Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 4

QUOTE(jediara @ 2010 04 21, 21:59)
Negi taip visos galėjo iššalti? g.gif

vienam rozyne(rytu puse6-7 rozes gyvavo jau kelis metus,ir 3 pernykstes-kol kas jokiu gyv.zenklu verysad.gif kitoj vietoj-patvory,pietu pusej-pasodintos pernai -gyvos,su pumpureliais jau...galvoju dar savatele palaukti, ...tada iskasti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 04 21, 23:18)
vienam rozyne(rytu puse6-7 rozes gyvavo jau kelis metus,ir 3 pernykstes-kol kas jokiu gyv.zenklu verysad.gif kitoj vietoj-patvory,pietu pusej-pasodintos pernai -gyvos,su pumpureliais jau...galvoju dar savatele palaukti, ...tada iskasti g.gif

Tikrai, dar neskubėk rauti, gal išleis pumpurėlius g.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 04 21, 21:21)
Tikrai, dar neskubėk rauti, gal  išleis pumpurėlius  g.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
aciu,lauksim wub.gif
Atsakyti
O aš išvis nebent rudenį iškasiu, bus ant dūšios ramiau kad tikrai visi šansai išnaudoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 04 21, 20:32)
4u.gif mano 2 stiebines irgi neprigijo,-turejau gal pries 2-3 metus; o siemet issalo visas vienoj vietoj pasodintas rozynas verysad.gif dar savaite lauksiu atgijant,bet nematau gyvybes.. verysad.gif jau renkuosi naujas rozes

na tikrai neįtikėtina ,kad taip visos iššalo g.gif gal katra bandėt ant likusio stiebinės rožės kamieno įskiepit kitus ūglius ? ar čia jau aukštasis pilotažas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Feniksas45 @ 2010 04 22, 18:57)
  gal katra bandėt ant likusio stiebinės rožės kamieno įskiepit kitus ūglius ? ar čia jau aukštasis pilotažas  biggrin.gif

Man tokia mintis buvo kilusi, bet nežinau, ar čia man pavyktų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Feniksas45 @ 2010 04 22, 18:57)
na tikrai neįtikėtina ,kad taip visos iššalo  g.gif  gal katra bandėt ant likusio stiebinės rožės kamieno įskiepit kitus ūglius ? ar čia jau aukštasis pilotažas  biggrin.gif

ir man tikia mintis buvo kilusi tik va nera nuo ko dar paimti ir ka iskiepit nes visos vos gaivaliojasi g.gif bet jauciu baldysiu koki eksperimenta padaryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(zylute81 @ 2010 04 22, 22:28)
ir man tikia mintis buvo kilusi tik va nera nuo ko dar paimti ir ka iskiepit nes visos vos gaivaliojasi g.gif bet jauciu baldysiu koki eksperimenta padaryt g.gif

Galima skiepyti į stebinės rožės kotą, nes jis gyvas - juk tai erškėtis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zylute81 @ 2010 04 22, 22:28)

nu jeigu neklystu ,tai rekomenduojama skiepyti liepą ,na iki to laiko likusios rožės tikrai atsigaivalios ,bet galvoju gal įmanoma nusipirkus skintas rožes panaudot, ar čia nusišneku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Feniksas45 @ 2010 04 22, 21:11)
nu jeigu neklystu ,tai rekomenduojama skiepyti liepą ,na iki to laiko likusios rožės tikrai atsigaivalios ,bet galvoju gal įmanoma nusipirkus skintas rožes panaudot, ar čia nusišneku  biggrin.gif

gal ir galima, bet man gražesnės stiebinės, kur įskiepytos svyrančios rožių šakelės wub.gif
Atsakyti
Šaunuolės mergaitės, tikrai bandykit thumbup.gif nėr čia taip sudėtinga, kaip gal galvojam. Na, galima ir pirktinėm, bet aš tik iš savo pajautimo, tikraio nerekomenduočiau, kažkaip pirmiausiuai įsivaizduoju, dabar reik pralaukt atšalimą, ir nors pradžioj norėjau sakyt kad palaukt kol geriau atsigaus, bet paskui sumąsčiau kad gal kaip tik gerai anksčiau, tarkim nukirpus vynuogę pastebėjau dabar sultys eina, tai va pats tas sulčių ėjimas gal ir užkabintų. Ir rekomenduočiau jau ką iš vietoj įaugusių, man nerealu atrodytu jei kokios lietuviškos florabundinės, ar tų senovinių vijoklinių smulkiažiedžių wub.gif thumbup.gif Girdėta kad itin gerai dėt skiepą nuplėšus šakelę?
Atsakyti