Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 4

QUOTE(jediara @ 2010 05 29, 23:10)
Pirkau šiandien rožytę 'Knirps' - tokio tipo rožių dar neauginau  ax.gif

Kur bigsmile.gif Kaip bigsmile.gif Kodėl bigsmile.gif Aš jas labai myliu, nuostabiausios jos man wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2010 05 30, 01:22)
Kur  bigsmile.gif  Kaip  bigsmile.gif  Kodėl  bigsmile.gif  Aš jas labai myliu, nuostabiausios jos man  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Rimtai? bigsmile.gif Savaitgalį teko važiuoti į vieną firmą pro Aleksoto turgų, tai sustojome "tik pasižvalgyti" irnesakyk.gif , o išėjau su rože rankose doh.gif - einant tiesiog "užkliuvo už akių" hihihi.gif
Gal augini ją? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 05 30, 13:01)
Rimtai? bigsmile.gif Savaitgalį teko važiuoti į vieną firmą pro Aleksoto turgų, tai sustojome "tik pasižvalgyti"  irnesakyk.gif , o išėjau su rože rankose  doh.gif  - einant tiesiog "užkliuvo už akių"  hihihi.gif
Gal augini ją? smile.gif

Taip thumbup.gif wub.gif įsimylėjau jas be proto, daugiau jokių kitų nereikia wub.gif Jau vien už tai, kad kai pražystą , tai žydi be jokios pertraukėlės visą vasarą, rudenį, iki tol, kol reikia nukarpyt žiedus žiemos miegui smile.gif Kitos rožės žydi tik pakartotinai, o šitos - ištisai. Ir atrodo pasakiškai, stiprios, nelepios, nebijo ligų ir šalčių - nu superinės wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Awita: 30 gegužės 2010 - 14:04
Tuomet džiaugiuosi, kad įsigijau thumbup.gif
Ar ji skiepyta? g.gif
Atsakyti
IR pas mane yra kelios tokios rožės,super laukiu kada uzaugs didelis krumas,nes po sios ziemos teko visas sakas nukarpyti,bet jau ačiū diev ataugo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 05 30, 15:33)
Tuomet džiaugiuosi, kad įsigijau thumbup.gif
Ar ji skiepyta? g.gif

Pas mane tai skiepytos. Nesigailėsi tikrai drinks_cheers.gif
Baisiai noriu tokios ant siebo, bet rodos niekas neskiepija, gal galima užsisakyt g.gif
Papildyta:
QUOTE(*Bitutė* @ 2010 05 30, 15:59)
IR pas mane yra kelios tokios rožės,super laukiu kada uzaugs didelis krumas,nes po sios ziemos teko visas sakas nukarpyti,bet jau ačiū diev ataugo wub.gif

Jei kalbi apie Knirps, tai jos nedidelės auga, mažyčiai, jaukūs kelmeliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2010 05 30, 17:26)
Pas mane tai skiepytos. Nesigailėsi tikrai  drinks_cheers.gif
Baisiai noriu tokios ant siebo, bet rodos niekas neskiepija, gal galima užsisakyt  g.gif

Ant stiebo ji turėtų įspūdingai atrodyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 05 30, 18:20)
Ant stiebo ji turėtų įspūdingai atrodyti  thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif žinok žiauriai noriu rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, rožių mylėtojos. Atėjau patarimo. Mama prie namų turi tikį žemės lopinėlį (3x1m), kur norėtų sodinti rožes. Žemė yra rytuose, iš vakarų ir šiaurės - namo siena, taigi bus apsaugotos nuo šalto vėjo. Sakykite, prašau, ar dabar yra tinkamas laikas rožių sodinimui?Aišku, krūmų kiekis priklausytų nuo rūšies, bet, kaip manote, kiek krūmų reikėtų? Ir kur geriausia pirkti? Iš anksto ačiū visoms atsiliepusioms 4u.gif
Atsakyti

as irtokios noriu knirps rozeles rolleyes.gif kiek pinigeliu palikote?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo isabelaa: 01 birželio 2010 - 07:50
QUOTE(isabelaa @ 2010 06 01, 08:49)
as irtokios noriu knirps rozeles  rolleyes.gif  kiek pinigeliu palikote?

Už dviejų metų rožytę mokėjau 20 lt, o pirmamates pirkau po 11 su centais, pas Elijošius sakė 14 lt
Atsakyti
QUOTE(agnieszka.v @ 2010 06 01, 08:47)
Sveikos, rožių mylėtojos. Atėjau patarimo. Mama prie namų turi tikį žemės lopinėlį (3x1m), kur norėtų sodinti rožes. Žemė yra rytuose, iš vakarų ir šiaurės - namo siena, taigi bus apsaugotos nuo šalto vėjo. Sakykite, prašau, ar dabar yra tinkamas laikas rožių sodinimui?Aišku, krūmų kiekis priklausytų nuo rūšies, bet, kaip manote, kiek krūmų reikėtų? Ir kur geriausia pirkti? Iš anksto ačiū visoms atsiliepusioms  4u.gif

labutis,čia galit pažiūrėti rožių mirksiukas.gif
http://www.sodoroze.lt/
http://www.rozes.lt/

o ka liečia dėl sodinimo,tai tikrai nevėlu ax.gif ,o kieki g.gif tai reikia apsispręsk kokios rušies jūs norit sodint
Atsakyti