Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipedos krastu "statybininkes"

Na tai gerai, reiskias, kad ne man vienai cia vaidenas del tu kambariu dydziu hihihi.gif biggrin.gif.
Kas del orchideju tai man jos labai patinka ir tu ziedu ju laukt labai idomu, pas mane jos 8, tai viena po kitos zydi, daznai po dvi. Bet Ihmantas orhideja galiu pasakyt isprotejus bigsmile.gif , geraja prasme, nesu macius dar tokios grazuoles wub.gif .

Mes i buta pirkom vidines laminuotas duris is "Asmodas", tai sakiau nebepirksiu niekad is ju, turejo atvest per men o atveze tik per tris doh.gif . Bet mes pirkom pries 4 metus, dabar kitaip gal viskas jau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo orintuxx: 25 balandžio 2010 - 22:21
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 04 25, 22:23)
Vienas darbininkas sake, kad pakopa perkant gatava virs 100 litu, o uzsakant pagal tikslius ismatavimus virs 300 litu.

tai kaip čia su tom kainom yra? Kiek klausinėjau vienos pakopos kaina (su projektavimu, montavimu) yra 300-500lt..
Atsakyti
Sveikutes

Sveikinimai rytinei kavai su gimimo diena thumbup.gif

o orchideja ir pas mane pradejo zydeti, tiek nauju zpumpuru, tai manau siemet ji tikrai placiai issiskleis biggrin.gif
Atsakyti
laba,

pas mus darbai dar vis vyksta, savaitgali susaukiau talka tai durpes visur paskleide zolytei, tai jau laukiu nesulaukiu, kada jau cia viskas baisis, atrodo taip letai ir be pabaigos viskas vyksta doh.gif biggrin.gif

RK su gimsiuku 4u.gif 4u.gif

Sania sveikatos tavo mergaitei 4u.gif 4u.gif

Bet jau kokiu graziu gelyciu prisiziurejau bigsmile.gif isduokit paslapti plyyyyyyzzz kaip jus jas issaugot, kaip jums jos nenumirsta, kaip jus jas prazydinat g.gif , nu man numirsta sudziusta ir psio ir su trasom tresiu spec. orchidejom, ir vietas parenku kaip rekomenduoja , ne velnio nepavyksta jom pasidziaugrti schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ihmantas @ 2010 04 25, 20:06)
na grazu tai grazu bet stiebiasi nerealiai,buvo ant palanges pradejo uzuolaidas stumt,perkelem ant rasomojo stalo,baigia monitoriu uzgost,vel reiks kazkur kelt...

i Klaipeda,pas mane mirksiukas.gif

QUOTE(Rytine Kava @ 2010 04 25, 22:23)
Siandien skaiciavom kiek mums laiptai turetu gautis, tai apie 10 tukst., nes labai daug tureklo bus ir aisku jie ne kalvio biggrin.gif 
Vienas darbininkas sake, kad pakopa perkant gatava virs 100 litu, o uzsakant pagal tikslius ismatavimus virs 300 litu.

QUOTE(rytorasa @ 2010 04 26, 08:41)
tai kaip čia su tom kainom yra? Kiek klausinėjau vienos pakopos kaina (su projektavimu, montavimu) yra 300-500lt..

RK, kiek pakopu pas jus gaunasi?
vat ir man idomu- kaip cia pakopos po 100lt- cia tipo,kur reik paciam susipjaustyti g.gif o tai kas jas pjaustys- TB ar meistreliai ?
Mums pakopas skaiciavo po 340 (uosines)ir dar plius montavimas- bet tikimes,kad pas paprastus "medinukus" rasim pigiau .. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 04 26, 07:41)

Nu jo, jei atvaziuoja ismatuoja ir padaro tikslia, o tau lieka tik ja uzdet, o gal ir jie uzdeda ir priklijuoja, tai tokia kaina eina.

QUOTE(Reniss @ 2010 04 26, 07:58)
Sveikutes

Sveikinimai rytinei kavai su gimimo diena thumbup.gif

Aciu smile.gif

QUOTE(Raja28 @ 2010 04 26, 08:23)
laba,

pas mus darbai dar vis vyksta, savaitgali susaukiau talka tai durpes visur paskleide zolytei, tai jau laukiu nesulaukiu, kada jau cia viskas baisis, atrodo taip letai ir be pabaigos viskas vyksta doh.gif  biggrin.gif

RK su gimsiuku 4u.gif  4u.gif

MB sake nebus zoles dar pas mus siemet unsure.gif
Aciu smile.gif

QUOTE(indruciukas @ 2010 04 26, 08:45)
RK, kiek pakopu pas jus gaunasi?
vat ir man idomu- kaip cia pakopos po 100lt- cia tipo,kur reik paciam susipjaustyti  g.gif o tai kas jas pjaustys- TB ar meistreliai ?
Mums pakopas skaiciavo po 340 (uosines)ir dar plius montavimas- bet tikimes,kad pas paprastus "medinukus" rasim pigiau .. ax.gif

Pas mus lyg 17 pakopu. Architekte taip ir galvojau, kad bus nugrybavus su laiptais, nors jau ir pati viska skaiciavau doh.gif . Dabar ir prasideda ir baigias ne kur noreciau, bet dzin jau. Aukstis gaunas pakopos 20 cm., ko nenorejau, o norejau 17-18cm., bet kadangi virsuj ne miegamieji taip tiek to.
Kokio aukscio tavo pakopos?
Nusiperki gatava pakopa tarkim 120cm plocio ir 30 arba 40cm. gylio, tada pjaustai ko tau reik ir dedi. Arba kazkas pjausto, nes reik to aparato pjaustyt. Tai va, gatavos, uosines, nelakuotos virs 100 litu, kai akcija buvo, na cia man sake, reiks pasitikslint, bet faktas tas, kad zymiai pigiau, tai va.
Atsakyti
ilonux, auu?! jau klausiau, bet vel pristosiu su savo klausimais blush2.gif Diedas mano susigalvojo veja daryti blink.gif nu ne dabar is karto, nes mums dar elektra turi atvesti bigsmile.gif As tai snekinu vyra,kad pirmiau trinkeles sudetu, o jam atrodo,kad vejos pirmiau reikia doh.gif Po kiek taviskiai zolininkai dabar skaiciuoja uz kvadrata- ir kas ieina i ta kaina? Renna, pas tave tie patys dare, ane? kaip supratau,kad patikimi- jei kas nepavyksta,tai brokus tvarko...
Mergikes,buciau laaaabai dekinga uz kontaktus,pasiskambinciau ir susizinociau kas ten kaip- gal ir MB i prota ateis,kad pirmiau trinkeles reik deti doh.gif
Atsakyti
mano.. smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 04 26, 10:25)
Nu jo, jei atvaziuoja ismatuoja ir padaro tikslia, o tau lieka tik ja uzdet, o gal ir jie uzdeda ir priklijuoja, tai tokia kaina eina.
Pas mus lyg 17 pakopu. Architekte taip ir galvojau, kad bus nugrybavus su laiptais, nors jau ir pati viska skaiciavau doh.gif . Dabar ir prasideda ir baigias ne kur noreciau, bet dzin jau. Aukstis gaunas pakopos 20 cm., ko nenorejau, o norejau 17-18cm., bet kadangi virsuj ne miegamieji taip tiek to.
Kokio aukscio tavo pakopos?
Nusiperki gatava pakopa tarkim 120cm plocio ir 30 arba 40cm. gylio, tada pjaustai ko tau reik ir dedi. Arba kazkas pjausto, nes reik to aparato pjaustyt. Tai va, gatavos, uosines, nelakuotos virs 100 litu, kai akcija buvo, na cia man sake, reiks pasitikslint, bet faktas tas, kad zymiai pigiau, tai va.

pas mus 18 pakopu,kokio aukscio nepasakysiu, bet dabar laipiojant man pats tas- nei per dideles, nei per mazos biggrin.gif
Na jei butu tiesios tos pakopos, tai gal dar ir neblogai galima su tom gatavom pakopom prasisukti, bet pas mus jos beveik visos skirtingos- kai kurios beveik kaip trikampes gausis doh.gif
nu pas jus gi nera dar laiptu "pado" betoninio, tai manau dar galit koreguoti pakopu auksti g.gif
Papildyta:
QUOTE(rytorasa @ 2010 04 26, 10:31)

Labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 04 26, 09:41)
pas mus 18 pakopu,kokio aukscio nepasakysiu, bet dabar laipiojant man pats tas- nei per dideles, nei per mazos  biggrin.gif
Na jei butu tiesios tos pakopos, tai gal dar ir neblogai galima su tom gatavom pakopom prasisukti, bet pas mus jos beveik visos skirtingos- kai kurios beveik kaip trikampes gausis  doh.gif
nu pas jus gi nera dar laiptu "pado" betoninio, tai manau dar galit koreguoti pakopu auksti  g.gif
Papildyta:
Labai grazu  wub.gif

Tai tu nesidomejei kokio aukscio pakopas tau ddare unsure.gif ? Kai busi name, pamatuok.
Tai pas mus irgi pakopos eis kaip saules spinduliai, platejanciai, viena puse 20cm., o galas 38cm., pjaustysim.
Jei labai koreguosim auksti pakopu, tai jie uzlips ant puses duru, nors turejo buti puse metro nuo duru, o dabar ir taip jau sulyg durim, nu karoc, siandien nufotkinsiu gal, kur pripiesem ant smelio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 04 26, 10:46)
Tai tu nesidomejei kokio aukscio pakopas tau ddare unsure.gif ? Kai busi name, pamatuok.

Ne, nesidomejau.. o kam? Jei zmogus ne pirmus laiptus daro ir dar su rekomendacijomis, tai gal geriau nei as nusimano g.gif Tuo labiau,kad visi kas skaiciavo pas mus laiptu samatas dare po 18pakopu mirksiukas.gif
Man galvos skausmas, kaip bus su pirmosios pakopos auksciu- ar ji gausis normaliai, ar biski zemiau (viskas per ta nulini auksti doh.gif )

Cia is kitos temos partempiau,gal kam reikes tu apvadu:
http://www.murina.lt/index.php?id=10
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 26 balandžio 2010 - 09:55
QUOTE(indruciukas @ 2010 04 26, 09:52)
Ne, nesidomejau.. o kam? Jei zmogus ne pirmus laiptus daro ir dar su rekomendacijomis, tai gal geriau nei as nusimano  g.gif Tuo labiau,kad visi kas skaiciavo pas mus laiptu samatas dare po 18pakopu  mirksiukas.gif
Man galvos skausmas, kaip bus su pirmosios pakopos auksciu- ar ji gausis normaliai, ar biski zemiau (viskas per ta nulini auksti  doh.gif )

Cia is kitos temos partempiau,gal kam reikes tu apvadu:
http://www.murina.lt/index.php?id=10

Kaip kam? Kad viska zinot biggrin.gif . Na bet pas tave yra kur prasideda, kur pasibaigia ir tiek ziniu, bet vistiek, vat esu toki varianta girdejus, kad pasirodo mazai vietos palikta projekte buna ir nieko nebepakeisi...
Tai pas tave pirma pakopa turi buti dabar aukstesne ir turejo buti paskaiciuota, kur bus jau gatavos grindys. O zemiau, tai kiek cm. zemiau gali buti?
Atsakyti