Įkraunama...
Įkraunama...

VINTAGE

Tik nepabuk,o jau tiek priplepeta bigsmile.gif .
dilgelytes suknele labbi grazi,trumpink iki keliu ir drasiai nesiok wub.gif
Jaimes viskas patiko ax.gif
mirrates gaubtai praktiski,manau pukiai pritaikysi.Tik labai idomu kaip tu juos paversi i lempa? bigsmile.gif Ps.Labai grazi orchideja wub.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2010 05 07, 20:16)

mirrates gaubtai praktiski,manau pukiai pritaikysi.Tik labai idomu kaip tu juos paversi i lempa?  bigsmile.gif Ps.Labai grazi orchideja  wub.gif

labai paprastai, nes yra lempu stoveliu atskirai be gaubtu pirkti wink.gif
aciu del orchidejos
Atsakyti
Basom_per_lietų ,tai kad ta suknia,kur aš žiūrinėjau visai mėlynos spalvos neturi g.gif
Rausva jin
Atsakyti
Hm, man pasirodė, kad ji rausvom gėlėm ant šviesiai žydro fono. Bet tikriausiai kad gal jau kita ten smile.gif aš pirmadienį mačiau, tai negaliu užtikrinti dabar jau, kas ten ir ant ko wink.gif
Atsakyti
QUOTE(reeva @ 2010 05 07, 19:45)
Šiandien padariau labai didelę klaidą,ir užėjau Trakų Humanon...
Žiauriai daug gražių suknių bigsmile.gif

QUOTE(basom_per_lietu @ 2010 05 07, 20:06)
Mačiau aš tą suknią, kur kaip reevos avatare Trakų Humanoj...

Labas visoms,
pavydžiu aš jums Trakų Humanos blush2.gif ir ten esančių suknių verysad.gif Provincijoj labai labai retai jų būna, deja verysad.gif

Nepamenu, kuri čia rodėt rudą taškuotą suknutę - man labai daili thumbup.gif
Ginchery, kada parodysit tą raudoną su vyšniom kostiumėlį ant savęs? Laukiu nesulaukiu, nes jis man toooks dailus wub.gif
Atsakyti
Ruda taškuota...tai gal mano g.gif
Na,jei mano,tai dėkoju,man irgi ji labai patinka smile.gif
Atsakyti
Klausykit, rekia patarimo: papirkau va tokia suknia: medvilne, tokia siek tiek traukta medziagyte, na tokia po laukus braidyti:

user posted image

user posted image

parsinesu, pasimatuoju, vyriskis sako - cia gi naktiniai! lotuliukas.gif
ir labai idomus jos toks uzsegimas - tik pasrinesus pamaciau - cia sone, toj vietoj, kur uztrauktukas buna:

user posted image

gal tikrai naktiniai? g.gif medziaga persimato siek tiek...
Atsakyti
o ten viršuj karoliukai ar kas?Ne jei karoliukai,tai nemaunau,kad naktiniai

Nu ir šiaip man nelabai naktiniška ta suknia,bet man dažnai sunkoka atskirti gražius naktiniu nuo suknios hihihi.gif
Viskas šiaip nuo medžiagos priklauso
Atsakyti
Sveikos saules! 4u.gif
As dar vis gyva, silta ir tebekvepuojanti..., na jei kam idomu... blush2.gif biggrin.gif
Vaje vaje vaje, groziu kiek, giriu didelingiausiai visas, vo cia tai lobiai thumbup.gif
Zvirbliuk, manau cia suknute mirksiukas.gif , tik neisizeisk, bet tiem diedam buna kartais didelis kvakšt ax.gif , as ja nesiociau kaip suknute... mirksiukas.gif , o gal ir man kvakšt? g.gif biggrin.gif
Pas mane jokiu navynu nera verysad.gif , bet gal bus kita sestadieni..., gal...
O siaip vis dar su tom paciom stroikem tampausi, prisisnekejau doh.gif , sustojo mano reikalai... dar menesiui... doh.gif verysad.gif
Atsakyti
katik is siauliu pargrizau, bet neturejau progos jokiu tasku aplankyti, o taip norisi kazko...
labas zazuna wink.gif kaip ten tos dulkes? kyla ar slugsta? faina tie remontai, bent jau man tai patiko, dabar jau truksta kazkaip...
Atsakyti
QUOTE(j'aime @ 2010 05 08, 19:21)
Klausykit, rekia patarimo: papirkau va tokia suknia: medvilne, tokia siek tiek

ir labai idomus jos toks uzsegimas - tik pasrinesus pamaciau - cia sone, toj vietoj, kur uztrauktukas buna:

Kažkada (ir tas buvo labai seniai) turėjau suknelę su tokiu pačiu susegimu šone. Ir ne iš visokių humanų, o iš normalios parduotuvės buvo mama pirkusi. Užtrauktuko nebuvo, tik viena sagelė šone. Dabar tokia suknelė būtų labai vintage... bet likimo jos nežinau g.gif Gal sunešiojau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mirattes @ 2010 05 08, 20:27)

Ale jo zinok, tu dulkiu gyvas biesas, o remonteris viens pavede, tai dabar laukiu ziniu is kito, nes bloguju siaubuniu - kirvarvarvarvar... tfu..., kad jas kur galas... doh.gif , suestus pora rastigaliu is vienos sienos vidurio isimti ir kitus idet reikia - vo mano ir vintage..., bet vistiek as ji myliu... wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zazuna: 08 gegužės 2010 - 20:57