Įkraunama...
Įkraunama...

VINTAGE

Sveikos 4u.gif

parskuodziau is paskaitu ne tusiomis doh.gif atvaziavo mano kuistuku drauge tai negi ta proga neuzsuksim pasikuisti.

Suknele perleidimui. Jeigu kuriai patinka tai rasykit, o jeigu ne tai imesiu i MD.

user posted image

user posted image

Ir odiniai tamsiai melyni batukai. Sau biggrin.gif jeigu ziureti i pada tai visai nauji.

user posted image

user posted image

P.S. giriu reevos pagaliau sulaukta suknyte, puikiai tave isivaizduoju su ja lakstancia
Gin, as tai grafinu manjake. Viename laikau alieju kitame vonios putas. ir dar velniai zino ka laikyciau jeigu neijungciau stabdziu smile.gif
Atsakyti
Sukneles modelis tai labai dailus, bet ash turiu tokio modelio bliuske, kaip virsus, tai kazkaip ant manes nekaip atrodo, itariu, kad ir suknele nekaip butu smile.gif

Batukai labai faini smile.gif Man idomu kaip cia buna, kad padas naujas, o virsuj oda susilamdzius, pas mane irgi yra tokie, kur padas visai visai nepatrintas, o va virsus susilamdes kaip nesiotas g.gif

O i grafina tai ash vyna pilsiu, per vakarelius biggrin.gif Nenoriu ne pagal paskirti naudot biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinCherry: 03 gegužės 2010 - 16:58
gėlėta suknia-sintetika?
Dadu nenoriu,nors šiaip labai graži good.gif
Atsakyti
QUOTE(reeva @ 2010 05 03, 17:57)
gėlėta suknia-sintetika?
Dadu nenoriu,nors šiaip labai graži good.gif

aham sintetika wink.gif

Gin, man tai gal ir tiktu, jeigu bent dydziu mazesne butu, bo siaurinti per peciu man taaaaip tingisi
Atsakyti
Suknele baisi, o batai tobuli wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(reeva @ 2010 05 03, 15:43)
hahahaa,net nesuvedžiau,kokios suknios panašios laugh.gif
Norėčiau būt ta mergike,kuri avatare  ax.gif

ačiū wink.gif

Gin,labai visi pirkiniai patiko good.gif

Ir kodel as galvojau,kad avatare esi tu? bigsmile.gif
Mirrates batukai labai grazus as tokius tik ir tenesioju. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2010 05 03, 19:24)

Mirrates batukai labai grazus as tokius tik ir tenesioju.  biggrin.gif

Pastaruoju metu as tokius tik ir medzioju, o dar kaina 5lt, tai geresniu dienu ir nebuna lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2010 05 01, 18:15)
Kaip noreciau,bet niekada i ta puse nevaziuoju.  doh.gif
j'aime graziu batuku pridejai.  bigsmile.gif
mylittleprincess kada planuoji gryzt i LT?  blush2.gif Gal i Šiauliu puse zadi vykt?  blush2.gif Vietinius taskus aprodyciau.  biggrin.gif

sveikos.na,tik nepabuk savaitgali,tai va kiek geriu-saunu viskas,ka maciau thumbup.gif as grafino kolkas irgi nenusiperku,nes paprasto nenoriu,o va kistoliniu kainos biski uzlektos kartais,jei kur randu ir kartais man sunku atskirt,kur stiklas ,o kur-ne... blush2.gif
aga,tai sakot,Vilniuj mano rojus butu? nu,jei tik pasiseks isderint kadu,kai busiu lt-butinai pasistengsiu aplankyt-nu nors irnk ir pasilik ten savaitei,t.y.Vilniuj lotuliukas.gif bet kas mane ten laikys sitiek laiko-kaip sako vokieciai-antra diena svecias jau smirdet pradeda,tai as ir gyvenu su ta nuomone biggrin.gif

tauriu vynui raudonu arba balto kristolo-mano sena svajone,bet graziu,nes bet kokiu,tai cia pilna arba jau nebezinau,ko noriu doh.gif
mes siandien,kadangi pas mumi svente,mb nedirbo,mazei irgi i mokykla nereikejo-tai susiruosem i kelione,kur turejom laivu plaukt,i kuri,beje,pavelavom ir likom siame krante,o ten miesteliukas nedidukas,bet uztikau nebloga vintage/charity parduotuvike,pats mb pasiule i ja uzeit bigsmile.gif taigi,is jos norejau keleto daiktu,paskui pasilikau su dviem,prie ju dar dovanu mazei monopolio zaidima gavom thumbup.gif taigi dar vienas oda trauktas butreliukas toks nemazas,su korkiniu kamsciu,pats stiklinis ir rankinukas,bet jis ne odinis turbut,bet vasarai tiks smile.gif beje,mb sis labiau patiko,nei kitas,kur buvau dar prie sio issirinkus
user posted image

user posted image

o LT busiu nuo liepos 26d iki rugpjucio 12 atrodo,bet savaitgaliai tai nezinau,ar bus laisvi,bent antras tikrai uzimtas,o vat siokiom dienom busiu laisva,tik va,beda,as nevairuoju,teisiu neturiu,nu net nezinau,gal pavyks kazkaip link tos puses nusigaut-nepazadu blush2.gif nors labai noreciau visas aplankyt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylittleprincess: 03 gegužės 2010 - 18:41
QUOTE(GinCherry @ 2010 05 03, 12:16)
Na stai,

viskas grazu thumbup.gif . O kvepalai kaip? kvapas vartotinas? as tokiu net negisdejus, man jie kazkaip i ganetinai senus nesa g.gif

QUOTE(reeva @ 2010 05 03, 13:59)
O aš šian ryte gavau savo suknutę,

daili, miela, kaip tu mergaiciu is paveiksliuku, kur as vis ziuriu ir pavydziu biggrin.gif
QUOTE(mirattes @ 2010 05 03, 16:54)
Sveikos  4u.gif

parskuodziau is paskaitu ne tusiomis  doh.gif  atvaziavo mano kuistuku drauge tai negi ta proga neuzsuksim pasikuisti.

Aiiiiiii batukai!!!! Superiniai! Ir taip tinka prie tu koinaiciu! Negaliu atsigrozet!

Suknele man irgi labai nieko... Visai jamciau, bet ir man bus didele g.gif

QUOTE(mylittleprincess @ 2010 05 03, 18:38)
sveikos.

tas butelaitis labai idomus thumbup.gif rankinukas labai ne mano skonio... biggrin.gif per svelnus man...

as sian irgi aplankiau traku H, kelias gerybes nukoviau, bet suknele dziusta (teko man del jos pasikauti su savo caru - sake isprotejau ir dar taip brangiai), o megztuka dryzuota parodysiu kartu su ja...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo j'aime: 03 gegužės 2010 - 19:05
MLP, aina sau, koks butelaitis thumbup.gif
Atsakyti
Heliau mergikes! 4u.gif Cia jums tokia slapia vista raso doh.gif - permirkau iki siulegalio, brudnas oras, bet negaliu pykti - lietu as myliu, kad ir koks slapias jis ir pakolkas dar saaalltaaasss... unsure.gif
Nu tai ku - VA JE ZAU, kokiu jus geriu pridejot, pradedu savo sapaliones blush2.gif , zodziu taip:
Nostalgie, jap mumi abudvi vargo biteles, bet uztatai koks saldus derlius bus 4u.gif friends.gif
GIN, nu tu kaip visada, nukritau pamacius lobius - povydu, o ypac grafino su burbulo kamsciu wub.gif
Reeva, suknute geriu geris thumbup.gif , o butu visai tobulas geris jei ne iskirpte - nu nemegstu tokiu, bet kadangi tau limpa, tai tadu ir man limpa. mirksiukas.gif
Mirattes, suknutes medziaga grazi labaiir modeliux liux, bet kadangi sintetika, tai schmoll.gif , o batukai wub.gif , jamciau ir asai tokius jei uztikciau savai lapkei... doh.gif
MLP, butelaitis, tai man toks truputeli kaubojiskai hipiskas, vat dabar neapsisprendziu kuris is vorijantu labiau artesnis tiesai, bet turint fontazija galima puikiai priderint mirksiukas.gif , o rankine daili, tik man kazkotais kitas dirzelis jai cia pasytusis, na gal grandinele plona (jei jis mazutis g.gif ), bet pasakysiu ta pati ka ir Reevai - jei tau limpa, tai ir man limpa. mirksiukas.gif
O as kake visiska ir brudas boba - neissitraukiau is palepes fotkinimui daiktu, o dabar jau per tamsu. Vanokit piktumais, bet man jau cia vos ne kaip tradicija patapo - pazaduke... blush2.gif Manasis inkiliukas suryja laisva laika, nespeju niekur, bet matyt pati tuom esu kalta. blush2.gif
Atsakyti
zazuna, tu kaip visada, kaupi kaupi, o tada kaip drioksteli bomba
Papildyta:
palikau dar dvi poras batu, laiveliu, bet ryt gal eisiu pasiimt bent vienu, bo kazkaip ramybes nerandu. Ar laiveliai sunkiai priderinami? as kazkaip turiu vienus, bet jie nepakalti tai dar nenesioju
Atsakyti