Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas VIII

Reiks pamėgint,tikiuos nepasismaugsiu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kur visos bėgikės? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
laukiam lietaus biggrin.gif "mano" stadione isdziuvo zeme, per kieta man lakiot, skauda kojas per blauzdas, nemalonus jausmas.
Atsakyti
Dirba begikes ax.gif

QUOTE(ruttaly @ 2010 04 19, 07:10)
labas... aš irgi ne kalbančioji...  biggrin.gif tai jeigu dar esi laisva, tai būtų smagu... tik kada bėgioji ir kuriom dienom?  smile.gif  smile.gif

Labas, laisva kaip paukstis!! biggrin.gif Dabar begioju (ar vazineju dviraciu) vakarais, apie 18val., vasarop noresiu rytais, kai bus silciau smile.gif
idomu kokiu greiciu begi smile.gif galim kada siaip ten susibegti, parasyk i až. mirksiukas.gif
Atsakyti
Prasibėgau šiandien,tik kad pirštines pamiršau rankos labai šalo biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, bėgikės ax.gif

aš tai vat paklausti noriu: jūs tas 30-45 min išbėgat be sustojimo..? g.gif

Pati irgi bėgioju jau net antrą savaitę laugh.gif nu bet niekaip neišbėgčiau tiek nesustojus.. huh.gif p.s. aš šiaip labai ne sportininkė ir visai nemegėstu sporto cool.gif nu bet bėgiot einu ne per prievartą.. ir nežinau po kiek laiko bėgiojimo įstengsiu nesustodama nubėgt pusvalandį, jau nekalbant apie ilgesnį laiką laugh.gif mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Giggle @ 2010 04 21, 14:25)
Sveikos, bėgikės ax.gif

aš tai vat paklausti noriu: jūs tas 30-45 min išbėgat be sustojimo..? g.gif

Pati irgi bėgioju jau net antrą savaitę laugh.gif  nu bet niekaip neišbėgčiau tiek nesustojus.. huh.gif  p.s. aš šiaip labai ne sportininkė ir visai nemegėstu sporto cool.gif  nu bet bėgiot einu ne per prievartą.. ir nežinau po kiek laiko bėgiojimo įstengsiu nesustodama nubėgt pusvalandį, jau nekalbant apie ilgesnį laiką laugh.gif  mastau.gif

Aha, be sustojimo, bet bent jau aš labai lėtai bėgu, tai niekada neuždūstu, tiesiog kaifuoju, kartais užsisvajojusi kai už kliūnu už kokios medžio šaknies tai tik žiūriu kad dantų neišsibaladočiau laugh.gif

Šiandien tik į labai stačius kalniukus užėjau, bet ne dėl to kad pavargusi būčiau, o dėl to kad kelius truputuką skauda, tai galvoju kad tie statūs kalniukai gal čia kalti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 04 21, 13:39)
Aha, be sustojimo, bet bent jau aš labai lėtai bėgu, tai niekada neuždūstu, tiesiog kaifuoju, kartais užsisvajojusi kai už kliūnu už kokios medžio šaknies tai tik žiūriu kad dantų neišsibaladočiau laugh.gif

bigsmile.gif oho rolleyes.gif ir aš taip noriu biggrin.gif nes padust tai man nėr kas bigsmile.gif doh.gif nepasakyčiau, kad bėgu labai lėtai.. bet ir tikrai ne iš širdies, kiek galiu.. g.gif sakau, gal įtakos mano tam negabumui turi ir tai, kad niekad gyvenime šituo reikalu nesu užsiiminėjus, išskyrus mokyklos laikus, kai man nubėgt, kiek ten reikėdavo, būdavo kančių kančia fitness3.gif o ir nutukėlė lyg nesu.. beje, man ir į aštuntą aukštą sparčiai kopiant ties šeštu - septintu prasideda atodūsiai lengvi cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giggle: 21 balandžio 2010 - 15:19
sveikos ax.gif siandien va su tevais i Lenkija vaziavom, tai tiek prisivaiksciuojau doh.gif bet vistiek begiosim, apie 21val, nes iki to darbelio turiu ax.gif

QUOTE(ernesin @ 2010 04 21, 14:39)
kartais užsisvajojusi kai už kliūnu už kokios medžio šaknies tai tik žiūriu kad dantų neišsibaladočiau laugh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu ir prisijuokiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Giggle @ 2010 04 21, 16:17)
bigsmile.gif  oho rolleyes.gif  ir aš taip noriu biggrin.gif nes padust tai man nėr kas bigsmile.gif  doh.gif  nepasakyčiau, kad bėgu labai lėtai.. bet ir tikrai ne iš širdies, kiek galiu.. g.gif  sakau, gal įtakos mano tam negabumui turi ir tai, kad niekad gyvenime šituo reikalu nesu užsiiminėjus, išskyrus mokyklos laikus, kai man nubėgt, kiek ten reikėdavo, būdavo kančių kančia fitness3.gif  o ir nutukėlė lyg nesu.. beje, man ir į aštuntą aukštą sparčiai kopiant ties šeštu - septintu prasideda atodūsiai lengvi cool.gif

Žinok pernai, kai tik pradėjau bėgioti ir man buvo apie porą savaičių sunku, net bandžiau skydliaukę prikišti, o šiais metais jau nuo pirmojo bėgimo viskas wuola thumbup.gif

QUOTE(kissa666 @ 2010 04 21, 16:20)
sveikos ax.gif  siandien va su tevais i Lenkija vaziavom, tai tiek prisivaiksciuojau doh.gif  bet vistiek begiosim, apie 21val, nes iki to darbelio turiu ax.gif
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  nu ir prisijuokiau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

kissa666 jau matau ant kablio su bėgimu laugh.gif
Smagu kad kažkam pakėliau nuotaiką cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 04 21, 15:44)
Žinok pernai, kai tik pradėjau bėgioti ir man buvo apie porą savaičių sunku, net bandžiau skydliaukę prikišti, o šiais metais jau nuo pirmojo bėgimo viskas wuola thumbup.gif

karsta.gif nuraminai smile.gif vadinasi, nenuleidžiu rankų didis.gif
Atsakyti
as tai taip noriu kuo greiciau rezultatus pastebeti ant saves unsure.gif blush2.gif
Atsakyti