Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 4

QUOTE(Lewisia @ 2010 04 20, 11:58)
Rašo kad vijoklinės geriausia įsišaknyja ,taip ir yra su jomis man pavyko o su floribundi nėm ne.Ar kas bandė angliškas šaknydinti?
  Jediara,berods pas tave mačiau albume rožinę savašaknę rožę,kokia ji?

Tai senovinė vijoklinė rožė, deja, pavadinimo nežinau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Melynakrauje @ 2010 04 20, 14:09)
o koks augalėlis ten įaugęs?

Tai japoninė lanksva ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 04 20, 22:27)
Tai senovinė vijoklinė rožė, deja, pavadinimo nežinau  blush2.gif
Papildyta:

Tai japoninė lanksva  ax.gif

Radau! vistik atsiminiau vietą.. deje deje, stagarėlis visiškas, toks jausmas kad dar prieš žiemą jau ... akk..va va tai kad toss senovinės ir yra tokios pačiausios thumbup.gif wub.gif Šita ir buvo tokia.. todėl gal taip ir gaila.. unsure.gif
Tu matai japoninė.. g.gif aš tik paprastą turiu, tai kaip įsivaizduoju smulkesnė? gražiai ten jos susikomponavę thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Melynakrauje @ 2010 04 21, 01:38)
Radau! vistik atsiminiau vietą.. deje deje, stagarėlis visiškas, toks jausmas kad dar prieš žiemą jau ... akk..va va tai kad toss senovinės ir yra tokios pačiausios thumbup.gif  wub.gif  Šita ir buvo tokia.. todėl gal taip ir gaila.. unsure.gif
Tu matai japoninė.. g.gif  aš tik paprastą turiu, tai kaip įsivaizduoju smulkesnė? gražiai ten jos susikomponavę thumbup.gif

O tai gal dar iš šaknų atžels? g.gif
Taip, ši lanksva nedidelė auga, jos buvo pasodintos kartu su rože, bet ši nori "karaliauti" lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
sveikutes rolleyes.gif

o mano dvi kruminukes tikrai nusalo unsure.gif o stiebine tai irgi manau sakutes jokios gyvybes verysad.gif niekaip nesusitaikau su ta mintim doh.gif

ir mano kaimynas savo stiebine jau ismete unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zylute81: 21 balandžio 2010 - 08:55
QUOTE(zylute81 @ 2010 04 21, 09:54)
stiebine tai irgi manau sakutes jokios gyvybes  verysad.gif niekaip nesusitaikau su ta mintim doh.gif

ir mano kaimynas savo stiebine jau ismete unsure.gif

Na jau turėtų parodyti raudonus taškelius unsure.gif Pasiimk lūpą apžiūrėt, kaip aš blush2.gif

Mano stiebine atsigaivaliojo šeip ne teip, maniau irgi, kad jau viskas. Praradau tris rožes per žiemą, bet tų ne taip jau gaila, kaip stiebinės wub.gif
Atsakyti
4u.gif Jiedara 4u.gif
Tavo rožė nuostabi tokia ,kokios aš norėčiau mirksiukas.gif Tokia senovine,kaip pas mano močiutę kaime kazkada buvo...tai jei taip paprasta įsisšaknyti rožytę iš šakelės,tai gal šakelę galima būtų ax.gif Atsilyginčiau ax.gif
Pakolkas neturiu jokios rožytės,kad taip pačiai pasidaugint... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(@akytė@ @ 2010 04 21, 17:51)
4u.gif  Jiedara  4u.gif
Tavo rožė nuostabi tokia ,kokios aš norėčiau mirksiukas.gif Tokia senovine,kaip pas mano močiutę kaime kazkada buvo...tai jei taip paprasta įsisšaknyti rožytę iš šakelės,tai gal šakelę galima būtų  ax.gif Atsilyginčiau  ax.gif
Pakolkas neturiu jokios rožytės,kad taip pačiai pasidaugint...  blush2.gif

Ačiū 4u.gif Jei vasaros pradžios palauksi, galėsi bandyti šakelę, nes dabar dar anksti ax.gif
Atsakyti
4u.gif mano 2 stiebines irgi neprigijo,-turejau gal pries 2-3 metus; o siemet issalo visas vienoj vietoj pasodintas rozynas verysad.gif dar savaite lauksiu atgijant,bet nematau gyvybes.. verysad.gif jau renkuosi naujas rozes..
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2010 04 21, 16:38)
Na jau turėtų parodyti raudonus taškelius  unsure.gif Pasiimk lūpą apžiūrėt, kaip aš  blush2.gif

Mano stiebine atsigaivaliojo šeip ne teip, maniau irgi, kad jau viskas. Praradau tris rožes per žiemą, bet tų ne taip jau gaila, kaip stiebinės  wub.gif

nu as pati su akinias tai gerai iziuriu ax.gif na as dar jos nerausiu dar duosiu jai vilti atsigaiti arba tikliau sau vilti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 04 21, 19:32)
nematau gyvybes.. verysad.gif

console.gif
QUOTE(zylute81 @ 2010 04 21, 20:56)
duosiu jai vilti atsigaiti arba tikliau sau vilti unsure.gif

a vdrug 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2010 04 21, 21:00)
console.gif

a vdrug  4u.gif

aciu verysad.gif