Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 4

QUOTE(Godute @ 2010 05 28, 10:54)
Liepaa apie Grandhotel roze nieko negaliu pasakyti,nes neauginu (kazkaip raudonos nemielos man),bet paziurek Sibirkos rozyno puslapyje,ji ten yra ir rudeni gali nusipirkti.

Bet ten kainos blink.gif Galima rasti ir pigiau ax.gif
Atsakyti
Kaip manot, ar vijoklinė rožė gyventų šiaurinėj namo pusėj ( mažai saulės - tik ryte anksti ir vakare). Kažką noriu gražaus turėti prie įėjimo į namą, buvo juka- baigia numirt verysad.gif . Ir jei augtų, tai koką bandyti sodinti??? Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Laima.g @ 2010 05 28, 11:46)
Kaip manot, ar vijoklinė rožė gyventų šiaurinėj namo pusėj ( mažai saulės - tik ryte anksti ir vakare). Kažką noriu gražaus turėti prie įėjimo į namą, buvo juka- baigia numirt verysad.gif . Ir jei augtų, tai koką bandyti sodinti??? Ačiū

Šiaip rožės labiau mėgsta saulėta vietą, gal ten geriau sodinkite kitą augaliuką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 05 28, 11:09)
Šiaip rožės labiau mėgsta saulėta vietą, gal ten geriau sodinkite kitą augaliuką ax.gif

Bandysiu tada paklausyt patarimo ir gal kokį arunką pasodint... Nors šiaip tai pas mus pavėsio nėra visai, tik tiek kiek pats namas sudaro. Jokie medžiai ir krūmai neauga šalia...
Atsakyti
QUOTE(Laima.g @ 2010 05 28, 15:03)
Bandysiu tada paklausyt patarimo ir gal kokį arunką pasodint... Nors šiaip tai pas mus pavėsio nėra visai, tik tiek kiek pats namas sudaro. Jokie medžiai ir krūmai neauga šalia...

Šiaurinėje namo pusėje turiu pasodinusi rododendrą - saulė tik anksti ryte ir vakare - deja, vargšeliui šviesos yra per mažai, nors tai ir pavėsį mėgstantis augalas, todėl manau, kad rožei tikrai būtų per mažai šviesos ax.gif
Atsakyti
Niekaip nesuprantu,ar cia man jau ersketis auga,ar iskiepyta roze? http://public.fotki....-augalai/1.html
http://public.fotki....ai/2.html#media
Neturiu patirties dar roziu auginime.Kur ta iskiepyta roze prasideda?
Atsakyti
noriu paklaust....man nusalo roze,siandien iskasiau saknys atrodo kad gyvos,tik kad stiebas sumedejo ir as ji nulauziau...ar bera sansu kad kasnors is jos dar bus...ji vijokline... unsure.gif tad nezinau ar skiepyta buvo... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(NIDA @ 2010 05 28, 17:35)
Niekaip nesuprantu,ar cia man jau ersketis auga,ar iskiepyta roze?

Lapai tai nebe rožės g.gif Pati dar tik mokausi augint, gal dar kas nors ateis, paaiškins blush2.gif

QUOTE(evers @ 2010 05 28, 17:41)
noriu paklaust....man nusalo roze,siandien iskasiau saknys atrodo kad gyvos,tik kad stiebas sumedejo ir as ji nulauziau...ar bera sansu kad kasnors is jos dar bus...ji vijokline... unsure.gif  tad nezinau ar skiepyta buvo... rolleyes.gif

Ko gero nieko nebebus g.gif Nors tavo vietoj pasodinčiau kur nors ir laukčiau, kaip sako valgyt neprašo, a vdrug savašaknė, gal atsigaus koks daigelis g.gif

Kad atėjau čia tai išsakiau savo nuomnę, bet palaukit žinovių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2010 05 28, 17:41)
noriu paklaust....man nusalo roze,siandien iskasiau saknys atrodo kad gyvos,tik kad stiebas sumedejo ir as ji nulauziau...ar bera sansu kad kasnors is jos dar bus...ji vijokline... unsure.gif  tad nezinau ar skiepyta buvo... rolleyes.gif

Mano rožių vijoklinių ir visos nušalo, tai nukarpiau prie pat stiebo ir visos jau augliukus leidžia, nors vienai jau maniau šakės. Pabandyk ir tu. Jei leis ne erškėtrožės ūglį tada viskas gerai.
Atsakyti
QUOTE(NIDA @ 2010 05 28, 18:35)
Niekaip nesuprantu,ar cia man jau ersketis auga,ar iskiepyta roze? http://public.fotki....-augalai/1.html
http://public.fotki....ai/2.html#media
Neturiu patirties dar roziu auginime.Kur ta iskiepyta roze prasideda?

Šakos išaugusios žemiau skiepo ir lapeliai visiškai neblizga - erškėtis unsure.gif
Atsakyti
4u.gif as irgi stebiu-ne visos rozes nusalo,kaip as maniau g.gif leidzia uglikus.. bigsmile.gif nors norejau iskasti....
Papildyta:
QUOTE(maliukas @ 2010 05 28, 19:11)
Mano rožių vijoklinių ir visos nušalo, tai nukarpiau prie pat stiebo ir visos jau augliukus leidžia, nors vienai jau maniau šakės. Pabandyk ir tu. Jei leis ne erškėtrožės ūglį tada viskas gerai.

4u.gif maniskei irgi galvojau -sakes, ... doh.gif bet leidzia ugliukus bigsmile.gif
Atsakyti
Pirkau šiandien rožytę 'Knirps' - tokio tipo rožių dar neauginau ax.gif
Atsakyti