Įkraunama...
Įkraunama...

Portinė hipertenzija

QUOTE(julijajus @ 2011 11 24, 09:54)
O kiek vaikiukui buvo metu kai operavo?  g.gif

15 metų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Li-ja @ 2011 11 24, 11:28)
15 metų  4u.gif

Ups gėda mamai blush2.gif , buvo 14, dabar jau mums 15 metų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Li-ja @ 2011 11 24, 15:03)
Ups gėda mamai  blush2.gif , buvo 14, dabar jau mums 15 metų  biggrin.gif

Tai va ,kad mums viena karta minėjo,kad reolėtų gerti iki 10,po jau iki 15metu.Tai jusu amzius jau buvo gerai tai manau del to ir nereikejo.

Taigi žiau konsiliumo išvadas,bluzni dar nešioti ir saugoti unsure.gif paveikus,ir praejus 2-3 sav po laringito atvaziuoti darys is naujo kepenu ir bluznies biopsijas,nors jas dare pora metu atgal unsure.gif bet aisku gerai ziures ar nera jokių pakitimų.

Liepe gerti karvediloli du kartus dienoje ir sekti spaudima.Sakykit,o jus namie pacios kas geriat ta vaistuka matuojates spaudima ar lekiat i poliklinika? ir kas kiek laiko ji reikia ji pasiziureti? g.gif
Atsakyti
Maniškis karvedilolį gerdavo tik ryte, o pulsą namie pasižiūrėdavom
Atsakyti
Parašykit kokiom dozėm gėrėt.Mums liepė pulsą mažinti iki 50-60,bet su 6.25 stiprumo karvedilolu nepavyksta nors geriam kasdien.
Atsakyti
QUOTE(A.Rita @ 2011 11 28, 10:16)
Parašykit kokiom dozėm gėrėt.Mums liepė pulsą mažinti iki 50-60,bet su 6.25 stiprumo karvedilolu nepavyksta nors geriam kasdien.

irgi toki pat geriam pyte pusike ir vakare pusike.O tai cia pulsa reikia ziureti ne kraujo spaudima? blush2.gif
Atsakyti
Nusipirkom kraujosp. aparatą ten rodo ir pulsą ir kraujospūdį .Matuojames ryte ir vakare vedam užrašus(taip liepė).
Atsakyti
QUOTE(A.Rita @ 2011 11 28, 10:16)

Mes tik ryte gerdavom po pusę tabletės. Na nežinau, mums kai būdavo pulsas didesnis nei 65 tik tada gerdavom. Iki 50 numušt manau tikrai nereikia.
Atsakyti
Sveikos mergaites,su šventėm visas 4u.gif Kaip laikotės?

Mes irgi pradėjom gerti karvediloli,bet liepė nutraukti,nes labai jau stipriai pradėjo skaudėti pilviuka ir galva (anksčiau to nebudavo tiek dažnai,o dabar galima sakyti ištisai skauda) Tai šiandien jau skambinau Žilinskaitei pasakiau kaip kas yra,is pradžių liepe sumažinti doze,dabar jau sako nebegerkit is vis,ir stebekit ar praeis.Nors ji sako,kad mano panelė pirmas vaikas ,kuriam taip darosi nuo tų vaistų,bet aš skaičiau šalutinį poveikį tų vaistų tai lygiai tas pats parašyta. O jūsų vaikams ar darėsi kasnors panašaus???

Po naujų lekiam i sostinę doh.gif
Atsakyti
QUOTE(julijajus @ 2011 12 28, 17:30)
Sveikos mergaites,su šventėm visas 4u.gif Kaip laikotės?

Mes irgi pradėjom gerti karvediloli,bet liepė nutraukti,nes labai jau stipriai pradėjo skaudėti pilviuka ir galva (anksčiau to nebudavo tiek dažnai,o dabar galima sakyti ištisai skauda) Tai šiandien jau skambinau Žilinskaitei pasakiau kaip kas yra,is pradžių liepe sumažinti doze,dabar jau sako nebegerkit is vis,ir stebekit ar praeis.Nors ji sako,kad mano panelė pirmas vaikas ,kuriam taip darosi nuo tų vaistų,bet aš skaičiau šalutinį poveikį tų vaistų tai lygiai tas pats parašyta. O jūsų vaikams ar darėsi kasnors panašaus???

Po naujų lekiam i sostinę doh.gif

Su sventem 4u.gif Na maniskiui nebuvo salutinio poveikio, nors gerem ilgokai
Atsakyti
sveikos, su šventėm smile.gif sveikatos jūsų ligoniukams smile.gif

Mes tai po truputį pratinamės prie minties,kad operuosimės,bet kilo man klausimas-Žilinskaitė liepė pasiskiepyti nuo visko,ko įmanoma, o ypač meningokoko....bet kai nuėjom,sako ,kad Lietuvoj tokių skipeų net nėra...ir apskritai nuo ko čia skiepyt jį,nė nesuprato,nes vaikystės skiepai dar veikia, o mes tik nuo gripo tepasiskiepiję esam...
Papildyta:

Mes tai po truputį pratinamės prie minties,kad operuosimės,bet kilo man klausimas-Žilinskaitė liepė pasiskiepyti nuo visko,ko įmanoma, o ypač meningokoko....bet kai nuėjom,sako ,kad Lietuvoj tokių skipeų net nėra...ir apskritai nuo ko čia skiepyt jį,nė nesuprato,nes vaikystės skiepai dar veikia, o mes tik nuo gripo tepasiskiepiję esam...
Atsakyti
QUOTE(malram @ 2011 12 29, 09:52)

Papildyta:

Mums irgi hematologe uzsimine kai reikes salinti bluzni irgi reikes susiskiepyti visus skiepus,nes mes jau nuo 4 metuku negavom jokių. (bet minejo kokliuso,stablige,difterija,poliomelita)

Šiandien ryte atsibudusi manoji jau verksleno,kad skauda pilva ir galva,keista,kad per nakti issiilsejusi atsikelia su skausmu verysad.gif Bet ji pas mane tokia aktiviste tai uzsimirsta ir puola dirbti savo darbus. unsure.gif

As jau pati norečiau greičiau i ta vilniu ,gal kas nors darosi nebesuprantu unsure.gif Lekiu iki poliklinikos pasidaryti bendra kraujo tyrima,ziuresiu kas pasikeite per menesi unsure.gif

Sakykit,o jus prie tos ligos ar gaunat sanatorija? nes mes po savo pagrindines ligos,jos net negavom nors as per daug ir nereikalavau,bet siemet sakiau ant vasaros reikes eit ziuret gal ka pasiulys.
Atsakyti