Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipedos krastu "statybininkes"

QUOTE(indruciukas @ 2010 04 26, 10:28)
ilonux, auu?! jau klausiau, bet vel pristosiu su savo klausimais  blush2.gif  Diedas mano susigalvojo veja daryti  blink.gif nu ne dabar is karto, nes mums dar elektra turi atvesti  bigsmile.gif As tai snekinu vyra,kad pirmiau trinkeles sudetu, o jam atrodo,kad vejos pirmiau reikia  doh.gif Po kiek taviskiai zolininkai dabar skaiciuoja uz kvadrata- ir kas ieina i ta kaina?  Renna, pas tave tie patys dare, ane? kaip supratau,kad patikimi- jei kas nepavyksta,tai brokus tvarko...
Mergikes,buciau laaaabai dekinga uz kontaktus,pasiskambinciau ir susizinociau kas ten kaip- gal ir MB i prota ateis,kad pirmiau trinkeles reik deti  doh.gif

Pradejau lipdyti ir as savo foto albuma, tad jauciuosi turinti teise nedrasiai blush2.gif jungtis prie jusu 4u.gif
Idomu ar brangiai kainuoja specai-patarejai apzeldinimo klausimais, gal zinot kontaktu? Ar isvis imanoma pasikviest, kad suteiktu tik teorine info (kad nors is akies ivertintu kas per zeme pas mus, kokios truksta, kur vaismedzius kur spygliuocius geriau isdestyt? g.gif
Atsakyti
sveikos,
RK, su gimtadieniu 4u.gif

kokios grazios orchidejos thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kyškė @ 2010 04 26, 10:59)
Pradejau lipdyti ir as savo foto albuma, tad jauciuosi turinti teise nedrasiai  blush2.gif jungtis prie jusu  4u.gif
Idomu ar brangiai kainuoja specai-patarejai apzeldinimo klausimais, gal zinot kontaktu? Ar isvis imanoma pasikviest, kad suteiktu tik teorine info (kad nors is akies ivertintu kas per zeme pas mus, kokios truksta, kur vaismedzius kur spygliuocius geriau isdestyt?  g.gif

Oi junkis junkis ir drasiau thumbup.gif
O apie apzeldinima nebent Ilonux pakomentuos rolleyes.gif

QUOTE(plazma @ 2010 04 26, 11:01)
sveikos,
RK, su gimtadieniu  4u.gif

Aciuu bigsmile.gif

IR APLAMAI, ACIU VISOMS MERGINOMS, UZ TIEK DAUG IR SILTU PASVEIKINIMU thumbup.gif wub.gif
Papildyta:

KYSKE, grazu, o man laiptai rupi biggrin.gif . Gal zinai kur daret, uz kiek, kaip ten su pakopom ax.gif , na ar patogus laiptai, koks pakopos aukstis. Jei gali pamatuok 4u.gif
O virtuves sala taip pasukta neuzkliuna, na kad kampai tokie pasukti g.gif
Papildyta:

Indruciuk, kokius tureklus galvoji daryt?
Papildyta:

Kyske, ir dar blush2.gif , o virtuvini kur daret ar patenkinti?
Papildyta:

Zinau tik kad atstumas turi buti nuo medzio iki tvoros 3 metrai, nes kaimynas gali kada nors uzpykt ir reiks medi nupjaut biggrin.gif . Kazkas tokio yra, tik tiksliai nezinau g.gif , nes ir uosviene sake, kad sodinkit 3 metrai nuo tvoros, kad butu rami galva.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 04 26, 12:26)

nezinau dar...gal tokius
user posted image
gal tokius
user posted image
gal dar kokius nors ax.gif .. bet noreciau metaliniu, ne mediniu...
Atsakyti
Indruciuk, na tavo pakopu pats nepasipjaustysi biggrin.gif , nes visos puses turi buti apdirbtos graziai, o pas mus tik priekis turi buti graziai apdirbtas.
Tamsus laiptai man grazu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 04 26, 12:26)
Oi junkis junkis ir drasiau  thumbup.gif
O apie apzeldinima nebent Ilonux pakomentuos rolleyes.gif
Aciuu bigsmile.gif

KYSKE, grazu, o man laiptai rupi  biggrin.gif . Gal zinai kur daret, uz kiek, kaip ten su pakopom ax.gif , na ar patogus laiptai, koks pakopos aukstis. Jei gali pamatuok 4u.gif 
O virtuves sala taip pasukta neuzkliuna, na kad kampai tokie pasukti g.gif
Papildyta:
Papildyta:

Kyske, ir dar blush2.gif , o virtuvini kur daret ar patenkinti?
Papildyta:

Aciu uz priemima 4u.gif
Ir laiptus ir duris daremes pas Fedia lotuliukas.gif , turiu tik tel. Nr. Mokejom 6 t. Pakopos aukstis lyg 20 (vakare pamatuosiu). Siaip laiptai tvarkoj, isskyrus beda, kad jie muryti, tad jau po truputi klijuotos vietos pasimate - matosi plysiuku. O dar pagal siena "sutaupem", nedejom apvaduku - blogai.

Sala pas mane atvira, t.y. be dureliu, tad pasukta kt. kampu sveciams isduotu visa turini biggrin.gif Siaip tikrai nekliuna ir l.patogu smile.gif Va ka keisciau tai virt. rankeneles - kampuotos kartais isisega i kojas blink.gif
Virtuvini daremes Alkenoj, kol kas esam viskuom patenkinti (turint omeny, kad rinkomes ekonomini varianta) ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(kyškė @ 2010 04 26, 11:59)

Idomu ar brangiai kainuoja specai-patarejai apzeldinimo klausimais, gal zinot kontaktu? Ar isvis imanoma pasikviest, kad suteiktu tik teorine info (kad nors is akies ivertintu kas per zeme pas mus, kokios truksta, kur vaismedzius kur spygliuocius geriau isdestyt?  g.gif

kiek zinau, tai apzeldinimo imones turi tokia paslauga- konsultacijos- tada jie nei planelio daro nei vizualizaciju, tik atvaziuoja i sklypa ir pataria kas kur galetu buti.. Kainos budavo 40-100lt valanda... Per gooogle isiveskit apzeldinimo paslaugos- o tada jau skambinat ir sakot ka norit mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kyškė @ 2010 04 26, 13:22)

O dar pagal siena "sutaupem", nedejom apvaduku - blogai

O kodel blogai? nusisparde ar plaunant nusiteplioja, ar dar kas nors g.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 04 26, 13:37)
kiek zinau, tai apzeldinimo imones turi tokia paslauga- konsultacijos- tada jie nei planelio daro nei vizualizaciju, tik atvaziuoja i sklypa ir pataria kas kur galetu buti.. Kainos budavo 40-100lt valanda... Per gooogle isiveskit apzeldinimo paslaugos- o tada jau skambinat ir sakot ka norit  mirksiukas.gif
Papildyta:
O kodel blogai? nusisparde ar plaunant nusiteplioja, ar dar kas nors  g.gif

Dekui uz apytikslia kainyte! kaip tik to inete ir neradau 4u.gif

Del apvadu manau del tos pacios atsiklijavimu ir plysiuku problemos - negrazu sad.gif
Aisku, nera garantijos, kad apvadukai nuo sienos neatsokines ar kt. "vaikstinet" neprades biggrin.gif
Geriausia atviros pakopos - jokiu plysiuku, tarpuku... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 04 26, 10:28)
ilonux, auu?! jau klausiau, bet vel pristosiu su savo klausimais  blush2.gif  Diedas mano susigalvojo veja daryti  blink.gif nu ne dabar is karto, nes mums dar elektra turi atvesti  bigsmile.gif As tai snekinu vyra,kad pirmiau trinkeles sudetu, o jam atrodo,kad vejos pirmiau reikia  doh.gif Po kiek taviskiai zolininkai dabar skaiciuoja uz kvadrata- ir kas ieina i ta kaina?  Renna, pas tave tie patys dare, ane? kaip supratau,kad patikimi- jei kas nepavyksta,tai brokus tvarko...
Mergikes,buciau laaaabai dekinga uz kontaktus,pasiskambinciau ir susizinociau kas ten kaip- gal ir MB i prota ateis,kad pirmiau trinkeles reik deti  doh.gif

QUOTE(kyškė @ 2010 04 26, 11:59)
Pradejau lipdyti ir as savo foto albuma, tad jauciuosi turinti teise nedrasiai  blush2.gif jungtis prie jusu  4u.gif

SVeikos merginos,

Esu pradingusi, darbais uzsikasusi, prisiemiau kruvas darbu, o dabar nieko nebespeju, net i foruma nebeilendu.
Kyskei ir i AZ neatrasiau, nors perskaiciau unsure.gif blush2.gif
Tai atrasysiu cia trumpai apie apzeldinimus.
Del vejos irengimo - pirma tikrai reiketu trinkeles pasidaryt, paskui veja, nes trinkeles bedarant issigadins. Viska reikia labai "tropniai" apgalvoti, nes po to komplikuotis gali -pvz. mes pirmiau pasidarem veje, paskui sugalvojom, kad akmenu dideliu atsivesim, tai dali vejos sugadinom.
I vejos irengimo kaina iejo sekla, trasa ir darbas irengimo (zemiu isstumdymas, islygynimas, grebstymas, sapu isrinkimas ir pan.). Juodzemis i kaina neieina.
Tu zolininku kur mums dare zole, nezinau, ar galeciau rekomenduoti. Pas mus jie jau antra karta turi perdaryti, nes skesta dalis sklypo, kai perdarys ziuresim kas gaunasi. Kita vertus, is tos puses, kad uz ta pacia kaina perdaro, tai ju pliusas. Nezinau, gal cia ne ju kalte, kad skestam, bet vis viena pikta. Minusas yra tas, kad jie seja sejama masina ir gaunasi tokios driuzes zolyne, rankiniu budu graziau pasiseja. Ju puslapis www.tikvejos.lt
Tikrai niekam nerekomenduociau trinkelistu, kurie mums dare - labai daug kliurku pridare, didele dalim prisidejo prie to, kad dalis sklypo skesta ir siaip krastus blogai padare ir taisyt nesiruosia. Netgi sakyciau - saugokites tokiu trinkelistu tongue.gif Esu pikta ant ju verysad.gif .
Kyske, pasiziurek www.pieva.eu , ten yra tel. apzeldintojos, ji man dare projekta ir sodins augalus, darys alpinariuma ir t.t. Teikia ir konsultacijas, kiek kainuoja, pati ir paklausk. Kazkada buvau girdejus kad tokios trumpalaikio konsultavimo-padeties ivertinimo paslaugos kainuoja apie 100 lt/val, tai buvo kelis metus atgal.
Atsakyti
QUOTE(kyškė @ 2010 04 26, 13:22)

Ir laiptus ir duris daremes pas Fedia lotuliukas.gif , turiu tik tel. Nr. Mokejom 6 t. Pakopos aukstis lyg 20 (vakare pamatuosiu). Siaip laiptai tvarkoj, isskyrus beda, kad jie muryti, tad jau po truputi klijuotos vietos pasimate - matosi plysiuku. O dar pagal siena "sutaupem", nedejom apvaduku - blogai.

Kyške, pas Fiodorą iš Gargždų tongue.gif

Gražus namukas jūsų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2010 04 26, 14:35)
SVeikos merginos,

Esu pradingusi, darbais uzsikasusi, prisiemiau kruvas darbu, o dabar nieko nebespeju, net i foruma nebeilendu.
Kyske, pasiziurek www.pieva.eu , ten yra tel. apzeldintojos, ji man dare projekta ir sodins augalus, darys alpinariuma ir t.t. Teikia ir konsultacijas, kiek kainuoja, pati ir paklausk. Kazkada buvau girdejus kad tokios trumpalaikio konsultavimo-padeties ivertinimo paslaugos kainuoja apie 100 lt/val, tai buvo kelis metus atgal.

Jau supratau, kad pavasaris visu svoriu uzgriuvo biggrin.gif Aciu uz vertinga info! 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Loreli @ 2010 04 26, 14:51)
Kyške, pas Fiodorą iš Gargždų  tongue.gif

Gražus namukas jūsų  4u.gif

Kur gyvena nežinau (a ir koks skirtumas biggrin.gif ), bet dirbtuves turi kažkur Jakuose smile.gif

Gražumu gal nepasižymi, bet užtat patogu blush2.gif Bet ačiū už gerą žodelį 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
Turiu klausimuka del tvoros ,gal kas zinot ,kokio storio turi buti metalinis strypas medinei tvorai(ar uztenka 2mm)?
va tokie strypai,as cia tvora kaip pavyzdi imeciau ax.gif
ir gal zinot kur pigiausiai ju galima nusipirkti?

user posted image
Papildyta:
QUOTE(sania @ 2010 04 25, 10:33)
O  as su mazaja esu isejusi "nenumatytu atosstogu" Gulim ligoninej, gavosi ziaurios komplikacijos nuo pulingos anginos.  verysad.gif

Linkejimai greiciau pasveikti ir vaziuoti i namucius,sveikatytes jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(kyškė @ 2010 04 26, 12:22)
Aciu uz priemima 4u.gif
Ir laiptus ir duris daremes pas Fedia lotuliukas.gif , turiu tik tel. Nr. Mokejom 6 t.

Gal gali jo numeriuka parasyti i az mirksiukas.gif
Papildyta:
Kokiu nuostabiu orhideju prisiziurejau thumbup.gif o Ihmanto tai tikra ziedu valdove bigsmile.gif dar nebuvau maciusi tokios thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzesika: 26 balandžio 2010 - 16:29