Įkraunama...
Įkraunama...

VINTAGE

QUOTE(mylittleprincess @ 2010 05 16, 23:27)
del tresor-na,galima gal ir juos jau skirt prie vintage,nes buvo pradeti gamint 1990m smile.gif be to,su siokiu tokiu pakeitimu,jis pirma karta buvo
avon-taip buvo pradeti gamint 1957m,daugiau nebegaminami,buvo ivairiu buteliuku ir siandien jie vadinami far away,beje,kiek pamenu,LT ju irgi jau nebera,jei gerai atsimenu g.gif

Tresor niekaip ne vintage - ne dėl išleidimo metų, bet dėl aromato tipo.

Far Away yra Lietuvoje. Fuj cool.gif
Atsakyti
bet greitai gales jau but vintage biggrin.gif

o avon-na,kai as platinau,neatmenu dabar kurie,bet jie buvo jau paskutini karta pardavinejami,jei atmintis nepaveda,lyg ir sie buvo,nebent vel pradejo prekiaut smile.gif
Atsakyti
QUOTE(j'aime @ 2010 05 16, 21:25)
... Ir dar buteliukas toks maziukas buvo kvepalu, bet irgi kazkam palikau... O rankine kartais ne su drambliu?
O as ieskau labai diiiiideles delninukes...

nepastebejau buteliuko unsure.gif nea, su drambliu ziurejau... bet ji man tokia indiska pasirode, labiau.... g.gif bet pas ta pacia mergaite nusipirkau savo juodaja, tik labai jau i derybas sunkiai ji leidosi biggrin.gif

turiu asmenine viena didele delninuke... tiesiog delnine, tik ji tokia didele i ilgi biggrin.gif nors ir i virsu nemaza g.gif tai labai mylima wub.gif nors ir paprasta tokia, bet talpumas visa kita atperka.....
Atsakyti

Tiesa, visai pamirshau ir Jiev suknele pagirti, idomu kaip gyvai atrodys smile.gif
Atsakyti
neturiu nei vienos delninukės.Nei vienos cray.gif

Tą su drambliu irgi mačiau,jau buvau pradėjus bėgti link jos,bet vėliau,kaip ir Nostalgie,man jinai indiška labai pasirodė
O buteliukų ir nuodų indelių net nemačiau.Žioplas daiktas
Atsakyti
QUOTE(Nostalgie @ 2010 05 16, 21:38)

turiu asmenine viena didele delninuke... tiesiog delnine, tik ji tokia didele i ilgi  biggrin.gif nors ir i virsu nemaza  g.gif  tai labai mylima  wub.gif nors ir paprasta tokia, bet talpumas visa kita atperka.....

hmm... cia turetu sitas teksta vadintis: as negroju tau ant nervu, as tik biskiuka glostau pries plauka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(j'aime @ 2010 05 17, 18:17)
hmm... cia turetu sitas teksta vadintis: as negroju tau ant nervu, as tik biskiuka glostau pries plauka  lotuliukas.gif

hihihi.gif flirt.gif

reeva, matyt as turiu uz abi doh.gif sian kaip tik tvarkiau jas.... nzn kiek turiu unsure.gif
Atsakyti
tai matyt,kad už abi biggrin.gif

Bo aš turiu tik tris mažus rankinukus su ilgomis rankenomis ir nei vienos delninukės verysad.gif
Atsakyti
as irgi neturiu,o ir kazkaip nelabai jauciu,pritaikyciau,nes labiausiai ant peties megstu nesiotis tasiukus,kitaip man nepatogu arba dar kur palikt sugebeciau biggrin.gif

ai,apsimelavau-turiu viena auksine,bet ji ne vintage ir pora mazyciu,30tuju metu,bet su jomis jau tik i teatra ar restorana eit smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylittleprincess: 17 gegužės 2010 - 20:53
aš irgi jaučiu palikčiau kokius kelis milijonus kartų,bet man taaaip gražu pasidarė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(reeva @ 2010 05 17, 21:53)
aš irgi jaučiu palikčiau kokius kelis milijonus kartų,bet man taaaip gražu pasidarė wub.gif

o as turiu gal 5 delninukes, net nezinau. bet viena diiiiiiiidele wub.gif
Atsakyti
nu cit,bobelės.
Nepadedat tikrai biggrin.gif
Atsakyti