Įkraunama...
Įkraunama...

VINTAGE

kaaaip norėčiau,kad Minerva ateitų..paaiškintų čia viską gražiai happy.gif
Atsakyti
QUOTE(reeva @ 2010 05 16, 22:56)

Kaip tik skaitinėju pastaruosius kelioliką puslapių laugh.gif

Labas vakaras smile.gif

Atsakyti
QUOTE(reeva @ 2010 05 16, 18:52)
Jiev,laikau kumščius

MLP,o White Linen-vintaginiai?Bo turiu tokius pat,ir jie tai tikrai ne vintage
O tų pirmų labai pavydžiu,net nežinau kodėl blush-anim-cl.gif hihihi.gif

nezinau,ar vintage,bet jie cia buvo visi kartu pirkt,tai juos visus ir nusipirkau,o pirmieji,jei apie melyna buteliuka kalbi-jo,as ju senai norejau-cia byzance smile.gif
Atsakyti
laugh.gif

Mano balsas (raštas g.gif ) buvo išklausytas biggrin.gif

Labą vakarą
Atsakyti
QUOTE(reeva @ 2010 05 16, 20:56)

QUOTE(Minerva @ 2010 05 16, 20:58)
Kaip tik skaitinėju pastaruosius kelioliką puslapių laugh.gif

lydekai paliepus..... biggrin.gif
Atsakyti

Labai grazi suknele baltoji smile.gif

Tai, kad cia nereik ne Minervos, kartais uztenka pagooglint ir susirasti kelintais metais kvepalai buvo ishleisti smile.gif White linen buvo sukurti 1978 metais, o va ar leidimas vintage tai jau neturiu idejos smile.gif Cia jau tikrai minervos reiktu biggrin.gif
Atsakyti
Tai išgooglint viską galima irnesakyk.gif
Bet Minerva-geriau biggrin.gif

Gali būt,kad niekas nepakeista nuo tų 1978,bo mano buteliukas irgi toks pats
Atsakyti
Apie MLP rodytus kvepalus.

Estee Lauder "White Linen" - tikrai vintažiniai pagal sukūrimo metus ir aromato "laikmečio dvasią". "Sarmose" ir pan. prekiaujama moderniomis jų versijomis "Pure White Linen" keliomis variacijomis, bet jos tolimos nuo originaliųjų-pirmųjų. Neįžiūriu MLP turimo buteliuko iš arčiau - negaliu pasakyti, ar konkrečiai jos turimas buteliukas yra vintažinis.

Lancome "Tresor" - ne vintažas, Yves Rocher - ne vintažas, Avon - vintažas pagal sukūrimą, bet dar prieš kelerius metus JAV jų pasitaikydavo (nežinau, kuriais metais buvo leidžiami tokie buteliukai, bet, spėju, prieš kelioliką tai tikrai).

Rochas Byzance - puikūs kvepalai, kurių pardavime lieka vis mažiau. Aš juos pirkčiau visų pirma dėl buteliuko - tooks mėlynas grožis...

Papildyta:
QUOTE(reeva @ 2010 05 16, 23:04)
Bet Minerva-geriau biggrin.gif

Gali būt,kad niekas nepakeista nuo tų 1978,bo mano buteliukas irgi toks pats

Ačiū biggrin.gif

"White Linen" pastaruosius kelerius metus buvo leidžiami kitokiuose buteliukuose.

Tiesa, Coty L'Aimant - performuluoti, bet vis tiek istoriniai kvepalai, kuriuos ir aš kada nors įsigysiu - nors ir šiuolaikinę versiją smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minerva: 16 gegužės 2010 - 21:11
o!
ką tik supratau,kodėl pavydžiu tų Byzante MLP
Dėl buteliuko laugh.gif

Pasirodo pas mane Pure White Linen.Žioplas daiktas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reeva: 16 gegužės 2010 - 21:10
QUOTE(Nostalgie @ 2010 05 16, 19:58)

viena gobelenine rankine,  pora dezuciu mazu mazu, narkotikams arba nuodams laikyti :

as ir maciau dezuciu, labai norejau kuria papirkti, bet diedas buvo labai piktas, tai be nieko likau (na su suknia)... Ir dar buteliukas toks maziukas buvo kvepalu, bet irgi kazkam palikau... O rankine kartais ne su drambliu?

QUOTE(mirattes @ 2010 05 16, 20:35)
Rodau kalna papirktu sukneliu. balta pasiliksiu sau, o kitas paleisiu smile.gif

baltoji labao grazi, o kitos siek tiek keistos (arba ant pakabos nelabai ziurisi)

O as ieskau labai diiiiideles delninukes. Jei kas turit, ar uzmatysit, duokit zintoti. Bet jau tikrai dideles - kokio A4, nes kitaip niekas netelpa!
Atsakyti
aciu,Minerva,kaip tik apie tuos white skaitineju ir ju oficialiam psl parasyta viskas ,ka parasei,o buteliuku taip,ju dabartiniai skiriasi.
del tresor-na,galima gal ir juos jau skirt prie vintage,nes buvo pradeti gamint 1990m smile.gif be to,su siokiu tokiu pakeitimu,jis pirma karta buvo
avon-taip buvo pradeti gamint 1957m,daugiau nebegaminami,buvo ivairiu buteliuku ir siandien jie vadinami far away,beje,kiek pamenu,LT ju irgi jau nebera,jei gerai atsimenu g.gif

aga,del byzance as pati sau pavydziu bigsmile.gif

o del coty-na,ju ir dabar yra,ta prasme,gamina,tik zinoma,tai jau nebe ta versija,maniske sena,nors ir ne pati pirmute.pirmutines neiperku-tiksliau,jau geriau uz ta suma kitus isigyciau biggrin.gif o siaip nete maciau visia nebrangiu versiju,reiks pardes apziuret smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylittleprincess: 16 gegužės 2010 - 21:30
QUOTE(j'aime @ 2010 05 16, 22:25)

baltoji labao grazi, o kitos siek tiek keistos (arba ant pakabos nelabai ziurisi)

man visos grazuoles, bet slapios ir ant pakabos nesiziuri. Ryt lyginsiu tvarkysiu ir ziuresiu gal dar kazkuria sau pasiliksiu ax.gif
Atsakyti