Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų namučiai

QUOTE(Bona -pari @ 2010 04 18, 14:42)
geriausia tave supranta žmones kurie tai patyrė,mano vyras ir vengia tėmos apie angelyte
Papildyta:
vis taip pat po truputi,ačiū 4u.gif

sveika grįžus Biciuk  4u.gif
labutis Gabrieliuk malonu kad pas mus sugrįžai 4u.gif

tikrai,paskaitai jusu istorijas,atrodo kad isgyvenau su jumis visa ta skausma,mano angeliukas palaidotas lietuvoj,namie prie nuotraukeles uzdegu zvakute ir pasikalbu su nuotraukele,kapeli priziuri mano mama tai vis paskambinu paklausiu kaip kapelis,vasara nuvaziuosiu kartais taip traukia i lietuva prie kapelio
Atsakyti
Carramele, kaip rašiau, kad aš tokios didelės netekties nepatyriau. Mano du nėštumai nutrūko 8 ir 11 savaitėmis, bet kažkaip prisijungiau prie mamyčių, čia taip gera blush2.gif
Atsakyti
....šiandien ir aš savo kieme radau baltą plunksną..............

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 04 18, 19:21)
....šiandien ir aš savo kieme radau baltą plunksną..............

user posted image

tubūt angelas atsiuntė tau žinute,kad jam ten gera ir kad labai myli mamyte ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Egle C @ 2010 04 18, 16:01)
Sveikos, mamos, visoms po  4u.gif

ech laikykis dar turi laiko praeit console.gif o'' kumpeliai" patys prapuls net nematysi kada mirksiukas.gif kolektyva savo patalpinau į skelbimų lentą skelbiu.lt ten kur pramogos ir kita
Atsakyti

Laikas gali viską padaryti, bet išdildyti prisiminimus jis bejėgis. verysad.gif
Atsakyti
Sveikos...na turiu papinę dukrytę...na nieko nepadarysi...gal atprasim kaip nors...ir dabar pastebėjau kad mano mažutė labai jau šilumą mėgsta... doh.gif nė vienas vaikas toks nebuvo schmoll.gif biggrin.gif bet vistiek labai smagu ir džiaugiuosi savo stebūklu wub.gif
Vdapr klausei kaip šeimyna regavo tai kolkas pavydumo scenų nėra...kai suverkia tai tuoj už rankos ir veda kad sesė verkia...o taip nieko , dičkiams tai visai nieko... biggrin.gif

Gaila kad naujų mamų atsirado vėl čia... verysad.gif
Žiežuliuk laukiam tavo dabar stebūklo...o jis jau ne už kalnų... mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
Prisiminimas – pats gražiausias jausmas, nes jis išgyventą laiką atkuria iš naujo.
Atsakyti
Sveikos naujos mamos 4u.gif Gaila ,kad reikia cia susitikti...... verysad.gif
Noriu kazka gero ir raminacio parasyti,bet nerandu zodziu....Pradedu rasyti ir visos mintys sukasi vien tik galvoje....neiseina ju perkelti i kompa.....Atrodo ,kad viskas jau simtus kartu aprasyta,ka cia ir pridursi.Liudesys ir nerimas kolkas....... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kristulee @ 2010 04 18, 13:02)
tiesa, jei gimdysi natūraliai, parašyk kam nors sms- tada atidarysim stalčius, kad tik lengvai ir greitai viskas eituos  mirksiukas.gif

kristulee, būtinai informuosiu žinutėmis, kaip man sekasi. Jau ryt lekiu į Kauną pas daktariuką ir matyt liksiu pas vyro tėvus laukti tos didžiosios dienos. Randasi jau jauduliukas toks pėdose, randasi...
Atsakyti
Labuka mergaites 4u.gif

Liudnas pavasaris... nedziugina nei pirmosios siltosd ieneles, nei vis ryskiau sviecianti saule...

kaciukas1978 console.gif
Bona -pari wub.gif kokie grazus gyvuneliai tavo. O katukas beveik kaip mano, tik musiskio leteneles ne baltos.
Ziezulele laukiam kartu su tavim tavo stebuklelio wub.gif
Visoms po 4u.gif
Atsakyti
labukas mamytes ir labukas maziukai angeliukai...koks siandien liudesys man,norisi uzmigti ir nebeatsibusti... verysad.gif verysad.gif siandien taip liudna ir oras dar nekoks,liudna ir skaudu siaubingai,taip truksta angeliuko salia,viska atiduociau kad jis nors akimarka pabutu salia,nors apkabinti trumpam.......tai va liudna
Atsakyti
QUOTE(kaciukas1978 @ 2010 04 19, 11:23)
labukas mamytes ir labukas maziukai angeliukai...koks siandien liudesys man,norisi uzmigti ir nebeatsibusti... verysad.gif  verysad.gif siandien taip liudna ir oras dar nekoks,liudna ir skaudu siaubingai,taip truksta angeliuko salia,viska atiduociau kad jis nors akimarka pabutu salia,nors apkabinti trumpam.......tai va liudna

console.gif

suprantu tave, visos mes viska atiduotume, kad tik griztu musu angelai pas mus...
Atsakyti