<Dziaugsmukas>, visiskai neprivalote del nieko teisintis (nes jusu tikrai nepuoliau del issakytos nuomones)

. Tiesiog paprasiau issakyti savo nuomone man rupimu klausimu, aciu, kad tai padarete (visiskai nebandziau jos paneigti ar uzgincyti, nes kiekvienas turi teise manyti savaip ir ta nuomone issakyti viesai)

. O klausiau sito tik del to, kad labais daznais atvejais sios dvi religijos (krikscionybe ir islamas) yra perdetai supriesinamos (taciau neretai nieko apie jas nezinant) ir imamos kaip pagrindinis kriterijus vertinant zmogu.
As tikiu, kad yra nemazai atveju, kai vyrai is musulmonisku krastu laiko priespaudoje zmonas uzsienietes, grobia vaikus ir pan. Taip pat suprantu tuos, kurie artimai susidure su tokiais atvejais (pvz. jusu drauges atvejis), gali susidaryti gan kategoriska nuomone apie islama apskritai. Dziugu, kad esate is tu, kurie masto placiau ir nevertina visu pagal viena mata

. As per tuos 4 gyvenimo santuokoje su vyru musulmonu metus, nuosirdziai sakau, pavargau visiems aplinkui aiskinti ir irodineti, kad esu laiminga, neskriaudziama, pati laisvai priimanti sprendimus ir t.t.

. Zmones mato ir girdi tik viena - jis musulmonas, vadinasi, tai automatiskai yra blogai (ir cia ne tik mano aplinkoje, o apskritai kur beeiciau ir su kuo bebendrauciau). Va butent apie toki poziuri cia ir bandziau kalbeti

.
Matau,kad tu Turkijoje gyveni?

Zinok tikiu,kad tu gali buti laiminga su savo vyru

Turkija labai skiriasi nuo daugelio kitu islamisku saliu.Mano kirpeja yra turke,tai ji pati stebisi,kaip cia Nyderlanduose turkes skaras ir burkas nesioja labiau nei Turkijoje.Ji minejo miesta is kurio ji kilusi,as neatgaminu,sake niekas ten tu burku nenesioja tik gal senos moterys ir aisku kaimuose.Pazistu universiteto destytoja,jauna turke,nuostabi, sviesaus proto moteris,ir nevien tik ji.Tik tie paskutiniai ivykiai Turkijoje,del tu skareliu nesiojimo universitetuose,truputi neramina.Toks vaizdas ,kad dabartine Turkijos valdzia,nori ta etapa,kuri Turkija pries kiek tai metu isgyveno,sugrazinti atgal