Sveiki .Mums irgi 18 gegežį .Labai įdomu kaip jums seksis.Mums minėjo ,kad reiks darytis angiografiją ir kitus tyrimus kai sueis 18.O dėl grupės tai priklauso jau pagal pagrindinį ligos kodą,o jei dar surašo šalutines ligas tai ....Ir jai turėjote kraujavimų būtinai paminėkit tai dėl grupes labai svarbu.
matai kaip..aš irgi manau,kad suaugusiam jau nuims
mano sesei dėl kitų ligų garantavo,kad privalo gauti 2-ą grupę, bet sulaukė ji 18-os,ir tegavo 1-ą, dar mama bandė ieškot teisybės,tai sakau dar džiaukis,kad išvis gavo...
Papildyta:
mano sesei dėl kitų ligų garantavo,kad privalo gauti 2-ą grupę, bet sulaukė ji 18-os,ir tegavo 1-ą, dar mama bandė ieškot teisybės,tai sakau dar džiaukis,kad išvis gavo...

Papildyta:

Na vakar gryzom is Vilniaus,tyrima darem su norkoze,viskas neblogai iskyrus skrandi,ten ciut ne zaisdos ,visa menesi gersim omeprozoli(gerai ,kad pazystami is Rusijos parveza po 5 lt.).Klausiau apie tolimesni gyvenima ,sako ,paprastai tokie vaikai ir suauge vaziuoja i suaugusiuju Santariskiu ligonine,paminejo ta Gutauska,kur bluzni salino,zodziu pas gastroeerologa ir toliau kas metai ar du tikrintis rekomenduoja.Sulauks 18 ,rudeni isilaikys teises,gales vienas(jei nores),vaziuoti.Mudu kartu vazinejomes 11 metu.Del grupes parasysiu po vasario 12,po gimtadienio.
sveikos,
na aš jau ir nebenustebau dėl grupės, ko gi galima iš LT tikėtis...?????????? tas pats š.. ant kiekvieno žingsnio. laikykitės,sveikatos.
O mes laukiame pavasario,laukiame savo operacijos
na aš jau ir nebenustebau dėl grupės, ko gi galima iš LT tikėtis...?????????? tas pats š.. ant kiekvieno žingsnio. laikykitės,sveikatos.
QUOTE(jankovska @ 2012 02 16, 11:08)
Tai va,naujienos tokios-neigalumo nebegavo.Mes ne karto nekraujavom is venu ,tik bluznis pasalinta,gal del to.Jei kam pasiseks gauti,parasykit,nes dabar iseina 11metu buvo neygalus,o dabar tipo "sveikas".
siaubas negaliu patiket kas per nesamones

QUOTE(malram @ 2012 02 17, 08:56)
sveikos,
labas mamos skaiciau jusu pokalbius ir bedos su kuriom ir mes susedurem beveik to pacio lekimo. mes jau beveik 2 metus sergam trombocitu penija maximum turim 10 trombocitu argonizmas atsako tik i deksemitazona gavom ne viena chemija ir nieko gero dabar nusprende salint bluzni o mums tik 6 metai jai galit rasikit i tel. 8 600 600 98 nes retai bunu pre kompu gal jums jau is operavo bluzni

sveikos,na mes dar tempiam,jaučiasi neblogai, o man didžiuliai krūviai darbe,vis dar lūkuriuojam,gal pavyks iki gegužės nusitempt,ir pamokos tada taip nenukentėtų..bet šiaip tai beveik laukiu,kada greičiau,atvargsim ir būsim ramūs,nebebus to pavojaus,o vasara ateina,vaikas ir dviračiu nori važinėti ir bėgioti, ir kraujukas atsistatys

mes tai jaučiamės gerai, bet vis lyg netyčia vis atidėliojom operaciją,vis lyg laiko tam per darbus pritrūkdavo..bet jaučiau,kad tas laikas vistiek ateina..
ar grupę gavote,kai jau buvote 18-os?