Abu pirkiniai fainuoliai

suknute-super
tasiukas irgi,nors ir ne mano skonio,bet,zinau,kad tau patinka

tasiukas irgi,nors ir ne mano skonio,bet,zinau,kad tau patinka

gal kuri matet pirkti lempos stovu? kad tuos gaubtukus kur rodziausi galeciau primontuoti

na gerai,ateinu dar ir as pasigyrt-kadangi jau praminta kvepalu manijake,tai ir patvirtinu dar ta varda-va,nukoviau,gal ir per didele kaina,kaip uz sitoki kieki,cia tik 9vnt,bet netikejau,kad ir uz ta suma galesiu paimt juos,lauksiu dabar issiziojus

velgi,shalimar ne vintage ipokavime ir kvapas bus jau nauju leidimu,bet kiti,manau,vintage visi,vien sprendziant is etikeciu ir buteliuku

velgi,shalimar ne vintage ipokavime ir kvapas bus jau nauju leidimu,bet kiti,manau,vintage visi,vien sprendziant is etikeciu ir buteliuku

QUOTE(Nostalgie @ 2010 05 18, 19:06)
siandienine suknele
kuri realiai apsirengus, atrodo visiski '50-ieji...
apacia laaaabai plati... o sitaip liudnai atrodo, nes ji visiskai slapia, tik istraukta is skalbykles
ilgis vos zemiau keliu, jauciu toki ir paliksiu

Visu pirkinukai labai mieli

suknele dekoja
Gin, kad as visokiom vaikstau
persikuniju
cia kaip ir su vysnine suknel( ja ir vakar buvau), tokio pat modelio juk

Gin, kad as visokiom vaikstau

ooo
man jie dabar labai praverstu....

kokie bačiukai
aš šiandien papirkau netyčia visai net nežinau kaip pavadinti, brogue, ale su baisiai apvalia nosim ir dar iškelta (na kaip čiaplino) ir kulnas platus ir platėjantis
neturiu fotiko tik
tams rudi
ir google neranda nieko panašaus

aš šiandien papirkau netyčia visai net nežinau kaip pavadinti, brogue, ale su baisiai apvalia nosim ir dar iškelta (na kaip čiaplino) ir kulnas platus ir platėjantis

neturiu fotiko tik

ir google neranda nieko panašaus

adžani, super batukai

Adžani,batukai puikieji 
O Nostalgie suknia tai iš vis

Bet jinai persišviečia biškel,ne?

O Nostalgie suknia tai iš vis

Bet jinai persišviečia biškel,ne?