .Sedejau prie shopingo centro ir skaiciau zurnala ,kol mano seimyna apsipirks, zmogus eidamas nusisypsojo ,priejo ,pasilabino ,as pasilabinau ,paeme ranka ,as nusisypsojau ,paklausi -are you happy ?As atsakaiu -jes ,I am happy .Nusisypsojim vienas kitam ir nuejo jis .
Tu turi priprasti prie to ,nes uzsienieciai vyrai visai kitokio mentaliteto nei lietuviai .Jiems pagirti moteri -malonumas .Ir tai nereiskia ,kad jie nori pasimyleti .POamatysi ,priprasi laikui begant
Atsakyti
Pelyte M, idomiai cia jus. Kalba garsiai - zemas mentalas, skaitai laikrasti ant suolo pats kvailas, mat gyventi ne toje vietoje. Itariu, eisi namo vakare - isprievartaus, irgi busi pats kaltas, kad pasirinkimai netinkama gyvenimo rajona, darba, darbo valandas, sali kurioje gimei, odos spalva ir t.t. Pagalvojau, jus cia rasote apie dziungles, ne kitaip. Bet kiek suradote pateisinamu priezasciu chamams.

Man tai primena posaki "Kas vezaq tam ir krauna", jei pastoviai kelsi reikalavimus tik sau, tai tikrai nera blogas dalykas, bet viskam yra ribos, taip galima prisizaisti ir iki nepilnavertiskumo komplekso.

Siaip perskaicius posta atsiminiau patarle "Auksas ir pelenuose ziba", arba " Ne vieta puosia zmogu" ir t.t. Jei zmogus gyvena nepasiturinciam rajoje, ar yra nepasiturintis, tai nesudaro prielaidos chamiskai su juo elgtis, bent jau demokratineje salyje, kiek as zinau UK tai deklaruoja garsiai.
Atsakyti
QUOTE(Pelyte_M @ 2010 09 21, 14:08)
Sorry,uz OFF TOPIC,toliau diskutuosiu tik apie religija  blush2.gif

Norit kalbet apie religija?Prasom .Tai pasakykite man dabar -kokia teise religijos vyriuasiasis ,neatsimenu kaip ten ji vadina ,turi teise jau po 4 metu skyrybu ir priteisimo vaiku motinaio ,atimti dabatr is tos motinos vaikus ir atiduoti vyrui ,nes ,matote ,vyras taip uzsigeide ?
Atsakyti
Is dalies Pelyte_M yra teisi. Teko ta pati girdeti is Anglijoje gyvenanciu draugu, kurie i tokius rajonus uzsuka retai, bet uzsuke nori kuo greiciau sprukti. Net eidama su vyru moteris sako, jog aplinkiniai jei ne mirksi tai stebi. Svarbiausia manyciau islaikyti oruma ir nekreipti demesio. O stai rajonuose kur daugiau britu nei atvykeliu jie sau taip elgtis neleidzia. Del to kur uz rankos ciupo, na tai tik mano asmenine nuomone, chamiskai pasielge tiek jis, tiek tautiete atsakiusi jam "zenklu".
Beje koks staigus temos posukis apie grasinimus sproginti, cia prie kokios temos? Musulmonai-teroristai? smile.gif
Beje Vokietijoje vakar berods moteris, nemusulmone, advokate nusove savo ex vyra, savo 5 m. sunu, gydytoja, pakeliui dar kelis zmones suzeide...ir ka?
Atsakyti
QUOTE(Shania @ 2010 09 21, 14:46)
Is dalies Pelyte_M yra teisi. Teko ta pati girdeti is Anglijoje gyvenanciu draugu, kurie i tokius rajonus uzsuka retai, bet uzsuke nori kuo greiciau sprukti. Net eidama su vyru moteris sako, jog aplinkiniai jei ne mirksi tai stebi. Svarbiausia manyciau islaikyti oruma ir nekreipti demesio. O stai rajonuose kur daugiau britu nei atvykeliu jie sau taip elgtis neleidzia. Del to kur uz rankos ciupo, na tai tik mano asmenine nuomone, chamiskai pasielge tiek jis, tiek tautiete atsakiusi jam "zenklu".
Beje koks staigus temos posukis apie grasinimus sproginti, cia prie kokios temos? Musulmonai-teroristai?  smile.gif
Beje Vokietijoje vakar berods moteris, nemusulmone, advokate nusove savo ex vyra, savo 5 m. sunu, gydytoja, pakeliui dar kelis zmones suzeide...ir ka?

Nu bet ka jau tokio chamisko man padare zmogus nusisypsojes man ir graziai uzkalbines?Jei butu siules kazka ,dada taip ,tada jau chamizmas ,bet kitokiu atveju ...kas tame blogo?
Kitas klausimas apie terorizma-tai buvo tik ivykio atpasakojimas :gal ten ir nebuvo net muslime po ta padra ,gal tik pasinaudojo tais rubais musulmoniskais .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo =Tamara=: 21 rugsėjo 2010 - 12:55
QUOTE(=Tamara= @ 2010 09 21, 10:42)
.Tai kaip dabar normaliems zmonems (europieciams Europoje) jaustis salia moteru ,kurios nesioja tas padras -gal ji teroriste ,gal ne .

Esu europiete eurooje ir laikau save normalia. Prie moteru su nikabu jauciuosi laisvai- puikiausiai suprantu, kad ne visos jos tokios. Jei jau bijoti zmoniu, kurie potencialiai, pagal ziniasklaidos antrastes galetu kelti gresme, tai LT baidytis reiketu treninguitu, trumpai kirptu, sportisku vyruku, Anglijoj- juoduku paaugliu- mat policija daug juodaogziu paaugliu sugauna besinesiojant ar net naudojant peilius ir saunamuosius ginklus ir t.t. ir pan. Arba geriau is viso i gatve neiti. O kekviena praeivi vertinti pagal jo potencialiai atitinkancia isvaizda tam tikro nusikaltelio.

QUOTE(=Tamara= @ 2010 09 21, 11:38)
Norit kalbet apie religija?Prasom .Tai pasakykite man dabar -kokia teise religijos  vyriuasiasis ,neatsimenu kaip ten ji vadina ,turi teise  jau po 4 metu skyrybu ir priteisimo vaiku motinaio  ,atimti dabatr is tos motinos vaikus  ir atiduoti vyrui ,nes ,matote ,vyras taip uzsigeide ?

Bet ar jau ateme? g.gif O kurioje salyje yra uztrausta vaiku tevams pradeti teisminius gincus del vaiku globos? g.gif Isvis man kazkaip svetima nagrineti nepazistamu zmoniu gyvenimus, teisinius gincus- niekada iki galo nezinai, kuris yra teisus, kurio argumentai svaresni. Labiausiai del tevu nesutarimu kencia vaikai...
Atsakyti
Man asmeniskai tai chamizmas - jei man esant su vyru ikyriai mirksi kitas vyras. Paciupta uz rankos irgi buti nenoreciau, nesvarbu kas ta darytu, man butu tieisog nemalonu. Beje jokiais zenklais uz tai taipogi nesimetyciau.
Tai, kas atrodo priimtina jums, dar nereiskia, jog turi buti priimtina man mirksiukas.gif
Beje ne padra o carda kiek zinau.
Atsakyti
QUOTE(R.M. @ 2010 09 21, 14:57)
Esu europiete eurooje ir laikau save normalia. Prie moteru su nikabu jauciuosi laisvai- puikiausiai suprantu, kad ne visos jos tokios. Jei jau bijoti zmoniu, kurie potencialiai, pagal ziniasklaidos antrastes galetu kelti gresme, tai LT baidytis reiketu treninguitu, trumpai kirptu, sportisku vyruku, Anglijoj- juoduku paaugliu- mat policija daug juodaogziu paaugliu sugauna besinesiojant ar net naudojant peilius ir saunamuosius ginklus ir t.t. ir pan. Arba geriau is viso i gatve neiti. O kekviena praeivi vertinti pagal jo potencialiai atitinkancia isvaizda tam tikro nusikaltelio.
Bet ar jau ateme?  g.gif  O kurioje salyje yra uztrausta vaiku tevams pradeti teisminius gincus del vaiku globos?  g.gif  Isvis man kazkaip svetima nagrineti nepazistamu zmoniu gyvenimus, teisinius gincus- niekada iki galo nezinai, kuris yra teisus, kurio argumentai svaresni. Labiausiai del tevu nesutarimu kencia vaikai...

jo ,jo ...nikabas ,o n padra
Del vaiku :as gi kartoju -muslime mama man tai pasakojo vakar ,apie jokius tesimus ne kalbos nera ,nes tai spres religinis tas ju ..auksciausias teisejas ,kaip ji sake .Nors jau pries 4 metus jie issikyre ir globa buvo atiduota motinai .
QUOTE(Shania @ 2010 09 21, 14:59)
Man asmeniskai tai chamizmas - jei man esant su vyru ikyriai mirksi kitas vyras. Paciupta uz rankos irgi buti nenoreciau, nesvarbu kas ta darytu, man butu tieisog nemalonu. Beje jokiais zenklais uz tai taipogi nesimetyciau.
Tai, kas atrodo priimtina jums, dar nereiskia, jog turi buti priimtina man  mirksiukas.gif
Beje ne padra o carda kiek zinau.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ne as tuos zenklus meciau ,o murka .As tik papasakojau savo atveji ,kai muslimas uzkalbino as jam graziai atsakaiu ir viskas tuo baigesi -be jokiu akiu vartymu ar pasiulymu .
Papildyta:Ir ne chadra ,o nikabas tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo =Tamara=: 21 rugsėjo 2010 - 13:07
QUOTE(=Tamara= @ 2010 09 21, 13:04)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif    lotuliukas.gif  ne as tuos zenklus meciau ,o murka .As tik papasakojau savo atveji ,kai muslimas uzkalbino as jam graziai atsakaiu  ir viskas tuo baigesi -be jokiu akiu vartymu ar pasiulymu .

Zinua, kad ne jus, niekur to ir neteigiau. Pries komentuojant ne pro sali butu paskaityti ...idemiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar as jus citavau Tamara? Ar jums vaidenasi? Kaip jau minejau, skaitykite idemiau.
Atsakyti