dėl sanatorijos,pasiūlyt tai nesiūlo..reikia prašyt. mano Aleksui tai sakė galima,apskritai padaro,gydytojos kaip reikia, nori,tai prirašo ir kitas ligas..bet į Palangą sakė, reikia užsirašyti dar apie naujuosius metus,labai iš anksto, o į Druskininkus nėr bėdos.
Labukas,šiandien iš ryto skambinau gydytojai,nes galva kaip skaudėjo taip tebeskauda...
Ir uzklausiai dėl blužnies šalinimo,sakė mums jos vienos negali šalinti nes kepenys pažeistos tai turi šalinant blužni iskarto ir kepenis persodinti
nebezinau nei ka daryt nei su kuo tartis,kita antradieni i vilniu varom,gal sakau i koki uzsieni varyti pasikonsultuoti...esu ziaurioj nevilty...
Ir uzklausiai dėl blužnies šalinimo,sakė mums jos vienos negali šalinti nes kepenys pažeistos tai turi šalinant blužni iskarto ir kepenis persodinti

o jetau
vargšiukės jūs, laikykitės 

QUOTE(Mepra* @ 2012 01 02, 14:25)
Labukas,šiandien iš ryto skambinau gydytojai,nes galva kaip skaudėjo taip tebeskauda...
nebezinau nei ka daryt nei su kuo tartis,kita antradieni i vilniu varom,gal sakau i koki uzsieni varyti pasikonsultuoti...esu ziaurioj nevilty... 

Stiprybės jums tikiuosi nėra taip blogai kaip sako, nuvažiuosit pasikalbėsit išeitį tikrai manau rasit.
QUOTE(A.Rita @ 2012 01 03, 09:20)
Stiprybės ir nepraraskit vilties.O kaip pažeistos kepenys ir kokio dydžio blužnis,kad jau reikia operuotis.O gal teko girdėti apie vaikus kuriems jau padaryta kepenų persodinimo operacija.
Mums kepenų ciroze,o bluznis cm nepamenu bet sako kad didele,matai vaikams nesodina visų kepenų, o tik dalį daleiskim mano,t.y. buciau aš gyva donore (žinoma jai tiktu)
mano kleckui tai tik blužnis,ji vizualiai per mano plaštaką žemiau šonkauliukų,sakė reikia operuot,bet ne dėl jos dydžio,o dėl to,kad labai jau ji įniko valgyt trombocitus ir labai jį sekina
QUOTE(Mepra* @ 2012 01 03, 09:14)
Mums kepenų ciroze,o bluznis cm nepamenu bet sako kad didele,matai vaikams nesodina visų kepenų, o tik dalį daleiskim mano,t.y. buciau aš gyva donore (žinoma jai tiktu)
O jums kepenų cirozę Vilniuje nustatė?
Pirmoje šios temos žinutėje rašiau, kad ir mums buvo nustatyta kepenų cirozė, bet po gero laiko Vilniuje diagnozę atmetė, kai padarė biopsija. Kepenys lyg ir grublėtos, bet ciroze nekvepia.
Tai dar nepraraskit vilties. Atsiprašau, jei ką praleidau ir nedaskaičiau
mano vaiko irgi kepenys truputį grublėtos,nevienalytės,bet apie cirozę nė nekalbėjo..manajam nėra kitų reiškinių, tik tie,tęstiniai,dėl tos hipertenzijos-opelės, varikoziniai mazgai ir pan..
QUOTE(malram @ 2012 01 03, 12:40)
mano vaiko irgi kepenys truputį grublėtos,nevienalytės,bet apie cirozę nė nekalbėjo..manajam nėra kitų reiškinių, tik tie,tęstiniai,dėl tos hipertenzijos-opelės, varikoziniai mazgai ir pan..
diagnoze nustate Vilniaus medikai.
va ziuriu dabar i išrasa, kepenu DS 105mm., Kepenu cirozes senoskopiniai pozymiai,mums is pradziu buvo tik kepenu fibroze (cirozes pradzia dabar jau ir visa ciroze)
Sveiki , ka tik baigiau skaityti zinutes,planuoju kita savaite skambintis i Vilniu,tartis del paskutinio ,kaip "vaiko" vizito,nes vasario 12 sunui sukaks 18.Klausiau vaiku gydytojos del galimybes gauti grupe,tai ji sako ,kad pades sutvarkyti dokumentus,bet grupes sako tikrai nebegausit.Ji po Vilniaus dar sius kaip vaiku gydytoja,sake vienam tik ne su ta liga tvarke,tai komisijos pirmininkas apsauke ,bet prieme,tai megins ir sunu siusti dar kaip vaika.Noreciau,kad nors maziausia,bet gautu ta savo "pencija" jau i savo asmenine saskaita.Gal jau yra pilnameciu ta liga serganciu,parasykit,ar begaunat neygalumo pasalpa.