QUOTE(indruciukas @ 2010 04 26, 10:28)
ilonux, auu?! jau klausiau, bet vel pristosiu su savo klausimais

Diedas mano susigalvojo veja daryti

nu ne dabar is karto, nes mums dar elektra turi atvesti

As tai snekinu vyra,kad pirmiau trinkeles sudetu, o jam atrodo,kad vejos pirmiau reikia

Po kiek taviskiai zolininkai dabar skaiciuoja uz kvadrata- ir kas ieina i ta kaina?
Renna, pas tave tie patys dare, ane? kaip supratau,kad patikimi- jei kas nepavyksta,tai brokus tvarko...
Mergikes,buciau laaaabai dekinga uz kontaktus,pasiskambinciau ir susizinociau kas ten kaip- gal ir MB i prota ateis,kad pirmiau trinkeles reik deti
QUOTE(kyškė @ 2010 04 26, 11:59)
Pradejau lipdyti ir as savo foto albuma, tad jauciuosi turinti teise nedrasiai

jungtis prie jusu
Idomu ar brangiai kainuoja specai-patarejai apzeldinimo klausimais, gal zinot kontaktu? Ar isvis imanoma pasikviest, kad suteiktu tik teorine info (kad nors is akies ivertintu kas per zeme pas mus, kokios truksta, kur vaismedzius kur spygliuocius geriau isdestyt?
SVeikos merginos,
Esu pradingusi, darbais uzsikasusi, prisiemiau kruvas darbu, o dabar nieko nebespeju, net i foruma nebeilendu.
Kyskei ir i AZ neatrasiau, nors perskaiciau
Tai atrasysiu cia trumpai apie apzeldinimus.
Del vejos irengimo - pirma tikrai reiketu trinkeles pasidaryt, paskui veja, nes trinkeles bedarant issigadins. Viska reikia labai "tropniai" apgalvoti, nes po to komplikuotis gali -pvz. mes pirmiau pasidarem veje, paskui sugalvojom, kad akmenu dideliu atsivesim, tai dali vejos sugadinom.
I vejos irengimo kaina iejo sekla, trasa ir darbas irengimo (zemiu isstumdymas, islygynimas, grebstymas, sapu isrinkimas ir pan.). Juodzemis i kaina neieina.
Tu zolininku kur mums dare zole, nezinau, ar galeciau rekomenduoti. Pas mus jie jau antra karta turi perdaryti, nes skesta dalis sklypo, kai perdarys ziuresim kas gaunasi. Kita vertus, is tos puses, kad uz ta pacia kaina perdaro, tai ju pliusas. Nezinau, gal cia ne ju kalte, kad skestam, bet vis viena pikta. Minusas yra tas, kad jie seja sejama masina ir gaunasi tokios driuzes zolyne, rankiniu budu graziau pasiseja. Ju puslapis www.tikvejos.lt
Tikrai niekam nerekomenduociau trinkelistu, kurie mums dare - labai daug kliurku pridare, didele dalim prisidejo prie to, kad dalis sklypo skesta ir siaip krastus blogai padare ir taisyt nesiruosia. Netgi sakyciau - saugokites tokiu trinkelistu

Esu pikta ant ju

.
Kyske, pasiziurek www.pieva.eu , ten yra tel. apzeldintojos, ji man dare projekta ir sodins augalus, darys alpinariuma ir t.t. Teikia ir konsultacijas, kiek kainuoja, pati ir paklausk. Kazkada buvau girdejus kad tokios trumpalaikio konsultavimo-padeties ivertinimo paslaugos kainuoja apie 100 lt/val, tai buvo kelis metus atgal.