Įkraunama...
Įkraunama...

VINTAGE

Kokia grazi -"bufetininke" wub.gif
Ir viduramziu princeses vieta ties liemeniu ir krutine tobulai ten viskas, ir spalviskai labai labai, bet ilgis ir rankoves schmoll.gif labai pretenzingi
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2010 05 05, 19:42)
Ruošiesi ja tapti?  bigsmile.gif

o ka, jei krize uzspaustu as padaveja galec buti - man patinka su zmonem bendrauti biggrin.gif

QUOTE(mirattes @ 2010 05 05, 19:53)
reketininkei

hmmm. taip gerokai geriau nei ant pakabos. rankoves labai idomios ir labai tinka prie silueto. butu gaila gadinti. bet taip nesioti irgi g.gif - reiketu kokios tai rekonstrukcijos. Gal tik ilgi nuimti?

QUOTE(Nostalgie @ 2010 05 05, 20:40)
negaliu nepavogti is FB....

man pirmieji graziausi...
Atsakyti
Ilgi galvociau palikti bet tvarkyciau rankoves. jeigu rankoves pasidarytu trumpos tai ir hipiskas ilgis butu super bo sluoja grindis. Duodu dvi savaites Md merginoms ja pagriebti o jei ne tada sesiu remontuoti sau. Bet pasikudinti reikia bo sunkiai kvepuoju joje
Atsakyti
QUOTE(j'aime @ 2010 05 05, 20:51)
man pirmieji graziausi...

man antrieji, ir tretieji patys wub.gif
Atsakyti

Zinau ish kur ta pirmojo jaime suknele, pati dar ziurejau, bet dvejojau ilgai smile.gif Ash turbut busiu vienintele, kuriai si suknele nesiziuri ant taves.Norisi, kad ji butu labiau aptempta, dabar atrodo per didele....Ta kita suknele tai tobula ir atrodo tobulai wub.gif Gaila, kad netilpciau i ja, jei ir sumastytum parduoti smile.gif Megztinis irgi patiko labai smile.gif

Miratess, suknele ant taves labai labai graziai atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2010 05 05, 22:11)

Miratess, suknele ant taves labai labai graziai atrodo  wub.gif

aciu mirksiukas.gif gal bus kokiu rekonstrukcijos patarimu?
Atsakyti

Nebent trumpint, rankoves palikciau kaip yra, nes labai graziai ant taves atrodo.Graziia gal butu ir ilga, bet tas paraukimas vienas taip ne vietoj, ash kazkaip masciau, kad ji jau ten ir uzsibaigia, bet paskui ziuriu, kad ne, toliau tesiasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2010 05 05, 22:15)
Nebent trumpint, rankoves palikciau kaip yra, nes labai graziai ant taves atrodo.Graziia gal butu ir ilga, bet tas paraukimas vienas taip ne vietoj, ash kazkaip masciau, kad ji jau ten ir uzsibaigia, bet paskui ziuriu, kad ne, toliau tesiasi smile.gif

na su rankovem neisdrysciau pasirodyt ne vintage vakarelyje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2010 05 05, 21:11)
Zinau ish kur ta pirmojo jaime suknele, pati dar ziurejau, bet dvejojau ilgai smile.gif Ash turbut busiu vienintele, kuriai si suknele nesiziuri ant taves.Norisi, kad ji butu labiau aptempta, dabar atrodo per didele....Ta kita suknele tai tobula ir atrodo tobulai  wub.gif Gaila, kad netilpciau i ja, jei ir sumastytum parduoti smile.gif Megztinis irgi patiko labai smile.gif

Miratess, suknele ant taves labai labai graziai atrodo  wub.gif

aha, ji man didoka, ypac per liemeni. bet cia mano stilius - niekas nenusiperku per mazu rubu, dazniau - per didelius. O ta zalia irgi siek tiek didoka - ypac per krutine ir siek tiek per liemeni - tik foto nesimato, o realiai reiektu per soniukus prasieiti g.gif
Atsakyti

jaime, bet ash tikiuosi tu ja tvarkysi? Nes jei butu aptempta per liemeni tai ziuretus kokius 300 kartu geriau unsure.gif
Atsakyti
Kažkada rodžiaus, kad pirkau raudoną suknelę su "pipirais", tai štai ką iš jos padariau... ax.gif Nelabai aš patenkinta rezultatu, bet ne dėl modelio, o dėl to, kad suknelė tikrai sena ir jos medžiaga labai "skysta" ir bet kada gali atsirasti skylė g.gif
user posted image
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
o man labai grazu smile.gif
Atsakyti