QUOTE(adžani @ 2010 05 01, 18:15)
Kaip noreciau,bet niekada i ta puse nevaziuoju.
j'aime graziu batuku pridejai.
mylittleprincess kada planuoji gryzt i LT?

Gal i Šiauliu puse zadi vykt?

Vietinius taskus aprodyciau.
sveikos.na,tik nepabuk savaitgali,tai va kiek geriu-saunu viskas,ka maciau

as grafino kolkas irgi nenusiperku,nes paprasto nenoriu,o va kistoliniu kainos biski uzlektos kartais,jei kur randu ir kartais man sunku atskirt,kur stiklas ,o kur-ne...
aga,tai sakot,Vilniuj mano rojus butu? nu,jei tik pasiseks isderint kadu,kai busiu lt-butinai pasistengsiu aplankyt-nu nors irnk ir pasilik ten savaitei,t.y.Vilniuj

bet kas mane ten laikys sitiek laiko-kaip sako vokieciai-antra diena svecias jau smirdet pradeda,tai as ir gyvenu su ta nuomone
tauriu vynui raudonu arba balto kristolo-mano sena svajone,bet graziu,nes bet kokiu,tai cia pilna arba jau nebezinau,ko noriu
mes siandien,kadangi pas mumi svente,mb nedirbo,mazei irgi i mokykla nereikejo-tai susiruosem i kelione,kur turejom laivu plaukt,i kuri,beje,pavelavom ir likom siame krante,o ten miesteliukas nedidukas,bet uztikau nebloga vintage/charity parduotuvike,pats mb pasiule i ja uzeit

taigi,is jos norejau keleto daiktu,paskui pasilikau su dviem,prie ju dar dovanu mazei monopolio zaidima gavom

taigi dar vienas oda trauktas butreliukas toks nemazas,su korkiniu kamsciu,pats stiklinis ir rankinukas,bet jis ne odinis turbut,bet vasarai tiks

beje,mb sis labiau patiko,nei kitas,kur buvau dar prie sio issirinkus
o LT busiu nuo liepos 26d iki rugpjucio 12 atrodo,bet savaitgaliai tai nezinau,ar bus laisvi,bent antras tikrai uzimtas,o vat siokiom dienom busiu laisva,tik va,beda,as nevairuoju,teisiu neturiu,nu net nezinau,gal pavyks kazkaip link tos puses nusigaut-nepazadu
nors labai noreciau visas aplankyt