Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipedos krastu "statybininkes"

QUOTE(dier @ 2010 04 25, 15:47)
juk su kavos puodeliu vaiksciojai, tai kaip ir gerei  mirksiukas.gif

na vaiksciojau tai as su tavim biggrin.gif
Atsakyti
Kas cia norejo mano orchidejas pamatyti- stai dvi is ju:
user posted image

Nieko ypatingo- bet kad jau jos laaabaisunkiai pasmane zydi- tai man svente ir vienas ziedas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 04 25, 18:22)
na vaiksciojau tai as su tavim  biggrin.gif

su manim ir su kava tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 04 25, 18:40)
user posted image

Nieko ypatingo- bet kad jau jos laaabaisunkiai pasmane zydi- tai man svente ir vienas ziedas  blush2.gif

thumbup.gif thumbup.gif mano pirmoji orchidėja irgi išleido 2 žiedų uglius ax.gif tai laukiu bigsmile.gif
\varau iki namo reikia langus uždaryti doh.gif o taip tyngiu...
Atsakyti
QUOTE(rackiene @ 2010 04 25, 18:53)
thumbup.gif  thumbup.gif mano pirmoji orchidėja irgi išleido 2 žiedų uglius  ax.gif  tai laukiu  bigsmile.gif
\varau iki namo reikia langus uždaryti  doh.gif  o taip tyngiu...

na tai ir as dasidesiu su musu...
Atsakyti
QUOTE(Ihmantas @ 2010 04 25, 19:04)

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif labai graži bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rackiene @ 2010 04 25, 19:09)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  labai graži  bigsmile.gif

aciu...
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 04 25, 18:40)

Nieko ypatingo- bet kad jau jos laaabaisunkiai pasmane zydi- tai man svente ir vienas ziedas  blush2.gif

Aš tokią violetinę pernai žydinčią gavau gimtadieniui,tai nuo praeito birželio žydi nenustodama, vienus žiedus keičia kiti wub.gif

QUOTE(Ihmantas @ 2010 04 25, 19:04)

tikra gražuolė, čia pas jus pražydusi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2010 04 25, 19:22)
Aš tokią violetinę pernai žydinčią gavau gimtadieniui,tai nuo praeito birželio žydi nenustodama, vienus žiedus keičia kiti  wub.gif
tikra gražuolė, čia pas jus pražydusi?  smile.gif

taip cia pas mus auga...dar dvi mazesnes ant palanges,si jau netelpa... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2010 04 25, 19:22)
Aš tokią violetinę pernai žydinčią gavau gimtadieniui,tai nuo praeito birželio žydi nenustodama, vienus žiedus keičia kiti  wub.gif

Tai fainai,maniskes perzydi ir paskui lauki koki pusmeti ar daugiau,kol princeses malones nauja stiebeli isleisti- o as ir cackinuos su jom,ir snekinu-jokios naudos,tik kai jau supykus pradedu sneketi,kad ismesiu jas- tada staigiai pradeda stiebelius leisti biggrin.gif
Ta violetine buvo tamsesne, na ryskesne- nezinau kas nutiko,kad ji jau antra karta zydi tokia isblukusia spalva g.gif
o graziausios man tos dideles baltos su roziniais viduriukais wub.gif Pas mane viena tokia jau turi pumpurus , laukiu kol issproks ziedai- gal ir tos spalva bus pasikeitusi biggrin.gif
Ihmantas,labai grazi orchideja wub.gif Man tik pasvajoti apie toki ziedu kieki .....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 25 balandžio 2010 - 18:59
QUOTE(indruciukas @ 2010 04 25, 19:57)
Tai fainai,maniskes perzydi ir paskui lauki koki pusmeti  ar daugiau,kol princeses malones nauja stiebeli isleisti- o as ir cackinuos su jom,ir snekinu-jokios naudos,tik kai jau supykus pradedu sneketi,kad ismesiu jas- tada staigiai pradeda stiebelius leisti  biggrin.gif
Ta violetine buvo tamsesne, na ryskesne- nezinau kas nutiko,kad ji jau antra karta zydi tokia isblukusia spalva  g.gif
o graziausios man tos dideles baltos su roziniais viduriukais  wub.gif Pas mane viena tokia jau turi pumpurus , laukiu kol issproks ziedai- gal ir tos spalva bus pasikeitusi  biggrin.gif
Ihmantas,labai grazi orchideja  wub.gif Man tik pasvajoti apie toki ziedu kieki .....

na grazu tai grazu bet stiebiasi nerealiai,buvo ant palanges pradejo uzuolaidas stumt,perkelem ant rasomojo stalo,baigia monitoriu uzgost,vel reiks kazkur kelt...
Atsakyti
QUOTE(sania @ 2010 04 25, 10:33)
Rytine kava su gimtadieniu...lai issipildo visi norai-svajones, o svarbiausiai, kad issipidytu isikraustymo i namuka data biggrin.gif  4u.gif

O  as su mazaja esu isejusi "nenumatytu atosstogu" Gulim ligoninej, gavosi ziaurios komplikacijos nuo pulingos anginos.

Aciu labai smile.gif , o data bus liepos menuo tikrai biggrin.gif

Kaip liudnai, kad taip jums gavosi su angina unsure.gif , LAIKYKITES 4u.gif

QUOTE(pra @ 2010 04 25, 14:36)
RK, su gimtadieniu, busima kaimyne... Žiū, ir saulutė ta proga išlindo...Tai buk pati kaip saulute, kad nepritruktu ideju, sveikatos ir okatos (žemaitiškai - noro)  biggrin.gif
user posted image

Kodel busima kaimyne biggrin.gif , tai kad jau kaimyne bigsmile.gif
Aciu labai uz sveikinimus ir palinkejimus, o paveiksliukas tai cool thumbup.gif

QUOTE(rytorasa @ 2010 04 25, 15:28)
kokias duris išsirinkot? Mes langus jau užsakėm, bet dėl durų dar abejoju.. galvoju apie klijuoto medžio...  rolleyes.gif
RK, su gimtadieniu!
user posted image

tai kepėt šašlikus prie namo?  biggrin.gif

Pamenu kai mums skaiciavo klijuoto medzio duris, tai buvo pacios durys virs 2 tukst., tik visos su pribumbasais aplink gavosi 6000lt.
Nekepem, atkeliau del blogo oro 2 sav., o kas zinojo kad siandien bus grazi diena rolleyes.gif

QUOTE(ilona_24 @ 2010 04 25, 15:29)
Rytine su gimtadieniu,linkiu sveikatos,laimes,pinigu ir daug daug kantrybes  4u.gif  4u.gif

Norejau paklaust,gal skaiciavot kiek jum kainavo iskelti sienas ir stoga,nes kuo toliau tuo labiau linkstam prie karkasinio namo,galim i az  smile.gif

Del tu kainu tai sunkiai unsure.gif . Butu paprasciau jei atvaziuotumet prie namo ir MB jums papasakotu ax.gif . Gal rytoj vakare, nes ir as buciau ax.gif
Papildyta:

QUOTE(Ihmantas @ 2010 04 25, 19:06)
na grazu tai grazu bet stiebiasi nerealiai,buvo ant palanges pradejo uzuolaidas stumt,perkelem ant rasomojo stalo,baigia monitoriu uzgost,vel reiks kazkur kelt...

OOO , kokia didele bigsmile.gif
Papildyta:

Siandien skaiciavom kiek mums laiptai turetu gautis, tai apie 10 tukst., nes labai daug tureklo bus ir aisku jie ne kalvio biggrin.gif
Vienas darbininkas sake, kad pakopa perkant gatava virs 100 litu, o uzsakant pagal tikslius ismatavimus virs 300 litu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytine Kava: 25 balandžio 2010 - 21:18