Įkraunama...
Įkraunama...

VINTAGE

O man ilgis nelabai blush-anim-cl.gif
Bet jums tinka mirksiukas.gif
Atsakyti
Ruci, Man butu graziau iki zemes, bet tada gal butu tokia kaip dabar visos madistes vasaromis nesioja. Bet kuriuo atveju grazu ir romantsika lb

Mano siandienine. Bent jau kabejo prie vintage biggrin.gif o ir naturoj sena sena tokia atrodo, kietos storos medziagos. Sori,kad tingejau vilktis pedkelnes tad matyti galbut neestetiskai balta liaska isversta. blush2.gif
P.S Kad nepagalvotumet,kad esu kokia ligone kasdiena sukneles perkanti(juk as tikrai netokia biggrin.gif ) ,pasakysiu, kad vakarykstes rudos nebeturiu, turiu tik maisa tobulu tobulu nuodemes vertu saldainiu thumbup.gif Aciu vienai is jusu 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dilgelyt: 06 gegužės 2010 - 17:05
Labai graži good.gif

Čia ligonių nėra irnesakyk.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(reeva @ 2010 05 06, 18:06)
Labai graži good.gif

Čia ligonių nėra irnesakyk.gif hihihi.gif

dar norejau parasyti,kad as tai tikrai nekokia ligota, kaip jus,as daznai neperku,cia tik konpensacija uz praradima biggrin.gif bet pabijojau,kad kuri uzsigaus
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2010 05 06, 15:36)
Kažkada rodžiaus, kad pirkau raudoną suknelę su "pipirais", tai štai ką iš jos padariau... 

gaila, neatsimenu, kas ten buvo - ar tik ne ilgos rankoves? g.gif Bet sis vaizda sman grazus! Toks laisvas, hipiskas...

QUOTE(dilgelyt @ 2010 05 06, 17:04)
Mano siandienine.

ziaaaaauriai grazi. jamciau tokia! Ir klumpaites kokios - paskutinis klyksmas!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo j'aime: 06 gegužės 2010 - 19:51
Man ilgio norėtųsi irgi ilgesnio, bet nesigavo padaryt ilgesnio blush2.gif Ačiū visoms už liaupses oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(j'aime @ 2010 05 06, 17:51)
gaila, neatsimenu, kas ten buvo - ar tik ne ilgos rankoves?  g.gif  Bet sis vaizda sman grazus! Toks laisvas, hipiskas...

pritariu del abieju-man ir ta su pipirais labai tokia-mano skonio,ir si paskutine-jamciau abi,jei tik tiktu thumbup.gif
Atsakyti
Labas pavasaris smile.gif

Labai nebauskite, bet gal kam nors reikia? (visi daiktai išskalbti, išvalyti, nenešioti - tiesiog neprisijaukinti, o sijonas dviem dydžiais man per mažas...)

Sijonas - Vakarų Vokietija, pusvilnė, su kišenėmis, puikios būklės. Dydis - S-M.

user posted image

Nedidelė rankinė. Senutėlė gerutėlė - jos užsegimas dar nemodernus smile.gif Būklė labai gera.

user posted image

Portfeliukas. A4 formatas netelpa. Būklė - labai gera.

user posted image

Daugiau foto ir kitos detalės - per až 4u.gif
Atsakyti
Portfeliukas neparduodamas. Sukilo sentimentai ir atsiprašiau merginos, su kuria detales jau derinome... verysad.gif

Sunkus šis pavasaris - nors ir gražus be proto.

Atsakyti
QUOTE(j'aime @ 2010 05 06, 20:51)
gaila, neatsimenu, kas ten buvo - ar tik ne ilgos rankoves?  g.gif  Bet sis vaizda sman grazus! Toks laisvas, hipiskas...

Malonu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O klumpems truksta platformos didesnes iki klyksmo verysad.gif
Bet nepatogu man su aukstais batais, o ir ugis ant ribos aukstakulniams.
Gal buna kokiu savitaigos seansu itkint save, kad patogu, labai patogu ? biggrin.gif
Atsakyti
Šiandien padariau labai didelę klaidą,ir užėjau Trakų Humanon...
Žiauriai daug gražių suknių bigsmile.gif
Vieną radau tokio pasiuvimo kaip mano avatare,tobulo rožėtumo ir kaina pakenčiama buvo.Sustabdė tik tai,kad neitų dirželio ant juosmens dėtis,tai nusprendžiau,kad nenešiočiau tokios,bo man su dirželiu beveik visada gražiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reeva: 07 gegužės 2010 - 18:45
Mačiau aš tą suknią, kur kaip reevos avatare Trakų Humanoj... Tokia lyg truputį mėlynesnė ji, kiek pamenu. Nežinau, kodėl nepirkau. Užtai užsipirkau suknių ten pirmadienį dar, kai nufotografuosiu, atnešiu čia parodyti smile.gif Tikiuosi, priimsite mane į savo ratelį smile.gif
Atsakyti