QUOTE(algiswings @ 2010 05 11, 10:41)
......nuotrauku galiu ideti jei kas nors pasakys kaip. Idesiu ir kamino broko nuotrauku, siandien murijo, tai gali buti kad teks nuardyti ir perdaryti, ishsiusiu i schiedel kad pakomentuotu, tada bus sprendimas.
O ne man vienam taip nepasiseke su kaminu, gerai nors pinigai nebuvo sumokėti, tai susirinko atgal lenkišką kaminą. Po to nusipirkau Schiedelį+ventiliaciją dviejų kanalų ir praeita savaitgali sumontavo už 500, maniau permokėjau, bet dabar aišku ne kiekvienas mūrininkas gali sumontuoti kaminą.
Kai skambinėjausi montavimo laikas statybininkai nurodydavo apie 8 h, pirmi statybininkai per tiek ir sumontavo-sudeliojo kreivą šleivą kaminą, kuris jei nebūtų atsirėmęs į stogą gal būt ir nuvirtęs
Šikart kaminą ir ventiliacija montavo apie 24 h. Jei kam reikia galiu duoti kontaktus.
Man reikia kontaktu parasyk i AZ arba cia
Papildyta:
QUOTE(LokysL @ 2010 05 11, 10:43)
Man reikia kontaktu parasyk i AZ arba cia
cia Kaune tie murininkai?
Papildyta:
QUOTE(mardže @ 2010 05 10, 22:22)
Ačiū už atsakymus. Buvom susitikę su dviem. Pas abu kvadratas po 30 lt. išeina, čia konstrukcija, plėvelė ir šiferis. Bet vienas matosi, kad žinių daugiau turi, tai ryt dar su juo susitinkam bandysiu iki galo sudėrėti. Tas kvadratais skaičiavimas nervuoja mane, pasakytų kiek nori už visą stogą ir būtų aišku. Paskui dažniausiai prisideda ne keli šimtai, o keli tūkstančiai.
Apie plėvelę sakė kad geriausia su lipniu šonu kažkokia,aišku ji kainuoja turbūt irgi gerai. O pakalimus gal bandys iškart su skarda apskardinti, sakė dar pamastys kaip geriau būtų.
Lipnus krastas tarnauja kaip vejo izoliacija, t.y per pleveles persidengimus nepatenka vejas, ir taip neispuciamas siluma nuo vatos. Taciau reikia kruopsciai dengti ta plevele, kadangi jai sulipus ir norint kazka pataisyti gaunasi rauksles, taip paprastai nepatrauksi, reikia tada nuimti grebestus,ventiliac. tasus, atklijuoti visa juosta ir pernauja suklijuoti. Klijuoti reikia is karto paklojus viena juosta, nes mediena yra pjaustoma ant stogo, ir po to patenka pjuvenu, jei vejas pucia link kraigo, tos pjuvenos nesamos i virsu ir ipuciamos ant klijuojamo krasto, ir jau po to klijuojant sukibimas buna mazesnis. Mano stogdengiai kai kur priklijuoja kai kur ne, as po to pats lipu ant stogo ir normaliai suklijuoju, aisku tas bus isskaiciuota is atlygio pagal mano tarifus nes jie buvo ispeti kad reikia suklijuoti.
Dar pastebeti defektai kad kartais kalant vini nepataiko i gegne ir praduria plevele nereikiamoj vietoj, tai atidziai perziurekit tokias vietas palei gegniu krastus is apacios.