Įkraunama...
Įkraunama...

VINTAGE

Abu pirkiniai fainuoliai 4u.gif
Atsakyti
suknute-super thumbup.gif
tasiukas irgi,nors ir ne mano skonio,bet,zinau,kad tau patinka smile.gif
Atsakyti
gal kuri matet pirkti lempos stovu? kad tuos gaubtukus kur rodziausi galeciau primontuoti smile.gif
Atsakyti
na gerai,ateinu dar ir as pasigyrt-kadangi jau praminta kvepalu manijake,tai ir patvirtinu dar ta varda-va,nukoviau,gal ir per didele kaina,kaip uz sitoki kieki,cia tik 9vnt,bet netikejau,kad ir uz ta suma galesiu paimt juos,lauksiu dabar issiziojus biggrin.gif
user posted image

velgi,shalimar ne vintage ipokavime ir kvapas bus jau nauju leidimu,bet kiti,manau,vintage visi,vien sprendziant is etikeciu ir buteliuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nostalgie @ 2010 05 18, 19:06)
siandienine suknele  wub.gif  kuri realiai apsirengus, atrodo visiski '50-ieji...  rolleyes.gif apacia laaaabai plati... o sitaip liudnai atrodo, nes ji visiskai slapia, tik istraukta is skalbykles  biggrin.gif ilgis vos zemiau keliu, jauciu toki ir paliksiu  g.gif

Visu pirkinukai labai mieli 4u.gif Bet jau sita suknele... wub.gif Man dabar is viso kazkokia burbuliuku-taskiuku manija prasidejus... unsure.gif
Atsakyti

Nostalgie, suknele labai grazi, nes primena mano vestuvine hihihi.gif biggrin.gif [nors sunkiai tave su tokia isivaizduoju, man ji tokia ne tavo] smile.gif
Atsakyti
suknele dekoja 4u.gif

Gin, kad as visokiom vaikstau smile.gif persikuniju biggrin.gif cia kaip ir su vysnine suknel( ja ir vakar buvau), tokio pat modelio juk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mirattes @ 2010 05 18, 13:36)

As irgi kai paskaiciau galvojau,kad susirgai biggrin.gif Kad mane kas prie juros dabar nuvestu? bigsmile.gif
Vakaryksciai unsure.gif
user posted image
Atsakyti
ooo wub.gif man jie dabar labai praverstu.... wub.gif
Atsakyti
kokie bačiukai wub.gif

aš šiandien papirkau netyčia visai net nežinau kaip pavadinti, brogue, ale su baisiai apvalia nosim ir dar iškelta (na kaip čiaplino) ir kulnas platus ir platėjantis biggrin.gif
neturiu fotiko tik doh.gif tams rudi rolleyes.gif
ir google neranda nieko panašaus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žm@nytė: 19 gegužės 2010 - 12:47
adžani, super batukai bigsmile.gif
Atsakyti
Adžani,batukai puikieji wub.gif

O Nostalgie suknia tai iš vis wub.gif wub.gif biggrin.gif
Bet jinai persišviečia biškel,ne?

Atsakyti