[SHADOW=blue][SHADOW=red][SHADOW=purple]Kaip faina, kad tokią gerą temą iškėlėte

, aš kaip tik prieš porą dienų susimąsčiau, kad jau reikėtų daryti pakvietimus, bet kol kas tik pamąstymu viskas ir liko, o jūs čia net visą tekstą pateikėte!

Smagu, kai galima pasidalinti idėjomis, nes tikrai pažaliuočiau viena viską dėliodama...
Aš jau kažkada anksčiau pagalvojau, kad kvietimus darysiu pati: paimsiu tokį gražų atviruką iš interneto, kurį man mano brangusis kažkada mūsų draugystės pradžioje atsiuntė (šiaip labai daug ką mums reiškia tas vaizdelis, ir šiaip gražus, ir simbolizuoja mūsų meilę...

), ir tiesiog atspausdinsiu ant kokio nors gero popieriaus. Dar kol kas viso to nesugalvojau, kaip darysiu, čia tik preliminari idėja. Beje, internete to atviruko jau nebėra, išėmė, bet, man atrodo, dar turiu jį kažkur diskelyje išsaugojusi, tikiuosi, kad rasiu...

Tai va, mano nuomone, bus
labai gražu...

Bet šiaip mane neramina kitas klausimėlis: į vestuves daugiausia kviesime savo bendraamžius, o kai kurie iš jų tikrai labai neoficialūs žmonės, tai nežinau, kaip jie sureaguos į pakvietimus, gal bus per daug juokinga

, na, nežinau, bet turbūt vis tiek reikės įteikti...

Tik dar iki galo neapdorojom svečių sąrašo, nes kol kas neaišku, ar dalyvaus mano baisioji anyta (dar ji apie vestuves nežino...), o kartu su ja arba prisideda arba nusiima keletas žmonių, tai vat tokie apmąstymai...

Bet jau greitai greitai turėtų viskas aiškėti...