Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų namučiai

Bona-pari na nuotrauka tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif gerai atrodo...čia tavo katinas taip myli šuniukus bigsmile.gif wub.gif
Sveikos naujos mamytės, stipriai apkabinu visas...
O mes augam, valgom ir pampersus keičiam biggrin.gif Dabar laukiu kada pabus mano mažulė ir eisim maudytis...
Atsakyti
QUOTE(Tina*** @ 2010 04 17, 20:08)
Bona-pari na nuotrauka tai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif gerai atrodo...čia tavo katinas taip myli šuniukus bigsmile.gif  wub.gif

aha tongue.gif pasiūteliai katuką kankina lotuliukas.gif
Atsakyti

Užmigo mano abi mergytės... tylu ramu, kvepia kažkaip wub.gif . Geras 10 minučių gulėjau šalia, rankom pasirėmus žiūrėjau - nu taip miela, Ievos lūpų kampučiai virpt virpt, Miglė giliai atsiduso... tokios gražios, mielos... nors imk ir prisižadink biggrin.gif

..

Atsakyti

Sveikute, biciule 4u.gif
Andryte, sveikatos tavo mergytėms 4u.gif Su gimtadieniu tavo angeliuką............. Apkabinu tave......

QUOTE(wizija @ 2010 04 16, 22:12)
ir man sita mintis bent karta per diena ateina...jei saule sviecia, galvoju jis to nepamatys, jei lietus lyja, galvoju jis to nepamatys, jei pavasaris ateina, galvoju jis to nepamatys...niekada niekada nebepamatys 

Tie pirmi metai po netekties......... ir tie pirmi kartai be angeliuko.........

QUOTE(rencius* @ 2010 04 17, 11:37)
viskas dedasi kogero i viena vieta cia tas  laikas kai pries 3 metus persileidimas buvo ,arteja prakeiktoji geguzes 17,visi metai jau kiap be savo pupos gyvenam

Sunku tau be galo............... Sunku kovot su ta beprotiška baime...... Bet neprarask vilties. 4u.gif

QUOTE(zydra30 @ 2010 04 17, 16:38)
nuotaikai pakelti. paziurekit koks grazus musu pavasaris... ten Eliza bega

Koks grožis wub.gif

QUOTE(kristulee @ 2010 04 17, 17:50)
*  Ai, man kažkaip išvis labai greitai užaugo Urtė  smile.gif . tokia mažutė, smulkutė, bet taip nori būt savarankiška  doh.gif . dar norisi pasikukuliuot su ja, o ji tik sėdasi ir šliaužia savo reikalais. pamėgink mamyt pakelt, išgirsi tokį spiegimą  doh.gif .  nors tėtis sakė, kad prie jo nerodo ožiukų. o kaip gražiai su broliais žaidžia  wub.gif . tik visi trys juokiasi, kai ji mėgina juos bart savo kalba. o man taip gražiai skamba jos nesąmoningai tariamas - mama  wub.gif . kaip gera į juos žiūrėt- juk jie mano vaikai  wub.gif .
**Šią naktį sapnavau košmarą  kad netenkam Kristuko... net pašokau iš miegų . rodos įeinam į palatą, o ten guli Kristutis- šalia kryželis ir deganti žvakė. aš rodos pradėjau klykt ir raut plaukus, tada ir pabudau.

* wub.gif
** verysad.gif Toks jausmas kad ta netekties baimė mus lydės visą gyvenimą..... Kaip rast jėgų kovojant su tom baimėm? Rodos tai stipriau už mus verysad.gif Kažkaip reik jas nugalėt, tik kaip aš dar nežinau....... Gal reikia kuo stipriau įsikibt į tai kas brangiausia mums šioje žemėje ir kažkur TEN, į savo vaikus ir pabandyt vyt kuo toliau tas baisias nuojautas..........

rutcik, 4u.gif
Bona-pari, nuotrauka thumbup.gif
Kaip tu laikais?

QUOTE(vaivos juosta @ 2010 04 17, 21:44)
Užmigo mano abi mergytės... tylu ramu, kvepia kažkaip  wub.gif . Geras 10 minučių gulėjau šalia, rankom pasirėmus žiūrėjau - nu taip miela, Ievos lūpų kampučiai virpt virpt, Miglė giliai atsiduso... tokios gražios, mielos... nors imk ir prisižadink  biggrin.gif
..

wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Vaivos juosta wub.gif

Bona - pari nerealus vaizdelis... tokie grazuciai bigsmile.gif

Zydra koks grozis... wub.gif wub.gif wub.gif

Andryte 4u.gif

Bice tu kaip visada 4u.gif

Tina kaip tavo seimyna reaguoja i pagausejima? g.gif

Visoms ko nepaminejau po 4u.gif

Pas mus vakar kabejimo diena buvo... nu uzmiega panele 5 min ir vel labas rytas... doh.gif

Vakar buvom dar pas Augustuka nuleke... grazu... wub.gif krokai zydi... wub.gif
Atsakyti
Sveikos mamutės,

suintensyvėjo mūsų diskusijos. Matyt liūdesio banga visas panašiu metu užliejo. O čia dar naujos mamytės su savo praradimais. Ir vėl viskas iš naujo, ir vėl nuo pradžių... Sunku galvoti apie pirmąsias dienas, mėnesius be savo vaiko. Ir kaip bicė rašė, sunku patikėti, kad aš tai ištvėriau, kad nuėjau tą kelią... Mes visos nuėjom. Nueisim.

Bice, ačiū tau už mintis. Sugebi parašyti taip, kad tiesiai į širdį įkrenta wub.gif

Vdapr, Tina, įsivaizduoju kokios smagios jūsų dienos dabar su mažylėmis namuose. Aš niekaip negaliu patikėti, kad ir manyje toks kleckas gyvena ir jau tikriausiai po truputį ruošiasi susitikimui su tėveliais. Per pirmąjį nėštumą neįsivaizduodavau savęs su vaikeliu, neįsivaizduodavau vaikelio mūsų namuose. O dabar, rodos, jis jau čia - sklando visur aplink, tik žemiškojo jo pavidalo tetrūksta. Taigi, mes dar laukiam. Porą dienų lyg ir jaučiau kažkokius gimdos susitraukimus, bet dabar viskas aprimo, jėgų atsirado, energija trykšta, mažylis viduje malasi. Dar matyt ten pasibus kažkiek tongue.gif

Kitoms besilaukiančioms - vilties, kantrybės ir tikėjimo. Tikėkim, kad šįkart viskas bus kitaip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziezulele @ 2010 04 18, 12:03)
Sveikos mamutės,

Taigi, mes dar laukiam. Porą dienų lyg ir jaučiau kažkokius gimdos susitraukimus, bet dabar viskas aprimo, jėgų atsirado, energija trykšta, mažylis viduje malasi. Dar matyt ten pasibus kažkiek  tongue.gif

Labutis.

nu žinai, leliukai pasirenka savo atėjimą. gerai pamenu paskutines dieneles su Urte- šeštadienį ir sekmadienį malėsi it pasiutusi, pirmadienį taip puoliau visur tvarkyt,valyt, energijos daug,bet nebejaučiu judesiukų...po pietų jau guliu ligoninėje. toniukai geri, judesiukų nerasta. padaro eho- viskas gerai. antradienį vizitacija, ir vedėjas pažada trečiadienį nuspręst dėl operacijos. dar psihologė paklausė, o kas jei šiandien? - ne, tvirtai atsako vedėjas. žiūrėjau ant kėdės, visai niekas nesikeičia, tikrai dar kokia sav nešiotų. aha, 23,30 kad suėmė doh.gif , telefoną iš rankų net ištėškiau biggrin.gif . 2,15 min jau turėjom panelę.
būk pasiruošus bet kada 4u.gif . o mes laabai jau laukiam smile.gif . tiesa, jei gimdysi natūraliai, parašyk kam nors sms- tada atidarysim stalčius, kad tik lengvai ir greitai viskas eituos mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos angeliuku mamytes,retai bunu situose namuciuose,dar vis negaliu taip lengvai kalbeti apie savo maziuka angeliuka,vis tos asaros,tas skausmas toks stiprus,stengiuosi vis laikytis bet jis toks stiprus,zinau kad reiks gyventi ismokti su situ skausmu....kai nebuvau su tuo susidurusi niekada negalvojau kad tiek daug yra angeliuku,zinau kad esu neviena kai priemet mane i siuos namucius,galiu su kazkuo pasisneketi sita tema,taip gal kazkiek lengviau bus,juk sakoma kai issikalbi tai lengviau...su vyru negaliu pasneketi sita tema jis vis vengia kalbu apie musu angeliuka... aciu jums uz palaikyma
Atsakyti
QUOTE(kaciukas1978 @ 2010 04 18, 13:55)
Sveikos angeliuku mamytes,retai bunu situose namuciuose,dar vis negaliu taip lengvai kalbeti apie savo maziuka angeliuka,vis tos asaros,tas skausmas toks stiprus,stengiuosi vis laikytis bet jis toks stiprus,zinau kad reiks gyventi ismokti su situ skausmu....kai nebuvau su tuo susidurusi niekada negalvojau kad tiek daug yra angeliuku,zinau kad esu neviena kai priemet mane i siuos namucius,galiu su kazkuo pasisneketi sita tema,taip gal kazkiek lengviau bus,juk sakoma kai issikalbi tai lengviau...su vyru negaliu pasneketi sita tema jis vis vengia kalbu apie musu angeliuka...    aciu jums uz palaikyma

geriausia tave supranta žmones kurie tai patyrė,mano vyras ir vengia tėmos apie angelyte
Papildyta:
QUOTE(žvelsa @ 2010 04 17, 22:33)
Bona-pari, nuotrauka  thumbup.gif
Kaip tu laikais?
wub.gif

vis taip pat po truputi,ačiū 4u.gif

sveika grįžus Biciuk 4u.gif
labutis Gabrieliuk malonu kad pas mus sugrįžai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bona -pari: 18 balandžio 2010 - 13:47
Sveikos

Kiek daug liūdinčių pavasarį.....Nors mano skausmelis kiek kitoks, nes aš juk nemačiau jų, tik žinau, kad jie buvo, nors ir mažiukai, bet juk galėjo užaugti...bet liūdna kartu su jumis. O ypač kai paskaitau apie jūsų skausmą, liūdną nuotaiką sad.gif
Atsakyti
Sveikos, mamos, visoms po 4u.gif

Kažkokia dryžuota šiandien mano diena... Naktį susapnavau Neringą - atsibudau apsiverkusi. Nulėkiau į kapines, gėlės nenuvytę, žydi - geriau pasidarė. Grįžau namo, verdu sriubą pietums, žvilgt pro langą - vienam balkone jauna mama migdo vežimėlyje tokią mažą mažą "pupą" rožiniu kombinezonu, prisiminiau, kaip ir aš mažąją taip migdydavau - vėl į ašaras. Ne, galvoju, reik ramintis, nutariau spurgų prisivirt pagal rugsėjės receptą, prisiviriau - skonis pasakiškas, valgau ir kaifuoju. Vyras praeidamas už šono capk, sako "ooo, kokie smagūs kumpeliai"... Dabar mąstau, gal vėl apsiverkt...

Bona pari, jau "kolektyvas" nuotraukoj... thumbup.gif

Pamelo, šitą eilėraštį mintinai moku ir nėra dienos, kad nors vienos eilutės mintyse nepadeklamuočiau...

Zydra, kokie gražūs tie žydintys sodai ir tas lakstantis "žiedelis"... Prisiminiau ir savo "londoniškąjį" pavasarį prieš kelerius metus, taip gera pasidarė...

Vaivos juosta, man taip būdavo, kad užmigdau abu vaikus ir jau po kokio pusvalandžio taip jų pasiilgstu, kad, rodos, imčiau ir prižadinčiau...

Ai, beje, vakar aktyviai dalyvavau akcijoje "Darom", tvarkem vieną tokį mišką palei vieną tokį kelią, tai dabar galėčiau papasakot, ką "furistai" daro su tuščiais "bambaliais", ale gal neteršiu eterio... doh.gif lotuliukas.gif

O šiaip ir aš pavasario žiedų šiemet dar nematau. Ir ledas širdy neištirpęs... Bet juk esu vienintelė, galinti pagaut save krintančią, tai ir gaudau...

Imkit dar po 4u.gif ir eikit kept rugsėjės spurgų, kuri galit, nes vis valgau ir valgau, ir tie kumpiai nebesvarbu... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Nledi @ 2010 04 18, 13:52)
Sveikos

Kiek daug liūdinčių pavasarį.....Nors mano skausmelis kiek kitoks, nes aš juk nemačiau jų, tik žinau, kad jie buvo, nors ir mažiukai, bet juk galėjo užaugti...bet liūdna kartu su jumis. O ypač kai paskaitau apie jūsų skausmą, liūdną nuotaiką sad.gif

Nledi, kai aš atėjau į šitą skyrelį, jau čia buvai, o tavosios istorijos taip ir nežinau. Vėlyvasis persileidimas tau buvo? Dvynukai?
Atsakyti