Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipedos krastu "statybininkes"

QUOTE(Sonata_B @ 2010 04 24, 22:03)
Pirkom is mano pusbrolio. Firma ABB. Siaip superine ju kokybe, virtuvej isvis bus nikeliuoti.  smile.gif

Apsviesk jungikliu kainas blush2.gif . Paziurejau ABB tai graziu spalvu yra, o tu kokius emei?
Atsakyti
Rytine kava su gimtadieniu...lai issipildo visi norai-svajones, o svarbiausiai, kad issipidytu isikraustymo i namuka data biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(orintuxx @ 2010 04 24, 20:09)
Merginos as cia su tokiu klausimu g.gif ??? Ar jums taip buvo kad jusu name kambariai mazi atrodytu???

Tikrai tuscios erdves(o dar be apdailos) atrodo vizualiai zymiai mazesnes. Ir as vaiksciojau su metru ir ziurejau, kaip cia man tilps koks valgomo stalas. Siai dienai , tai dar du tilptu lotuliukas.gif

O as su mazaja esu isejusi "nenumatytu atosstogu" Gulim ligoninej, gavosi ziaurios komplikacijos nuo pulingos anginos. verysad.gif Na , bet esam gerose "gydimo rankose.Tikimes, kad viskas bus gerai ir galesim dziaugtis atejusiu pavasariu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sania: 25 balandžio 2010 - 10:34
QUOTE(Nastanka @ 2010 04 24, 22:58)
Beje, indruciuk, ar negeriai kavos lauke prie saules kolektoriu?  ax.gif

Treciadieni vaziuojam i komisijos posedi del ledimo.. Tikiuosi, pagaliau viskas baigsis  blush2.gif

Nea, as kava geriau viduj prie dviracio mirksiukas.gif
Viskas bus gerai, pamatysi 4u.gif

Papildyta:
Sonata B, tai saunu, kad tik tiek beliko thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(sania @ 2010 04 25, 11:33)
O  as su mazaja esu isejusi "nenumatytu atosstogu" Gulim ligoninej, gavosi ziaurios komplikacijos nuo pulingos anginos.  verysad.gif  Na , bet esam gerose "gydimo rankose.Tikimes, kad viskas bus gerai ir galesim dziaugtis atejusiu pavasariu smile.gif

Sveikatos mazajai ir kantrybes paciai 4u.gif
Atsakyti
RK, su gimtadieniu, busima kaimyne... Žiū, ir saulutė ta proga išlindo...Tai buk pati kaip saulute, kad nepritruktu ideju, sveikatos ir okatos (žemaitiškai - noro) biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 04 25, 14:14)
Nea, as kava geriau viduj prie dviracio  mirksiukas.gif
Viskas bus gerai, pamatysi  4u.gif
Papildyta:
Sonata B, tai  saunu, kad tik tiek beliko  thumbup.gif

Papildyta:
Sveikatos mazajai ir kantrybes paciai  4u.gif

juk su kavos puodeliu vaiksciojai, tai kaip ir gerei mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dier: 25 balandžio 2010 - 14:48
QUOTE(rutulyte @ 2010 04 24, 01:02)
duris buvau nusižiūrejusi jau praeitos vasaros gale,vis tikėjausi,kad kris kaina,bet taip ir nekrito, mokėjau tiek kiek prašė beveik prieš metus  doh.gif

kokias duris išsirinkot? Mes langus jau užsakėm, bet dėl durų dar abejoju.. galvoju apie klijuoto medžio... rolleyes.gif

QUOTE(orintuxx @ 2010 04 24, 19:09)
Merginos as cia su tokiu klausimu g.gif ??? Ar jums taip buvo kad jusu name kambariai mazi atrodytu???

irnesakyk.gif nesijaudinkit, taip tik atrodo.. Įdomiai su tais dydžiais gaunasi. Kai išpylėm pamatus ir kai pradėjom mūryti, tai laabai maži kambariai atrodė, o dabar jau nebe.. biggrin.gif

RK, su gimtadieniu!
user posted image

tai kepėt šašlikus prie namo? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 25 balandžio 2010 - 15:29
Rytine su gimtadieniu,linkiu sveikatos,laimes,pinigu ir daug daug kantrybes 4u.gif 4u.gif

Norejau paklaust,gal skaiciavot kiek jum kainavo iskelti sienas ir stoga,nes kuo toliau tuo labiau linkstam prie karkasinio namo,galim i az smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 04 25, 00:30)
Apsviesk jungikliu kainas blush2.gif . Paziurejau ABB tai graziu spalvu yra, o tu kokius emei?

Mums su didele nuolaida gavosi labai nemaza suma. Galvojom pigiau kainuos bet kainavo nemazai. Siaip jei vieni is brangesniu yra ir spalvu pasirinkimo yra. Mes eme Titan spalva i I a. vonia i darbo kambari ir svecius/antra vaiku kambari Paladium, i virtuve nikeliuotus, o i bendra erdve pagrindine Alpha exclusive dramblio kaulo spalvos. Jie geri tuo kad neissikraipo, ilgaamziai, nekeicia spalvos, yra antsistatiniai, nuo saules spinduliu neisgelsta, na ir maloniai junginejas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 04 25, 16:28)
kokias duris išsirinkot? Mes langus jau užsakėm, bet dėl durų dar abejoju.. galvoju apie klijuoto medžio...  rolleyes.gif

Mes pirkome iš Asmodas šarvuotas šiltintas, va tokias, tik spalva auksinis ąžuolas smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2010 04 25, 17:08)
Mes pirkome iš Asmodas šarvuotas šiltintas, va tokias, tik spalva auksinis ąžuolas  smile.gif

kiek mokėjot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 04 25, 17:13)
kiek mokėjot?  ax.gif

man asmeniškai daaaaug, bet daugiau nebesilygo doh.gif Pačios durys su atvežimu ir įstatymu, sureguliavimu 2350 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2010 04 25, 17:17)
man asmeniškai daaaaug, bet daugiau nebesilygo  doh.gif Pačios durys su atvežimu ir įstatymu, sureguliavimu 2350  smile.gif

aišku, ačiū.. smile.gif Normali ta kaina, manau.. rolleyes.gif
Atsakyti