Įkraunama...
Įkraunama...

26 - ji onko užeigėlė...

Sveikutės, mieliausios Mergaitės 4u.gif

Daile - užuojautą priimk ir nuo manęs... heart.gif heart.gif ...

Jau išrinkau anksti šį rytą Adis žinutes iš 2 temutės. Kitas iš 3 ir 4 temučių išrinksiu šį savaitgalį... wub.gif

Mamytei šiandien sulašino pirmą chemiją. Gydytoja parinko vėl tą pačią Taxolis+Gemzaras, kuri buvo paskutinė prieš beveik du metus, nes sako, kad ji mamytei veiksmingiausia buvo ir jau po paskutinio lašinimo praėjo nemažai laiko. Po trijų kartų darys tyrimukus. Jei nebus pokyčių, keis schemą. Portas veikia gerai. thumbup.gif Nors dar ne visur sugijo žaizdelė - tiesiog laukti nebegalime.
Šiandien buvo sunki diena. 10 val ryto reikėjo tetuką pristatyti į Klaipėdą stimuliatoriaus patikrinimui, o paskui važiuoti pasiimti mamytės į Šiaulius po lašinimo. Pasiskirstėme su vyru pareigomis umn.gif , nes darbe dar mokslo metų galas, dalyvaujame su vaikais projekte Latvijoje. Tai vakar vyras tenai, o aš mamytę nuvežiau į onkologinę ir konsultacinėje viską atlikome, o šiandien aš Latvijoje, o vyras mano tėvelius suvežiojo į krūvą iš visur. Taigi tėvelių šiandien nemačiau, bet su mamyte netrukome vakare telefonu šnektelėti pusvalanduką rolleyes.gif Grįžusi apibėgo darželius, nes sako, kai pradės "pagiriotis" - laiko nebus. Rytoj jau važiuosiu suleisti Neopogeno, tai pabūsime drauge ilgiau.

Nupirkau užpraeitą savaitę siūliukų kepurytei naujai, atnaujinsiu mamytės vasarinį "beplaukinį" garderobą. ax.gif Kai nunersiu, įdėsiu į albumiuką. Buvau jau pradėjusi nerti, bet kai mūsų reikaliukai striginėjo - vėl išardžiau (esu patapusi visokių "ženklų" ieškotoja blush2.gif ). Sau pasakiau - pradėsiu tik kai gaus mamytė pirmą chemiją, tai jau galėsiu pradėti...

Laikykitės visos, būkit tvirtos ir sveikos, ramios ir gražios, vienintelės ir nepakartojamos ir labai labai labai labai ilgai...... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 07 gegužės 2010 - 20:21
rasų lanka, jei norėtum - aš galėčiau periimti iš tavęs vieną temukę, juk tu tiek rūpesčių dabar turi, ir laiko tikriausiai trūksta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2010 05 07, 22:34)
rasų lanka, jei norėtum - aš galėčiau periimti iš tavęs vieną temukę, juk tu tiek rūpesčių dabar turi, ir laiko tikriausiai trūksta  mirksiukas.gif

Ačiū, Arūniuk wub.gif Gal 4 temutę ... wub.gif
Atsakyti
Gerai 4u.gif . Padarysiu per savaitgalį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2010 05 07, 22:56)
Gerai  4u.gif . Padarysiu per savaitgalį  smile.gif

Sutarta... drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2010 05 07, 22:12)
Laikykitės visos, būkit tvirtos ir sveikos, ramios ir gražios, vienintelės ir nepakartojamos ir labai labai labai labai ilgai...... wub.gif

Aciu uz siltus zodzius wub.gif Ir tu laikykis ,rasu lanka,kartu su visa savo nuostabia seima wub.gif Mamytei linkiu kaip imanoma geriau pernesti chemija ir kad gydymas butu labai efektivus. Pasakyk jai kad mes visos cia mylim ja heart.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 07 gegužės 2010 - 22:29
QUOTE(rasų lanka @ 2010 05 07, 21:12)
Sveikutės, mieliausios Mergaitės 4u.gif

Daile - užuojautą priimk ir nuo manęs...  heart.gif  heart.gif ...

Jau išrinkau anksti šį rytą Adis žinutes iš 2 temutės. Kitas iš 3 ir 4 temučių išrinksiu šį savaitgalį...  wub.gif

Mamytei šiandien sulašino pirmą chemiją. Gydytoja parinko vėl tą pačią Taxolis+Gemzaras, kuri buvo paskutinė prieš beveik du metus, nes sako, kad ji mamytei veiksmingiausia buvo ir jau po paskutinio lašinimo praėjo nemažai laiko. Po trijų kartų darys tyrimukus. Jei nebus pokyčių, keis schemą. Portas veikia gerai. thumbup.gif Nors dar ne visur sugijo žaizdelė - tiesiog laukti nebegalime.
Šiandien buvo sunki diena. 10 val ryto reikėjo tetuką pristatyti į Klaipėdą stimuliatoriaus patikrinimui, o paskui važiuoti pasiimti mamytės į Šiaulius po lašinimo. Pasiskirstėme su vyru pareigomis umn.gif , nes darbe dar mokslo metų galas, dalyvaujame su vaikais projekte Latvijoje. Tai vakar vyras tenai, o aš mamytę nuvežiau į onkologinę ir konsultacinėje viską atlikome, o šiandien aš Latvijoje, o vyras mano tėvelius suvežiojo į krūvą iš visur. Taigi tėvelių šiandien nemačiau, bet su mamyte netrukome vakare telefonu šnektelėti pusvalanduką  rolleyes.gif Grįžusi apibėgo darželius, nes sako, kai pradės "pagiriotis" - laiko nebus. Rytoj jau važiuosiu suleisti Neopogeno, tai pabūsime drauge ilgiau.

Nupirkau užpraeitą savaitę siūliukų kepurytei naujai, atnaujinsiu mamytės vasarinį "beplaukinį" garderobą.  ax.gif Kai nunersiu, įdėsiu į albumiuką. Buvau jau pradėjusi nerti, bet kai mūsų reikaliukai striginėjo - vėl išardžiau (esu patapusi visokių "ženklų" ieškotoja blush2.gif ). Sau pasakiau - pradėsiu tik kai gaus mamytė pirmą chemiją, tai jau galėsiu pradėti...

Kokia tu saunuole thumbup.gif ir darbe ir su teveliais speji ir mums dar siltu zodziu parasai wub.gif

As jau baigiu issiblaivyti po 5 dozes doh.gif i veidrodi baisu ziureti, akys raudonos, veidas patynes verysad.gif o vasara arteja verysad.gif
Atsakyti
Labas merginos. Aš su liūdnom žiniom,(kažkoks labai negeras šis pavasaris)kaip anksčiau rašydavau,kad serga man brangus žmogus,tai buvo mano pusseserė. Dėja ji mirė. Sirgo žarnyno vėžiu. Aš kiekvieną dieną pas jus čia lankausi ,tik labai retai rašydavau. Kaip koks vampyras pasisemdavau iš jūsų vertingų patarimų ir nešdavau Jai,bet liga buvo galingesnė už mūsų norus.
Atsakyti
Laba visom tokį gražų rytą smile.gif
QUOTE(Patr @ 2010 05 07, 16:22)
GREK, kaip tau tas pilvelis supjaustytas? Man kai pašalino gimdą ir priedus, tai jau ligoninėje sedėjau turkiškai ir maigiau kompą.

mano rekonstrukcinė operacija buvo, apžiūrėjo prieš savaitę Boguševičius ir nusprendė, kad gal perdaug mane "sulieknino". Imta buvo iš pilvo raumuo, liko tuščia vieta pilvelį, turėjo sulopyt suadyt ir užtempt odą, jaučiu persistengė šiek tiek iš tikro. Sėdėt sėdžiu ir aš, bet ilgai tai neišeina, mezgu, skaitau pusiau gulom, atsirėmus į pagalves. Reiktų nešiojamo kompo, tada liuks būtų.

QUOTE(Japoniene @ 2010 05 07, 17:48)
Bet tada darbingumas jau neapmokamas, ar ne g.gif

jaučiu, kad taip.

QUOTE(Kanarėllė @ 2010 05 09, 10:20)
Labas merginos. Aš su liūdnom žiniom

Užuojauta tau, Kanarėlle.
Atsakyti
QUOTE(Kanarėllė @ 2010 05 09, 10:20)
Aš su liūdnom žiniom...liga buvo galingesnė už mūsų norus.

Užuojauta. Tvirtybės visai šeimai...
Atsakyti
Kanarele,uzuojauta Tau ir visiems artimiesiems! verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Japoniene @ 2010 05 07, 17:48)
Bet tada darbingumas jau neapmokamas, ar ne g.gif

Tada, jei dar biuletenis, jis apmokamas 90 dienų
Papildyta:
QUOTE(GREK @ 2010 05 09, 10:45)
Laba visom tokį gražų rytą  smile.gif

Pavydžiu pas ką gražus oras. Pas mus ir vakar, ir šiandien nei saulės, nei šilumos doh.gif
Atsakyti