Įkraunama...
Įkraunama...

seksualinė patirtis-itaka santykiams

QUOTE(wasara22 @ 2010 05 10, 14:45)
vakar apturėjau tokį nuotykį su minėtu vaikinu.
aiškinomės santykius, greičiau jis kalbėjo kas jam blogai ką aš turiu pakeisti savyje, kaip jis jaučiasi ir pan. praktiškai visą laiką aš pratylėjau.
ir taip po poros valandų monologo, jam paprašius kad aš jį apkabinčiau aš pasakiau kad ne, jis paimė nuo stalo kažkokį daiktą ir taip sviedė į grindis kad man net bloga pasidarė, ilgai nelaukus už savo daiktų ir pro duris aišku jis manęs neišleido.
Žinokit taip išsigandau, nesusivaldžiau rankos drebėti pradėjo, apsiverkiau..
Blogiausiai, kad tėvų namuose, toks tėvo elgesys būdavo norma, sudaužo kokia lėkštę su sriuba, apverčia stalą, mes su sese drebančiomis rankom renkam šukes...

Blogiausiai kad jaučiu jog galiu atleisti, (juk čia nieko baisaus... gal aš tikrai iš kantrybes išvedžiau)...
ale kokį briedą aš rašau  unsure.gif

jeigu jauciate, kad galite atleisti, reiskia toks toki sutiko. Jis, naslaitis, augo su smurtaujanciu pateviu, jus augote su smurtaujanciu tevu. Jums abiems iprasta, kad vyras seimoje smrtauja. Kai pradesite kartu gyventi - jis smurtaus, o jums bus iprasta su tuo taikstytis g.gif
Atsakyti
pritariu. jei jau dabar nesivaldo, kas bus po poros metu?? baisu ir pagalvoti. blink.gif
negriauk sau gyvenimo. pamirsk ji. aplink pilna normalesniu vyru, kurie tau neaiskins, ka turi pakeisti savyje ir negasdins, o myles tave tokia, kokia esi. ieskok tokio, su kuriuo jausiesi rami. 4u.gif kam tau reikia papildomu stresu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(wasara22 @ 2010 05 10, 14:45)
vakar apturėjau tokį nuotykį su minėtu vaikinu.
aiškinomės santykius, greičiau jis kalbėjo kas jam blogai ką aš turiu pakeisti savyje, kaip jis jaučiasi ir pan. praktiškai visą laiką aš pratylėjau.
ir taip po poros valandų monologo, jam paprašius kad aš jį apkabinčiau aš pasakiau kad ne, jis paimė nuo stalo kažkokį daiktą ir taip sviedė į grindis kad man net bloga pasidarė, ilgai nelaukus už savo daiktų ir pro duris aišku jis manęs neišleido.
Žinokit taip išsigandau, nesusivaldžiau rankos drebėti pradėjo, apsiverkiau..
Blogiausiai, kad tėvų namuose, toks tėvo elgesys būdavo norma, sudaužo kokia lėkštę su sriuba, apverčia stalą, mes su sese drebančiomis rankom renkam šukes...

Blogiausiai kad jaučiu jog galiu atleisti, (juk čia nieko baisaus... gal aš tikrai iš kantrybes išvedžiau)...
ale kokį briedą aš rašau  unsure.gif

Ar supranti, kad po kurio laiko vietoj to daikto į grindis, ar į sieną gali skristi tu patį???
Atsakyti
QUOTE(MELETA*** @ 2010 05 11, 11:02)
Ar supranti, kad po kurio laiko vietoj to daikto į grindis, ar į sieną  gali skristi tu patį???

gali ir neskristi, nejau del vieto tokio ivyko reikia zmogu nurasyti i smurtaujancius g.gif
Atsakyti
QUOTE(AURELYTE @ 2010 05 11, 12:19)
gali ir neskristi, nejau del vieto tokio ivyko reikia zmogu nurasyti i smurtaujancius  g.gif

Nurašyti nereikia, pasakyti norėjau ne tai.
Dėl to įvykio reikėtų neatmesti ir tokio dalyko, kad žmogus gali būti linkęs į smurtą. Jei po to poelgio temos autorės reakcija bus ,,viskas gerai, nusiraminkim, pamirškim, lyg nieko nebuvo, gal aš pati kalta", tai po to vieno karto gali būti ir kitas.
Jei į tokius dalykus reaguoti , kaip į ,,nieko tokio'', tai žmogus ir nesupras, ką dėl jo poelgių jaučia kita pusė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MELETA***: 11 gegužės 2010 - 11:40
ir toks pykcio protrukis tik del to, kad neapkabinai g.gif blink.gif tokioj situacijoj negali buti kaltu - nekaltu. cia pasireiskia jo emocinis nestabilumas.
kol dar sirdis "neiklimpo" siulyciau bekti nuo jo. pamastyk, kas bus ateity, kai nepadarysi ko nors rimciau jam prasant? juk nemanau, kad noretum su tokiu kurti seimos ir savo vaikams nelinketum tokios vaikystes kaip savo, su smurtaujanciu tevu g.gif
jis ne paskutinis ant sito svieto smile.gif
Atsakyti
Prie ko čia gebėjimas mylėti ir partnerių skaičius? Niekaip man tas nedaeina... Tai gal jis visas labai mylėjo lotuliukas.gif o ar tu būsi tik eilinė merga ar jo gyvenimo meilė tai čia ne nuo permiegojimo priklauso. Apskritai man autorės požiūris kažkoks labai keistas.
Atsakyti
Manau, kad seksualinis nesuderinamumas, ivardintas temos pavadinime, nera tikroji problema. Cia aiskiai slypi kitokie dalykai ir tokie pykcio protrukiai nieko gero nezada, nesivaldymas ne pasiteisinimas. Juolab, kad temos autore pati jauciasi kalta, o smurtautojas daznai to ir siekia: pazeminti ir suzadinti aukos sazines priekaistus.
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2010 05 12, 22:37)
Manau, kad seksualinis nesuderinamumas, ivardintas temos pavadinime, nera tikroji problema. Cia aiskiai slypi kitokie dalykai ir tokie pykcio protrukiai nieko gero nezada, nesivaldymas ne pasiteisinimas. Juolab, kad temos autore pati jauciasi kalta, o smurtautojas daznai to ir siekia: pazeminti ir suzadinti aukos sazines priekaistus.

Taigi neprimušė jis jos... ar ne per giliai čia kapstoma?
Atsakyti
QUOTE(Luella @ 2010 05 13, 20:35)
Taigi neprimušė jis jos... ar ne per giliai čia kapstoma?

o jums tai normalus suaugusio žmogaus elgesys?
man ne, ir laukti kol primuš noro neturiu..
Atsakyti
Laikas parodys ar tu jam tik merga ar kasnors daugiau. Šiaip manyčiau, kad daug patyrusį vyrą turėų žavėti tavo tyrumas, jaunystės žavesys smile.gif ax.gif Visko mačiusi moteryte gerai tam kartui...
Papildyta:
QUOTE(Bordini @ 2010 05 11, 11:53)
ir toks pykcio protrukis tik del to, kad neapkabinai  g.gif  blink.gif  tokioj situacijoj negali buti kaltu - nekaltu. cia pasireiskia jo emocinis nestabilumas.
kol dar sirdis "neiklimpo"  siulyciau bekti nuo jo. pamastyk, kas bus ateity, kai nepadarysi ko nors rimciau jam prasant? juk nemanau, kad noretum su tokiu kurti seimos ir savo vaikams nelinketum tokios vaikystes kaip savo, su smurtaujanciu tevu  g.gif
jis ne paskutinis ant sito svieto  smile.gif

O pačios taip mestumėt ir lėktumėt, kažin g.gif
Atsakyti
Autore, galiu papasakoti savo istoriją. Randu tavyje didelę dalį savęs...
Laukiau... Ieškojau paties geriausio vyro...
Saugojau save, nes tikrai vyliaus, kad mano nekaltybė turi man, kaip moteriai, pridėtinės vertės: vertybės, valia... Tuo labiau, su metais, vyrai nebesitiki rasti nekaltą moterį, todėl maniau - tai jam bus kaip stebuklas! Mylima moteris, rodės, turi tapti dar mylimesne! ir tt..
Pasimylėjau 21nerių. Deja, visos iliuzijos, kurias tiek metų lipdžiau, sudrąskė mane...
Mano vyrui buvo visiškai nesvarbus mano nekaltumas. Todėl ir pirmo karto man nesukūrė įsimintino. Ir akys nežibėjo... Apmaudu. Žinai, jaučiausi tragiškai. Lyg būčiau vėjais paleidus pusę savo asmenybės...
Žmonės sako: neidealizuok, nesureikšmink nekaltybės... Tai geras apsisaugojimas nuo kančios, bet vis pamąstai, kiek tai suteiktų laimės, jei būtų įvertinta... Taigi, savo pirmą kartą tiesiog pasistengiau ištrinti iš atminties. Tik filmuose pamačius, kaip vyras moka pakylėti nekaltą moterį, ašarų prisikaupia, nes pas mane toj vietoj liko tuštuma. Nėra kuo pasidžiaugt.
Nesuprasiu tik vieno: tebūnie vyras nekaltybės ir nesureikšmina (poto žudysis, jei nekaltos neras), bet nejau širdies nevirpina, jei tokią sutikai?!
Atsakyti